Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Moje must have na ten rok:

Dragon age 3

Wasteland 2

Pillars of eternity

Far cry 4

Bayoneta

Evolve

Shadow of mordor

Captain toad

Shin megami tensei IV

Call of duty ( jeżeli multi dobre)

Jak starczy funduszy ale pewnie w roku 2015:

The crew

Destiny

Alien isolation (wylecialo z powodu kapitana toada)

Fifa

Assassyn

Boże kiedy ja to wszystko ogram.

Taaaak a ludzie nadal narzekaja że nie ma w co grać. Cieszę się że kilka gier ma obsuwe;)

@ficuś

Remote play spoko ja czasem gram w ogródku na vicie i 0 lagow. Tyle że ja w ten sposób gram w małe gry. Resogun, strider czy trials

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

No, jest w co grać w tym roku, ładny gest z dodaniem pierwszej Bayo do zestawu. Lato się skońćzy i nie ma bata, konsola zagości u mnie.

Opublikowano

pYO.png

Mam nadzieję, że po tej zapowiedzi będę musiał kupić Knacka.

Opublikowano

Grą roku 2013 było TLOU czy tego chcesz czy nie. Potwierdzają to wszelkiego rodzaju rankingi gdzie ta gra głownie przodowała jako gra roku. Użytkownicy tego forum jak i czytelnicy PSXE tez uznali TLOU grą ubiegłego roku.

Opublikowano

z gta5 jest tak, że wspominam ją jak niesamowite wakacje i na myśl, że wrócę tam ponownie i będzie jeszcze lepiej i ładniej pod koniec roku jak za oknem będzie zimno, szaro i buro po prostu mnie JARA

Opublikowano

kid wdepnąłeś w mrowisko xDD

ale cóż prawda boli, TLOU w tamtym roku zniszczyło nawet świetną, ale nie genialną V

Opublikowano

A co będa ją wydawać trzeci raz w 2015? Bo w 2013 wygtało The Last Of Us.

Opublikowano
Inside / Abzu/ Ori wyglądają zacnie.

Batman AK- tryb "armaty" Batmobilu wygląda idiotycznie, słabo 
Opublikowano

kid wdepnąłeś w mrowisko xDD

ale cóż prawda boli, TLOU w tamtym roku zniszczyło nawet świetną, ale nie genialną V

Tak, właśnie tak. Liniowa gra zniszczyła potężny świat GTA5. XD

Opublikowano

Grą roku 2013 było TLOU czy tego chcesz czy nie. Potwierdzają to wszelkiego rodzaju rankingi gdzie ta gra głownie przodowała jako gra roku. Użytkownicy tego forum jak i czytelnicy PSXE tez uznali TLOU grą ubiegłego roku.

http://www.gamerankings.com/browse.html

GTA V jest na 5 miejscu gier wszech czasów. tlou na  26.

Opublikowano

Czyli co kazdy sandbox od razu gra roku, bo ma duzy otwarty świat ? :)

hahahahaha, przecież jak przytaczano srednie gier w temacie PS3 vs X360 to gadaliście, ze się nie liczą, że sa kupowane itd. itp.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Czyli co kazdy sandbox od razu gra roku, bo ma duzy otwarty świat ? :)

hahahahaha, przecież jak przytaczano srednie gier w temacie PS3 vs X360 to gadaliście, ze się nie liczą, że sa kupowane itd. itp.

sam piszesz o tytule gry roku wg PE dla tlou ( to nie ranking? ) to ci odpowiadam ;)

Opublikowano

jeden z, a jest ich wiele i w większości wygrało TLOU To raz. A dwa, zaśmialem się bo przytoczyłes ranking ze śrdnią ocen, ktorym przecież posiadacze xboxa tak strasznie gardzą.

Opublikowano

jeden z, a jest ich wiele i w większości wygrało TLOU To raz. A dwa, zaśmialem się bo przytoczyłes ranking ze śrdnią ocen, ktorym przecież posiadacze xboxa tak strasznie gardzą.

też nim gardzę bo GTA V powinno być w pierwszej trójce :)

Opublikowano

też nim gardzę bo GTA V powinno być w pierwszej trójce :)

A dla mnie gdzieś ok 20 miejsca. bardziej cenie gry typu SMG 1/2 SM64, TLOU, Half-LIFE FFVII itd. Oczywiścei GTA to też świetna gra. Tylko V, bo IV to nuuuuuuuda.

Opublikowano

GTA5 ma takie oceny, bo recenzenci znowu na fali hajpu pojechali. Gdy ochłonęli i przyszło do przyznawania nagród GOTY, to The Last of Us pozamiatało.

Opublikowano

GTA V ma takie oceny bo to za(pipi)ista, rozbudowana, OGROMNA gra ze świetnymi bohaterami, bardzo szczegółowym miastem, gigantycznym światem, w którym jest co robić + pokręconymi misjami, gdzie między ostatnią odsłoną dzieli ją przepaść, a dodatkowo wyciska ostatnie soki z możliwości past-genów. A to absolutnie nie są jedyne powody ;) TLOU nie można do tego porównywać - w swoich gatunkach to najlepsze tytuły, ale TLOU ma zdecydowanie bardziej urzekającą historię (działa na emocje, porusza, zmusza do refleksji), więc nic dziwnego, że wygrywa. Jest doświadczeniem, które bardziej zapada w pamięć.

Edytowane przez Maciomaniak