Opublikowano 12 czerwca 201410 l Czy tylko ja jaram sie ta gra ? Wg mnie to bedzie czarny kon tego roku. Dla mnie gra tagrów. Jak się uda, mocny argument za kupnem konsoli. Już w Październiku.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l teraz musi odciąć tlen 3ds-owi, żeby ratować żenującą sprzedaż swojej stacjonarki Dla mnie i tak niepojęte jest jak w dobie gigantycznego rynku mniej lub bardziej ambitnych gier na androida/iOS tudzież płynnego emulowania wcale nie tak starych konsol przez co mocniejsze telefony, ktoś w ogóle kupuje kieszonki i gry na nie, co wychodzi niewiele taniej niż kupno i eksploatacja stacjonarki. Jakie odcinanie tlenu? W ogóle nie ogarniasz sytuacji 3dsa i bzdury wypisujesz. Mam konsole od roku, nadal nie ograłem wszystkich dobrych pozycji, a ciągle wychodza i zapowiadane są kolejne. Gdzie te ambitne produkcje na telefony? Gdzie im do poziomu Zeldy, Fire Emblem, Bravely default, Monster hunter i innych? Najciekawsze produkcje z telefonow to konwersje z konsol przenosnych. Komfort grania na dotykowym ekranie juz przemilcze.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l ja pozwole sobie podziugać kijkiem w plecy klapków, jak tam ps move i jego wsparcie na ps3/ps4? jak kamerka? wiilot nadal wspierany u nintendo, ba nawet pada do gamecuba niedługo bedzie można podłączyć do wii u. ciekawe czy to samo będzie z tym hełmem VR, dadzą 3 gierki na krzyż w najlepszym przypadku takie 7/10 i znowu zapomniana technologia jak wsparcie 3d w grach.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Te targi pokazałay, że poza projektami finansowanymi przez Sony i Nintendo, japoński dev. leży i kwiczy. Konami przytargało jedynie fabularny zwiastun i ścinki gameplayu z MGS V (podejrzewam masakryczną datę premiery w przyszłości), gdzieś tam majaczyły prezentacje Guilty Gear Xrd. A tak to albo nic, albo remastery. Te japońskie studia, za małymi wyjątkami jak FromSoftware czy PlatinumGames, nie potrafią robić współczecznych gier dla współczesnego odbiorcy. Inafune od 2008 roku jechał ostro po kolegach po fachu i choć sam nic specjalnego w tym czasie nie zrobił, to trzeba sobie jasno powiedzieć, że od tamtej pory jest CORAZ GORZEJ. Japonio, ze smutkiem stwierdzam - skończyłaś się. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez Kasias
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Czy tylko ja jaram sie ta gra ? Wg mnie to bedzie czarny kon tego roku. Nie, nie tylko Ty ja również jestem szalenie ciekaw co z tego będzie, póki co wszystkie filmiki zdecydowanie zachęcają do zakupu tej gry.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Nom, obsługa techniczna tego wydarzenia ssało aż po kule, czasami było weird as fuck.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Te targi pokazałay, że poza projektami finansowanymi przez Sony i Nintendo, japoński dev. leży i kwiczy. Konami przytargało jedynie fabularny zwiastun i ścinki gameplayu z MGS V (podejrzewam masakryczną datę premiery w przyszłości), gdzieś tam majaczyły prezentacje Guilty Gear Xrd. A tak to albo nic, albo remastery. Te japońskie studia, za małymi wyjątkami jak FromSoftware czy PlatinumGames, nie potrafią robić współczecznych gier dla współczesnego odbiorcy. Inafune od 2008 roku jechał ostro po kolegach po fachu i choć sam nic specjalnego w tym czasie nie zrobił, to trzeba sobie jasno powiedzieć, że od tamtej pory jest CORAZ GORZEJ. Japonio, ze smutkiem stwierdzam - skończyłaś się. Nie.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Te targi pokazałay, że poza projektami finansowanymi przez Sony i Nintendo, japoński dev. leży i kwiczy. Konami przytargało jedynie fabularny zwiastun i ścinki gameplayu z MGS V (podejrzewam masakryczną datę premiery w przyszłości), gdzieś tam majaczyły prezentacje Guilty Gear Xrd. A tak to albo nic, albo remastery. Te japońskie studia, za małymi wyjątkami jak FromSoftware czy PlatinumGames, nie potrafią robić współczecznych gier dla współczesnego odbiorcy. Inafune od 2008 roku jechał ostro po kolegach po fachu i choć sam nic specjalnego w tym czasie nie zrobił, to trzeba sobie jasno powiedzieć, że od tamtej pory jest CORAZ GORZEJ. Japonio, ze smutkiem stwierdzam - skończyłaś się. Nie. Chyba jesteś fanem MGS, tak? No to załóżmy, że Konami chce zrobić remake jedynki, ale Kojima Productions się tym nie zajmie, bo jest zajęte piątką. No i teraz podaj mi dwóch japońskich deweloperów, którym firma mogłaby zlecić taki remake?
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Te targi pokazałay, że poza projektami finansowanymi przez Sony i Nintendo, japoński dev. leży i kwiczy. Konami przytargało jedynie fabularny zwiastun i ścinki gameplayu z MGS V (podejrzewam masakryczną datę premiery w przyszłości), gdzieś tam majaczyły prezentacje Guilty Gear Xrd. A tak to albo nic, albo remastery. Te japońskie studia, za małymi wyjątkami jak FromSoftware czy PlatinumGames, nie potrafią robić współczecznych gier dla współczesnego odbiorcy. Inafune od 2008 roku jechał ostro po kolegach po fachu i choć sam nic specjalnego w tym czasie nie zrobił, to trzeba sobie jasno powiedzieć, że od tamtej pory jest CORAZ GORZEJ. Japonio, ze smutkiem stwierdzam - skończyłaś się. Nie. Chyba jesteś fanem MGS, tak? No to załóżmy, że Konami chce zrobić remake jedynki, ale Kojima Productions się tym nie zajmie, bo jest zajęte piątką. No i teraz podaj mi dwóch japońskich deweloperów, którym firma mogłaby zlecić taki remake? Już tak raz zrobili - Silicon Knights panie fanie MGS Edytowane 12 czerwca 201410 l przez chris85
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Zapraszamy do radosnej strony życia, Kasia. Tutaj japończycy jeszcze potrafią zrobić niesamowite gry.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Silicon Knights panie fanie MGS SILICON KNIGHTS to Kandyjczycy, "znafco". Nie ma innego japońskiego studia, poza KojiPro, które potrafiłoby zrobić remake MGS-a. Skończyłoby się to jak Devil's Third na Wii U , jak już o E3 mowa. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez Kasias
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Devil's Third nie ma póki co nawet wyznaczonej daty premiery. Co do pytania - nie ma takiego studia, tak samo jak nie ma żadnego niezależnego zachodniego studia nienależącego do większej korporacji, które mogłoby zrobić remake MGS1 na poziomie MGSV. Zresztą nawet gdyby było to co za porównanie? Znowu się bierze cały Zachód (USA, Europa, Australia, Kanada) i zestawia z jednym krajem, w którym branża opierała się -- i nadal opiera -- na mniejszych, liczących mniej niż 100 osób studiach.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Znowu się bierze cały Zachód (USA, Europa, Australia, Kanada) i zestawia z jednym krajem, w którym branża opierała się -- i nadal opiera -- na mniejszych, liczących mniej niż 100 osób studiach. Jakoś do połowy ery PS2 nie przeszkadzało to Japończykom całkowicie dominować na rynku, a teraz naprawdę udane gry z KKW to na tle zalewu zachodnich hitów ciekawostki, rodzynki. Nie ten smak, nie ta technologia, nie te budżety. Nie cisnę ich za to, bo jest jak jest i trudno, tylko nie lubię, jak ktoś dalej z japońskich devów robi obrońców wysokiej jakości na rynku.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l , nie potrafią robić współczecznych gier dla współczesnego odbiorcy. I chwała im za to bo pewnie już dawno olałbym stacjonarki na rzecz kompa i 3DSa, gbyby robili te maga "współczesne" gierki. Jako fan japońszczyzny nie mam powodów do narzekań. Na PS3 pojawiło się sporo świetnych gierek przy których spedziłem masę miłych chwil. Inną sprawą jest to,że wiele z nich nie miało szans sie przebić do szerszego grona odbiorców w dobie napompowanych hypem i rozdmuchanym do granic możliwości marketingiem zachodnich gierek AAAAAAA. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Obejrzalem konfe Nintendo po tym hypie ktory tu zrobiliscie i nie mam pojecia o czym wy w ogole mowicie... wiekszosc gier to 2015 czyli nikogo i wszystko wyglada jak kupa. Dodatkowo humor na moim poziomie czyli klozetowy. Micro i Ubi mieli jednak najlepsze konfy z tej calej tegorocznej kpiny nazwanej E3
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały czas klepanie tego samego i wystarczy że yoshi sra włóczką a mario rozpjerdala łbem kolejne murki albo rzuci bananem na asfalt i jest ściąganie gaci przez głowę. A przepraszam bo gameplay jest super ultra, fajnie tylko że picie od 30 lat tego samego blue johnny walkera też zawiewa sandałem. nie wiem czy blue johnny walker to dobry trunek, nie znam się i(pipi) na to nie jestem emerytem jak waldemar
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Stapacie po cienkim lodzie. Zaraz zejda się nintendofagi i was zjedzą za to, ze wazyliscie się powiedzieć coś złego na wielkie ninny. Ostatnio sie rzucili na mnie ze napisałem nieprzychylna opinie o splatoonie.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Kogo tu jechać? Dzieciaka który przygode z grami zaczął od xboxa i jedyne w co gra to strzelanki i co roku nowa fifa? Edytowane 13 czerwca 201410 l przez Guernica
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Jaka konspira, po nocach muszą obrażać Nintendo żeby ich żywcem nie zjedzono .
Opublikowano 13 czerwca 201410 l centrowanie ekranu z autoaimem < najgorsza gra od nintendo dlatego Destiny kurtyzano