Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

To multi ma potencjal na megamiodna, swieza gre.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Zelda the movie?

Opublikowano

mało zeldy

3ds nie istnieje

wszystko w 2015

słabo ide się wieszać

Opublikowano

No i co ja mam powiedziec, no? Wii U niszczy konkurencję i tyle, Yoshi Yarn mistrz, farbki też dobre, nowy kirby, X, Zelda...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....

wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i kilka swoich typowych tasiemców i nagle same zachwyty jakby niewiadomo co sie działo

najedliście sie grzybów czy co?

ja rozumiem że mozna lubić nintendo ale troche obiektywizmu do cholery

przypominam że mam 3DSa i jakoś nie zobaczyłem wiele dla siebie, odgrzane poki pewnie kupie bo żal trzymać konsole w szafie cały rok, ale nawet nie pokazali monster huntera

zanim sie na mnie rzucicie z pazurami to powtarzam - ochłońcie troche bo pokaz nintendo wcale nie był takim masakratorem, a wczorajsze (sony i MS) wcale nie były takim totalnym szajsem, a z tego co czytam tu od 20 min to mam wrażenie że niektórzy tak uważają

Opublikowano

BEDZIE STAR FOX OD MIYAMOTO

Opublikowano

Nie wiem kto kupi to GTAV, kazdy to ograł na PS3/X360, reszta ukradnie (mówię o tych od tibi i symulatora kozy).

PS. Dzis pokaz trybu pvp w Destiny, mesjasz nadchodzi.

tumblr_mc3hg5VpQP1qcy0p7o1_500.gif

o ktorej to bedzie?

Nie wiem, standy z multi będą dostępne od dziś dla zwiedzających hale e3, więc jutro rano powinno być sporo materiałów, Bungie też pewnie coś wypuści.

Opublikowano

Z tego co mnie interesuje:

Captain Toad i Bayonetta 2 w 2014.

Xenoblade, Yoshi, plastelinowy Kirby w 2015.

Opublikowano

Nintendo,

picture_2052.gif

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

no nintendo bomba za bombą.

Opublikowano

picture_2052.gif

Opublikowano

Wii U rajem dla fanów platformówek. Niestety, nie należę do nich. ;)

Niemniej jednak Bayonetta 1&2 oraz Xenoblade Chronicles X na plus. Nawet nowa Zelda wydaje mi się kusząca.

Shooterek niby bez szału, ale dobrze, że w kolejne IP Nintendo zainwestowało. Już miałem narzekać, że znowu tylko oklepane postacie pokazują w kolejnych tasiemcach.

Prezentacja świetna, szczególnie ze wstawkami Robot Chicken, ale mimo wszystko brakowało mi większej ilości konkretów i gier 3rd party. Mogli chociaż jakieś klipy rzucić, czy nazwę gier, a tak to praktycznie pokazali garstkę gier na Wii U i tyle. Rozczarowuje brak 3DS.

Nintendo wygrało E3, ale konkurencji nie miało szczególnej. ;>

PS. Starfox w tle za Miyamoto.

Opublikowano

mało zeldy

3ds nie istnieje

wszystko w 2015

słabo ide się wieszać

zabili 3ds by odrodzic wiiu - niesety tylu ludzi i studiow nie maja by jechac na dwa fronty

szkoda handheldow - oficjalnie juz 2014 rokiem smierci 3ds i vity i pewnie konsol przenosnych jakie znamy

Opublikowano

Ten pomysł z figurkami jest dziwny... Pojecia nie mam co o nim myslec, bo ani to praktyczne, ani jakos szczegolnie rewolucyjne w kontekście gier innych niz Super Smash Bros.

Opublikowano

ja rozumiem że mozna lubić nintendo ale troche obiektywizmu do cholery

W du.pie mamy obiektywizm.

Opublikowano

tymczasem w sony patrzą na all stars battle royale 2 i nie wiedzą co źle zrobili

patent z figurkami juz był wcześniej, skylandersi były i taka kupa od disneya. kupuje sie figurke na taki dynks i sie gra tą postacią.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

xeno,bayo, zelda, yoshi - MAGICZNE< CUDOWNE

ale jak na razie co widac po konfie to 3ds szykuje sie powoli do trupiarni - nic ciekawego nowego na nieg, przynajmniej mial swoje cudowne czasy, nie to co tredowata vita

Nowe Ace Attourney, Bravely Default 2, Persona Q, Harvest Moon:Story of Seasons,Monster Hunter 4,Senran Kagura 2,Pokemony i pewnie jeszcze troszkę by się znalazło. Jest naprawdę nieźle, przecież cały czas nie będą hurtowo wypluwać hiciory na rynek.

Opublikowano

E włacha, jeszcze Captain Toad , skubany grzybek też był dobry.

Opublikowano

xeno,bayo, zelda, yoshi - MAGICZNE< CUDOWNE

ale jak na razie co widac po konfie to 3ds szykuje sie powoli do trupiarni - nic ciekawego nowego na nieg, przynajmniej mial swoje cudowne czasy, nie to co tredowata vita

Nowe Ace Attourney, Bravely Default 2, Persona Q, Harvest Moon:Story of Seasons,Monster Hunter 4,Senran Kagura 2,Pokemony i pewnie jeszcze troszkę by się znalazło. Jest naprawdę nieźle, przecież cały czas nie będą hurtowo wypluwać hiciory na rynek.

o 3dsa pewnie się zatroszczą na TGS.