Andżej 2 268 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 obejzalem i odziwo mocne 5/10 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 2 października 2015 Autor Opublikowano 2 października 2015 http://screenrant.com/terminator-genisys-sequels-indefinite-hold/ [*] Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 (edytowane) ej co wam tak sie zebrało na takie doszczętne niszczenie tego filmu? o ile salvation mi sie tak bardzo nie podobał że mimo że widziałem go 2 razy to nawet nie pamiętam co sie w nim działo. to przed chwilą oglądałem genisys i powiem że nawet spoko, napewno znacznie lepszy niż salvation. wiadomo było dużo głupot i dziwactw ale jakoś oglądając to miałem co chwile wrażenie że próbują nawiązywać mocno do pierwszych dwóch części, czy to żartami czy powiedzonkami, ale jednak, w ogole fajna opcja z pokazaniem alternatywnej sceny z jedynki. póździej już było dziwniej ale pare dobrych patentów też sie trafiło. daje 6+/10 (a salvation 3/10) serio miło mi sie oglądało przez większość czasu, i fajne były te żarty i nawiązania do starych części. samo to że wzięli arnolda do tej roli i dali mu grać jako dziadkowi było miłym mrugnięciem oka do starych fanów. spodziewaliście sie że po tylu latach zobaczycie arnolda znowu w tej roli, ale bez masy efektów specjalnych odmładzających tylko grającego starego terminatora (oczywiście to wyjaśnienie że w ogole skóra terminatora sie starzeje było mocno naciągane ale wiadomo miało tylko usprawiedliwić cały zabieg) a matka smoków spoko wypadała w nowej roli, przyjemnie sie na nią patrzy. tylko resse to jakiś randomowy osiłek ale srał to pies EDIT jeśli ktoś z wielkim zdziwieniem przeczytał mojego posta to chce sprostować - nie twierdze że było świetnie, było średnio, a dużo rzeczy głupich ale naprawde pozytywnie zaskoczyło mnie to prześmiewcze nawiązywanie do starych części i może poprostu podszedłem do seansu nostalgicznie i dlatego napisałem tyle pozytywów, no ale cóż, tak to odebrałem Edytowane 4 października 2015 przez Yano Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Film dosyc dobry daje 7/10 Duzo akcji jak w Call of Duty a to lubie ! Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Obejrzałem i mam hmmm problem z tym filmem. Z jednej strony te 2 godziny zleciały szybko i nie czułem jakiegoś znużenia i odliczania kiedy się to wreszcie skończy. Do tego Arni i jego teksty rządzą. Z drugiej strony ten film nawet nie stoi obok T1 i T2, sporo to głupot, a Sarah i Reese wypadli strasznie blado. Takie typowe kino rozrywkowe, zasługuje na 6+/10. Lepszy od T3 gorszy jednak od Salvation. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 salvation to najgorsze obesrane góvno w całej serii Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 ale ma najlepszy trailer . Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 no chyba nie https://www.youtube.com/watch?v=HgV7-MJwUBw Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4wCAeTrEZkI&index=3&list=PL5C555376D7A573AD wciąż wbija na plecy spore ciary. Ten moment miażdży. W nowym T tego już nie ma, choć jest bliski moment gdzie zwieracze puszczają z sentymentu. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 http://movieweb.com/terminator-6-reboot-linda-hamilton-sarah-connor/ Wraca Linda Hamilton. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 ona nie ma juz stu lat? pojedynek geriatrii sie zapowiada w tej czesci xd Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Wyczuwam brak pomysłów ściąganie geriatrii to zły znak. Jeszcze Furlonga muszą gdzieś wcisnąć. Edytowane 20 września 2017 przez gekon Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Odmłodzą, podniosą cycki, i Sarah Connor będzie ok, lepsze niz ten karzelek z gry o tron. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 września 2017 Autor Opublikowano 20 września 2017 Ciekawe tylko czy wymyślą nową linię czasową, czy skasują śmierć Sary Connor, o której mówili w trójce? Trzymam kciuki mocno. Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) @Masorz THR got the exclusive that Hamilton will be returning alongside Arnie for a new trilogy of films set to be helmed by DEADPOOL’S Tim Miller, taking place after the events of T2: JUDGEMENT DAY, with each movie being able to stand on its own while also forming an encompassing arc. Jeśli tak rzeczywiście będzie to Edytowane 20 września 2017 przez Timmy 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 września 2017 Autor Opublikowano 20 września 2017 Trochę szkoda kasowania trójki, bo film miał swoje wady, ale zakończenie było kozackie. No, ale to jest zrozumiały ruch. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Po dwójce, ale przed trójką, Connor jeszcze wtedy żyła, czyli Genisys można zaliczyć jako niekanoniczne sidestory? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Nastukali tych terminatorów 5 części, dwójka im wyszła chyba tylko przez przypadek, to teraz mówią, że ok, reszta jest niekanoniczna. Trochę lol. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Niektorzy musza zrozumiec, ze lata 80 juz nie wroca. Wiec nie chodzi o to zeby zrobic film, ktory bedzie rebootem ze starymi juz aktorami po to aby zrobic dobrze dzisiejszym 30-40 latkom. Liczy sie klimat tamtego okresu, boom na filmy akcji, nowe ip powstajace jak grzyby po deszczu, zaskakiwanie efektami specjalnymi itd. Dzisiaj to juz nie istnieje. Gdyby dzisiaj ktos zrobil film o tym, ze robot cofa sie w czasie i biega za kelnerka po nowym jorku, to by obejrzeli go chyba tylko forumowi hipsterzy. Teraz jest czas iron manow a efekty specjalne nikogo juz nie obchodza bo sa na takim poziomie, ze potrafia stworzyc cale armie terminatorow. Dlatego nie dla mnie ten film i wlasciwie tez nie wiem dla kogo. Owczesny "strach" przed technologiami i sztuczna inteligencja juz nie istnieje, bo komputer to narzedzie powszechne jak pralka czy toster, a sztucza "inteligencja" podpowiada reklamy piwa na banerach jesli wczesniej wyszukiwales takie frazy w google. Niech wymysla cos nowego albo dadza staruszkowi odejsc, i tak troche mu nabruzdzili ostatnimi czesciami. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Niektorzy musza zrozumiec, ze lata 80 juz nie wroca. Wiec nie chodzi o to zeby zrobic film, ktory bedzie rebootem ze starymi juz aktorami po to aby zrobic dobrze dzisiejszym 30-40 latkom. Liczy sie klimat tamtego okresu, boom na filmy akcji, nowe ip powstajace jak grzyby po deszczu, zaskakiwanie efektami specjalnymi itd. Dzisiaj to juz nie istnieje. Gdyby dzisiaj ktos zrobil film o tym, ze robot cofa sie w czasie i biega za kelnerka po nowym jorku, to by obejrzeli go chyba tylko forumowi hipsterzy. Teraz jest czas iron manow a efekty specjalne nikogo juz nie obchodza bo sa na takim poziomie, ze potrafia stworzyc cale armie terminatorow. Dlatego nie dla mnie ten film i wlasciwie tez nie wiem dla kogo. Owczesny "strach" przed technologiami i sztuczna inteligencja juz nie istnieje, bo komputer to narzedzie powszechne jak pralka czy toster, a sztucza "inteligencja" podpowiada reklamy piwa na banerach jesli wczesniej wyszukiwales takie frazy w google. Niech wymysla cos nowego albo dadza staruszkowi odejsc, i tak troche mu nabruzdzili ostatnimi czesciami. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Nic mi się nie wyświetla. Co wrzucił? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Strona, na której to jest działa tragicznie więc pewnie przez to. W spoilerze to samo, ale na imgur. Spoiler 1 Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Troszkę się Arnold zapuścił. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 No to czas na Connora 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi