Opublikowano 13 czerwca 201410 l Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały czas klepanie tego samego i wystarczy że yoshi sra włóczką a mario rozpjerdala łbem kolejne murki albo rzuci bananem na asfalt i jest ściąganie gaci przez głowę. A przepraszam bo gameplay jest super ultra, fajnie tylko że picie od 30 lat tego samego blue johnny walkera też zawiewa sandałem. Nie podejrzewałem cię o prawilne poglądy, ale tutaj masz 110% racji. Gdyby nie PlayStation i Xbox, do tej pory jaralibyśmy się tylko dwiema rzeczami: platformówkami z Mario i ferajną oraz ekipą kolorowowłosych dzieciaków ratujących księżniczki, swoją drogą też 12-letnie.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l No bo na konsolach N nie pojawialy się gry w "powaznych" klimatach w ogóle, ani jedna.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l 10 lat plucia na Halo, teraz to samo studio wypuszcza jakąś alfe na PS4 i nagle Bungie Bóg FPSów Edytowane 13 czerwca 201410 l przez chris85
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Dla mnie to jakis klon borderlands, zero podjarki, ale waldus jest fanem bf wiec kto go tam wie.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Obejrzalem konfe Nintendo po tym hypie ktory tu zrobiliscie i nie mam pojecia o czym wy w ogole mowicie... wiekszosc gier to 2015 czyli nikogo i wszystko wyglada jak kupa. Dodatkowo humor na moim poziomie czyli klozetowy. Micro i Ubi mieli jednak najlepsze konfy z tej calej tegorocznej kpiny nazwanej E3 Które gry wyglądają jak kupy?
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Obejrzalem konfe Nintendo po tym hypie ktory tu zrobiliscie i nie mam pojecia o czym wy w ogole mowicie... wiekszosc gier to 2015 czyli nikogo i wszystko wyglada jak kupa. Dodatkowo humor na moim poziomie czyli klozetowy. Micro i Ubi mieli jednak najlepsze konfy z tej calej tegorocznej kpiny nazwanej E3 Które gry wyglądają jak kupy? Może chodzi o te cukierkowe klimaty tych produkcji ? Ja też nie mam pojęcia dlaczego tak się jaracie tym Nintendo, dla nich czas się zatrzymał...
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Obejrzalem konfe Nintendo po tym hypie ktory tu zrobiliscie i nie mam pojecia o czym wy w ogole mowicie... wiekszosc gier to 2015 czyli nikogo i wszystko wyglada jak kupa. Dodatkowo humor na moim poziomie czyli klozetowy. Micro i Ubi mieli jednak najlepsze konfy z tej calej tegorocznej kpiny nazwanej E3 Które gry wyglądają jak kupy? Może chodzi o te cukierkowe klimaty tych produkcji ? Ja też nie mam pojęcia dlaczego tak się jaracie tym Nintendo, dla nich czas się zatrzymał... Rozumiem że progres to pudziany i futurystyczne pif paf? Dla nich czas się zatrzymał? Oni chyba jako jedyni jeszcze próbują znaleźć nowe patenty w gameplayu, w przeciwieństwie do reszty. I to oni się zatrzymali. Ok.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Dla mnie to jakis klon borderlands, zero podjarki, ale waldus jest fanem bf wiec kto go tam wie. Też tak myślałem ale pvp jest naprawdę fajne a i misje w stylu bordera też są całkiem spoko.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Nie mówię, że w każdej ich grze. Mario Kart od lat jest ten sam i wciąż identycznie miodny.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Co za nowe patenty masz w Mario Kart? Podłącze się do pytania Mazza, bom sam ciekaw jakież to innowacje gameplayowe wprowadza bóg konsol nintendo, których ja - zwykły śmiertelnik - nie jestem świadom?
Opublikowano 13 czerwca 201410 l No bo na konsolach N nie pojawialy się gry w "powaznych" klimatach w ogóle, ani jedna. >odpowiadanie na posty Kasi S i'm disappoint
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Luzik kasia.s śmieszny user w jakims swoim świecie żyje, pocieszny taki. Tak na chłodno to jeśli sony wypuszczaloby w tym roku te swoje wszystkie tytuły (Order, Bloodborne, DC, Uncharted i na dokładkę LBP3) to by nie bylo co zbierać z xbone no ale niestety trailerami i gifami nie wygrywa się targów. Podoba mi się, że ich gry nie starają się na każdym kroku krzyczeć "ej jestem grą wideo!" jak w przypadku gierek od ubi, które mają nasr.ane jakiś ikonek na ekranie, że aż rzygac się chce. Anyway Nintendo wygrało, ale jak widać to zupełnie inny target bo dla fanów mrocznych i powaznych gier raczej nie trafiają więc nie wiem po co wy hejterzy niny się produkujecie, że ch.ujnia niby skoro to nie was target? Majke Jeżowska też hejtujcie? Edytowane 13 czerwca 201410 l przez _Be_
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Nie mówię, że w każdej ich grze. Mario Kart od lat jest ten sam i wciąż identycznie miodny. A super mario 3d world? Smash Bros?
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Nie mówię, że w każdej ich grze. Mario Kart od lat jest ten sam i wciąż identycznie miodny. A super mario 3d world? Smash Bros? Nie będę się wypowiadał o 3D World (ragus?), ale Galaxy to dobry przykład nawalania ciągle nowymi patentami w gameplayu. Zagraj i sam zrozumiesz. Ich wyobraźnia i kreatywność nie zna granic chyba. Smash Bros jeszcze nie wyszedł, to nie wiem. Bitka jak bitka.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Ale co cię to obchodzi Mazz jak nawet w żadna część smasha nie grales to będzie dla ciebie totalna nowość a się przypi.erdalasz jakby tortexu do obiadu zabrakło.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Postawić takiego paper mario przy super mario galaxy i wspolnym elementem jest tylko hydraulik.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Szkoda że bowser nie ma swojej gry, bo nie ma? 2d Metroid na 3ds mógłby zarządzić Edytowane 13 czerwca 201410 l przez mate5
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Wyobraźcie sobie, że każde nowe call of duty składa się z misji na takim samym poziomie co prypeć z pierwszego modern warfare, lecz kompletnie innych gamplayowo i klimatycznie. Może takie trochę januszowe porównanie pozowli wam zrozumieć, dlaczego każde nowe mario zachwyca. Jak w CoDzie dostaniesz jedną fajną misję na całą kampanie, a reszta to odgrzewanie kotletów w nowej otoczce, tak Mario sra ciekawymi i oryginalnymi projektami poziomów na każdym kroku przez caluteńką grę
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Szkoda że bowser nie ma swojej gry, bo nie ma? 2d Metroid na 3ds mógłby zarządzić Bowser's Inside Story.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Dla Mazzeo najlepiej to dac Super Master Chief 3D World, Paper Master Chief, Master Chief Kart i wtedy by spustow tortexem nie byłoby końca.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Gdyby nie PlayStation i Xbox, do tej pory jaralibyśmy się tylko dwiema rzeczami: platformówkami z Mario i ferajną oraz ekipą kolorowowłosych dzieciaków ratujących księżniczki, swoją drogą też 12-letnie. No tak bo przed PlayStation i Xboxem na rynku były tylko konsole od Big N
Opublikowano 13 czerwca 201410 l SNES i Mega Drive miał gry z rozmaitymi stylami graficznymi, ale na tym forum jest raczej niewiele osób mających pojęcie o temacie. W Polsce 16-bitowce to terra incognita.