Plugawy 3 678 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Mendrek style. Edytowane 20 czerwca 2018 przez Plugawy Albo nie, Mendrek lepiej wygląda XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Pierwsza oficjalna fotka. Pudrowanie trupa trwa dalej, ale chyba po tym filmie będzie kolejny pogrzeb zacnej kiedyś serii. No, ale to tylko fotka promocyjna w sumie, a te w sumie rzadko kiedy dobrze wyglądają. Tak sobie tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 To po środku to kobieta? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 to nie fotka. To jakiś art. I to na poziomie polskich produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Ja pie.rdole co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 47 minut temu, Sep napisał: To po środku to kobieta? Androgyniczny cyborg - SkyNet dał się przekonać, żeby nie faworyzować żadnej płci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Ja Pier.dole, Upadek Ludzkości. Tak się to powinno nazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Strong Female Protagonists. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 (edytowane) Właśnie miałem pytać, czy to w środku to chłop czy baba, bo nie wiem i źle się z tym czuję. Wygląda jak główne bohatero (celowy błąd), które będzie walczyło i zniszczy patriarchat ucieleśniony przez Arnolda, aby pokazać siłę i rosnący wpływ organizacji LGBT(ABCDEF....). Edytowane 1 sierpnia 2018 przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 o, steven tyler też gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Jeśli to to w środku to cyborg, to SkyNet doskonale rozpoznał się w sytuacji i przestał produkować skóry klocków 2x2, tylko do infiltracji zaczął wysyłać takich dziwolągów, bo kto by przypuszczał że to cyborg? Anyway, bardziej przypomina mi on Connora, a ta po lewej to może być baba-cyborg. Ech, Kroniki Sary Connor ostatnim najlepszym dziełem tego uniwersum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 No ale to w środku mendrek ma wszędzie jakieś pręgi, to wygląda niby naturalnie? co to (pipi)a w ogole ma byc xD? Wyciąlbym te ryje i wkleił w plakat ala VEGA Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 No to nie wiem, może będą dwa cyborgi i Sarah? Ta z lewej typowy T-850 (albo T-900) wersja żeńska, ten w środku prototyp T-TERMINATEMEPLEASE (stworzony by wzbudzać poczucie winy w ludziach niszczących cyborgi). Ewentualnie John Connor zginął, ale ruch oporu wysłał w przeszłość cyborga, który ma skopiowany do cyfrowej wersji umysł Connora i dlatego wygląda jak pipa, no kurde, ech... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 569 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 (edytowane) To jakiś nowy film Netfliksa? Nie no, poważnie to wygląda gorzej niż Residenty z Jovovich. Edytowane 2 sierpnia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
dr skrzynia 35 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Frantik napisał: To jakiś nowy film Netfliksa? Nie no, poważnie to wygląda gorzej niż Residenty z Jovovich. Wyciągasz to wszystko po jakimś zdjęciu? Niezły jesteś. dlaczego wiekszosc postow ktore napisalem jest niepublikowana?? Edytowane 2 sierpnia 2018 przez dr skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Oh god, dopiero ogarnałem, że ta osoba w środku to Mackenzie Davis (ruda prostytutka z Blade Runnera 2049 chociażby) co oni jej zrobili ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 S-K-A-R-YF-I-K-A-C-J-A Aż dziwne, że Tokar tego nie skomentował jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Jakie kopanie wyłączonego mechanicznego chłopa arnolda po stalowych jądrach xd Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Na jedynce mogloby sie skończyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Elektroniczny morderca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Elektronicky Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 544 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 odyebalo w hollywood zdrowo z tymi silnymi niezaleznymi babami Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 569 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Jak na razie mamy generyczną Latynoskę, babochłopa i starą Lindę Hamilton - od żadnej z nich na tej focie nie bije mi jakoś specjalnie siłą i niezależnością. No ale zobaczymy jak będzie wyglądało w samym filmie. Ja bym tylko chciał, żeby chociaż nie było słabiej niż Genisys, które tragiczne według mnie nie było, ale wiem, że jestem tu w mniejszości. No i reżyser Deadpoola to też jakiś tam płomyczek nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Wierzę, że to będzie może dobry Terminator pomimo obsady tych babek, który nie będzie miało nic wspólnego z 3,4 czy tam innymi lipnymi częściami, a bezpośrednia kontynuacja drugiej części. Ciekawego jak wyjdzie rola 71-letniego Arnolda. Co jak co ale sentyment do niego od zawsze na zawsze będę miał, ulubiony aktor obok Stallone - 90 lata, Rambo, Rocky, Predator, kozak filmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi