Opublikowano 5 października 20159 l Ja zagram w to w okolicy świąt oczywiście na moim wspaniałym pc jak patcha za free ściągnę z dodatkami dla konsol
Opublikowano 27 października 20159 l Dobre oceny zgarnia, kupił ktoś? Ja tylko batmana skończe to biore. Edytowane 27 października 20159 l przez Shen
Opublikowano 27 października 20159 l Pobieram na stemie właśnie. W podstawową grałem kilka godzin ale nie dla mnie siedzenie na taborecie, także obadam dzisiaj/jutro tę wersję.
Opublikowano 28 października 20159 l Tak szybko walne - Poprawili LOADINGI ! Kamera w kampanii jest normalnie 360 stopni i jak narazie nie widziałem kwiatków w stylu nieoteksturowanej perspektywy. Solidnie zoptymalizowali gierke, jest ładniejsza. Więcej nagranych dialogów (może w końcu poboczni towarzysze będą mieli troche więcej "zycia"). Pare kosmetycznych zmian, dorzucili zakładke crafting i odkrywanie przepisów na własną ręke (dosyć z żonglowaniem po ekwipunku). Jestem zachwycony, kocham tego rpg'a dla mnie Larianfuckery śmiało celują w GOTY i (pipi) klamka zapadła.
Opublikowano 28 października 20159 l Sterowanie padem to moim zdaniem jakiś nieintuicyjny koszmar. Taki schemat się do tej gry nie nadaje. Zostaję przy myszce+klawiatura. Edytowane 28 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 28 października 20159 l Zabawne jaki atak na Klawe i myche na community steama w tej grze, i wielkie propsy w strone kontrolerów i pada steama xd
Opublikowano 31 października 20159 l Na dzien dobry wzialem poziom trudnosci tactical i jest dosc ciezko. Gra zacna, wkurza mnie tylko dlugi czas zapisywania gry.
Opublikowano 1 listopada 20159 l O jeszcze nie takie siup wychodzi, narazie premiera przewidziania w okolicy grudnia 2016. Na Kickstarterze ładnie zarobili to prawda.
Opublikowano 1 listopada 20159 l Widzę, że się pojawiły nowe karty na Steama po aktualizacji do wersji ED, więc pytanie, czy oprócz zmian wizualnych, są jakieś zmiany w systemie, nowe questy?
Opublikowano 2 listopada 20159 l Grał ktoś już w wersję PS4? Warto zakupić? To jest turówka czy sleszerek a'la Diablo III?
Opublikowano 2 listopada 20159 l Sam chyba wrócę. Ściągnąłem tą enchanced edition tylko (pipi)a tu jak z wasteland mój sejw zjadło:) Edytowane 2 listopada 20159 l przez blantman
Opublikowano 2 listopada 20159 l Dobre na 80 godz a sam mam w podstawce 128 i nawet jej nie skończyłem hehe dobre dobre
Opublikowano 2 listopada 20159 l Ja po 35 godzinach dopiero druga mape mialem a Ci chca w 80 godzin przejsc, to chyba omijajac wszystko co ta gra ma do zaoferowania
Opublikowano 3 listopada 20159 l Poziom trudnosci tez ma na to pewnie wpływ, pierwsza walke powtarzalem kilka razy na najwyzszym
Opublikowano 3 listopada 20159 l Zależy kto jak gra, ja w rpgach wyłączam myślenie ile czasu potrzebuje żeby przejsć gre. Jak słysze o ludziach co sie chwalą że skończyli Wiedźmina 3 w 30 h albo mniej to mi ich zwyczajnie szkoda. bo chyba traktują gry wideo jak szybką akcje w kiblu prawą ręką.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Kupie spell booki w pierwszym miescie? Troche sie po nim pokrecilem wczoraj ale nie zwiedzilem calego. Zaluje ze nie wzialem summon spider a ze gram na honor mode to nie chce od nowa zaczynac
Opublikowano 4 listopada 20159 l A jak wypada multi? Jest fun z gry w głównej linii fabularnej we dwóch? Przymierzam się do zakupu z kolegą.