Skocz do zawartości

Divinity: Original Sin

Featured Replies

Opublikowano

150zl z kawalkiem za rpg na tyle godzin to calkiem spoko opcja.

• Odpowiedzi 260
  • Wyświetleń 41,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No gram, nie widzę problemu.   Nie ma tu wielkich problemów ze zrozumieniem dialogów, ale faktem jest, że język jest bogaty i zróżnicowany, a u sporej ilości NPC można napotkać różne dialekty czy od

• Ano wiem. Dla mnie Divinity jest lepsze. W2 ograłem niedawno, teraz jestem w trakcie przechodzenia Divinity. Div jest dużo bardziej rozbudowane i to pod każdym niemal względem. W2 nie jest złe, co to

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Opublikowano

Ja zagram w to w okolicy świąt oczywiście na moim wspaniałym pc jak patcha za free ściągnę z dodatkami dla konsol :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre oceny zgarnia, kupił ktoś? Ja tylko batmana skończe to biore.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Pobieram na stemie właśnie. W podstawową grałem kilka godzin ale nie dla mnie siedzenie na taborecie, także obadam dzisiaj/jutro tę wersję.

Opublikowano

Tak szybko walne - Poprawili LOADINGI ! Kamera w kampanii jest normalnie 360 stopni i jak narazie nie widziałem kwiatków w stylu nieoteksturowanej perspektywy. Solidnie zoptymalizowali gierke, jest ładniejsza. Więcej nagranych dialogów (może w końcu poboczni towarzysze będą mieli troche więcej "zycia"). Pare kosmetycznych zmian, dorzucili zakładke crafting i odkrywanie przepisów na własną ręke (dosyć z żonglowaniem po ekwipunku).

Jestem zachwycony, kocham tego rpg'a dla mnie Larianfuckery śmiało celują w GOTY i (pipi) klamka zapadła.

Opublikowano

Sterowanie padem to moim zdaniem jakiś nieintuicyjny koszmar. Taki schemat się do tej gry nie nadaje. Zostaję przy myszce+klawiatura.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Na dzien dobry wzialem poziom trudnosci tactical i jest dosc ciezko. Gra zacna, wkurza mnie tylko dlugi czas zapisywania gry.

Opublikowano

Widzę, że się pojawiły nowe karty na Steama po aktualizacji do wersji ED, więc pytanie, czy oprócz zmian wizualnych, są jakieś zmiany w systemie, nowe questy? 

Opublikowano

Grał ktoś już w wersję PS4? Warto zakupić? To jest turówka czy sleszerek a'la Diablo III?

Opublikowano

Turówka

Opublikowano

Zdecydowanie, zwłaszcza, że jest kanapowy co-op 

Opublikowano

Dobra giera, podobno na 80h, w tym roku moge nie dac rady skonczyc :P

Opublikowano

Sam chyba wrócę. Ściągnąłem tą enchanced edition tylko (pipi)a tu jak z wasteland mój sejw zjadło:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja po 35 godzinach dopiero druga mape mialem a Ci chca w 80 godzin przejsc, to chyba omijajac wszystko co ta gra ma do zaoferowania :obama:

Opublikowano

Poziom trudnosci tez ma na to pewnie wpływ, pierwsza walke powtarzalem kilka razy na najwyzszym :P

Opublikowano

60h here a wcale jakoś dużo pobocznych nie ominąłem więc da się  8)

Opublikowano

Zależy kto jak gra, ja w rpgach wyłączam myślenie ile czasu potrzebuje żeby przejsć gre.

Jak słysze o ludziach co sie chwalą że skończyli Wiedźmina 3 w 30 h albo mniej to mi ich zwyczajnie szkoda. bo chyba traktują gry wideo jak szybką akcje w kiblu prawą ręką.

Opublikowano

Kupie spell booki w pierwszym miescie? Troche sie po nim pokrecilem wczoraj ale nie zwiedzilem calego.

Zaluje ze nie wzialem summon spider a ze gram na honor mode to nie chce od nowa zaczynac :P

Opublikowano

A jak wypada multi? Jest fun z gry w głównej linii fabularnej we dwóch?

Przymierzam się do zakupu z kolegą.