Opublikowano 10 czerwca 201410 l No i co ja mam powiedziec, no? Wii U niszczy konkurencję i tyle, Yoshi Yarn mistrz, farbki też dobre, nowy kirby, X, Zelda...
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie.... wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i kilka swoich typowych tasiemców i nagle same zachwyty jakby niewiadomo co sie działo najedliście sie grzybów czy co? ja rozumiem że mozna lubić nintendo ale troche obiektywizmu do cholery przypominam że mam 3DSa i jakoś nie zobaczyłem wiele dla siebie, odgrzane poki pewnie kupie bo żal trzymać konsole w szafie cały rok, ale nawet nie pokazali monster huntera zanim sie na mnie rzucicie z pazurami to powtarzam - ochłońcie troche bo pokaz nintendo wcale nie był takim masakratorem, a wczorajsze (sony i MS) wcale nie były takim totalnym szajsem, a z tego co czytam tu od 20 min to mam wrażenie że niektórzy tak uważają
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie wiem kto kupi to GTAV, kazdy to ograł na PS3/X360, reszta ukradnie (mówię o tych od tibi i symulatora kozy). PS. Dzis pokaz trybu pvp w Destiny, mesjasz nadchodzi. o ktorej to bedzie? Nie wiem, standy z multi będą dostępne od dziś dla zwiedzających hale e3, więc jutro rano powinno być sporo materiałów, Bungie też pewnie coś wypuści.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Z tego co mnie interesuje: Captain Toad i Bayonetta 2 w 2014. Xenoblade, Yoshi, plastelinowy Kirby w 2015.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Wii U rajem dla fanów platformówek. Niestety, nie należę do nich. Niemniej jednak Bayonetta 1&2 oraz Xenoblade Chronicles X na plus. Nawet nowa Zelda wydaje mi się kusząca. Shooterek niby bez szału, ale dobrze, że w kolejne IP Nintendo zainwestowało. Już miałem narzekać, że znowu tylko oklepane postacie pokazują w kolejnych tasiemcach. Prezentacja świetna, szczególnie ze wstawkami Robot Chicken, ale mimo wszystko brakowało mi większej ilości konkretów i gier 3rd party. Mogli chociaż jakieś klipy rzucić, czy nazwę gier, a tak to praktycznie pokazali garstkę gier na Wii U i tyle. Rozczarowuje brak 3DS. Nintendo wygrało E3, ale konkurencji nie miało szczególnej. ;> PS. Starfox w tle za Miyamoto.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l mało zeldy 3ds nie istnieje wszystko w 2015 słabo ide się wieszać zabili 3ds by odrodzic wiiu - niesety tylu ludzi i studiow nie maja by jechac na dwa fronty szkoda handheldow - oficjalnie juz 2014 rokiem smierci 3ds i vity i pewnie konsol przenosnych jakie znamy
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ten pomysł z figurkami jest dziwny... Pojecia nie mam co o nim myslec, bo ani to praktyczne, ani jakos szczegolnie rewolucyjne w kontekście gier innych niz Super Smash Bros.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l ja rozumiem że mozna lubić nintendo ale troche obiektywizmu do cholery W du.pie mamy obiektywizm.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l tymczasem w sony patrzą na all stars battle royale 2 i nie wiedzą co źle zrobili patent z figurkami juz był wcześniej, skylandersi były i taka kupa od disneya. kupuje sie figurke na taki dynks i sie gra tą postacią. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 10 czerwca 201410 l xeno,bayo, zelda, yoshi - MAGICZNE< CUDOWNE ale jak na razie co widac po konfie to 3ds szykuje sie powoli do trupiarni - nic ciekawego nowego na nieg, przynajmniej mial swoje cudowne czasy, nie to co tredowata vita Nowe Ace Attourney, Bravely Default 2, Persona Q, Harvest Moon:Story of Seasons,Monster Hunter 4,Senran Kagura 2,Pokemony i pewnie jeszcze troszkę by się znalazło. Jest naprawdę nieźle, przecież cały czas nie będą hurtowo wypluwać hiciory na rynek.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l xeno,bayo, zelda, yoshi - MAGICZNE< CUDOWNE ale jak na razie co widac po konfie to 3ds szykuje sie powoli do trupiarni - nic ciekawego nowego na nieg, przynajmniej mial swoje cudowne czasy, nie to co tredowata vita Nowe Ace Attourney, Bravely Default 2, Persona Q, Harvest Moon:Story of Seasons,Monster Hunter 4,Senran Kagura 2,Pokemony i pewnie jeszcze troszkę by się znalazło. Jest naprawdę nieźle, przecież cały czas nie będą hurtowo wypluwać hiciory na rynek. o 3dsa pewnie się zatroszczą na TGS.