Opublikowano 9 czerwca 201410 l Dajcie spokój z tym combat, kur.wa> "Faith for a new generation". Dokładnie, byle nie było tylko za dużo tej walki.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l me2 dobre? bo nie widziałem Tylko prototyp. Plus trochę walki wręcz pokazali.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l FIFA lol musiało minąć 20 lat żeby bramka się zatrzęsła po trafieniu piłką? super nowość ide robić kolacje
Opublikowano 9 czerwca 201410 l me2 dobre? bo nie widziałem Gadali cos o kolorach, walce i o tym jacy sa fajni, pokazali tez jakies concepty w ruchu. EA co roku pokazuje te same nowosci, niesamowite. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 9 czerwca 201410 l "On grak w Dead Space a ja w Battlefield 3 i pomyslelismy jak to polaczyc" xD Po drodze byl chyba DS3.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Jak się ludziom jeszcze te debilne pif-pafy nie znudziły to ja nie wiem...
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Heh, juz wiem po co im te okragle stoliki na tej sali, w razie jakby ktos chcial sobie pospac lub glowa zayebac.