Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

A czego oczekujesz po imprezie skierowanej do Januszy gejmingu, jaką jest E3? Gry wyjątkowe w końcu wyjdą ale w swoim czasie. A na pewno nie zostaną zapowiedziane w LA podczas E3.

A gdzie? Gdzie? Gdzie, Marian, gdzie?!?!?!?111

W zwykłe dni, gdzie klika dni przed sami twórcy jakąś wskazówkę podeślą. Zobacz, jak FG zapowiedziało swoją SOMe na PS4/PC. Teraz już nikt tych januszowych targów nie potrzebuje. No, chyba, że oczekujesz wymyślenia koła na nowo, nowych gatunków czy lepszych rozwiązań, a szczególnie od gier AAA, to wtedy jest problem, bo na to się nie zanosi.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

To ktory xbot jest jeszcze w stanie przepelniony duma napisac Spencer kru... ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jesli na konfie Sony z exów będzie tylko Project Beast, U4, QTE 1886, Driveclub, oraz ze dwa dobre indyki, to bedzie ta sama slabizna jak u MS.

Opublikowano

Jesli na konfie Sony z exów będzie tylko Project Beast, U4, QTE 1886, Driveclub, oraz ze dwa dobre indyki, to bedzie ta sama slabizna jak u MS.

Jak tak bedzie to kupuje ponownie GBA z Golden Sun

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ciekawe czy ten wyciek o Project Beast był kontrolowany czy nie. Jeśli nie i to, co już widzieliśmy to jedyne co pokażą to trochę słabo.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

TYLKO?!

Dzizas. Jak można określić słabizną taki line-up. To nie branża gier ma problem, tylko Wy ;(

Opublikowano

Ja juz wspominalem wczesniej, ze mnie interesuje 2014 rok... wiadomo co mamy na Xbone... za pare godzin sprawdzimy co szykuje sony.

Opublikowano

tyle hajpu na E3

tyle przegrać

Opublikowano

z całej konfy EA podobała mi sie tylko jedna rzecz - to że wprowadzają zmiane stylu do BF, nie zdzierżył bym kolejnej wojskowej strzelanki w bardzo podobym klimacie do poprzednich

policjanci i złodzieje to będzie jakaś swieżość w serii i to na plus

i uwaga nie twierdze że podoba mi sie nowy BF, podoba mi sie jedynie ta zmiana i odejście od wojska, a żeby ocenic gre to jeszcze za wcześnie (zwłaszcza że akurat w trakcie gameplayu BF stream mi sie spieprzył i obniżył rozdzielczość do jakiegoś syfu więc mało widziałem

ciekawi mnie tylko jak rozwiążą "klasy" postaci, zwłaszcza u bandytów

reszta konfy nudna, słaby dragon age, nudne sportówki, miror edge 2 nie urwał dupy, a reszty już nie pamiętam nawet

jak narazie konfa MS wygyrywa i to znacznie dzięki ciekawym grom i znikomej ilości gadania (co nie znaczy że xbox wygrywa bo exów które mnie ciekawią było zero), konfa EA bardzo słaba, teraz już może być tylko lepiej (miejmy nadzieje)

Opublikowano

TYLKO?!

Dzizas. Jak można określić słabizną taki line-up. To nie branża gier ma problem, tylko Wy ;(

Oczywiście, że jest to słabizna. Żadna z tych gier( oprócz DC, które i tak jest ze sporym poślizgiem) nie wyjdzie w tym roku. A to oznacza, że kupno PS4 do końca roku to zły pomysł.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

TYLKO?!

ej ale miales sobie pojsc juz

Opublikowano

Jeśli Sony pokaże gameplaye swoich exów to będzie git, liczę szczególnie na U4. Bo jeśli to będą zyebane CGI jak u MS to niech (pipi)ją.

Opublikowano

TYLKO?!

No tak ekscytujmy się renderami gierek które wyjdą w 2015 ? czy jednak zgodnie z panującymi ostatnio trendami mimo wszystko dopiero 2016 ? Większy problem to masz ty skoro się tak tym wszystkim ekscytujesz , zluzuj gacie bo do rana nie dociągniesz.

Opublikowano

@ Maciomaniak

PB - super, ale jeden rodzynek wiosny nie czyni

U4 - ciekaw jestem tylko wizualiów, oraz multi i kooperacji (dziesiątki h w multi U2&3)

QTE 1886 - coś czuje że nowy U to przy tym niemal Zelda

Pomykanie antygrawitacyjnymi bolidami > rozjeżdżanie monster truckiem motocyklistów i skoki ze skarp na 20m > kolejna generyczna asfaltówka, którymi usypiało mnie Sony i Mikrosyf w ub. generacji.

Megatoną może być tylko cud w postaci The Last Guardian, albo szczegóły n.t. GOW4. I oby to była mitologia nordycka.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

SPENCER knur

kocham moderację na tym forum xDDDDDDDDDDDD GENIALNE TO JEST

korwin krul

Opublikowano

U4 mnie bardzo słabo rusza (prawie wcale, no chyba że dowalą czymś mocarnym a nie tylko grafika i cinematic experience)

driveclub mnie też nie rusza bo wyścigi mnie ogolnie nie ruszają, czasami w nie gram ale sie nimi nie podniecam

za to

the order - za sam klimat i steampunk bardzo mnie kręci i mam nadzieje że bedzie fajny (nie oczekuje cudów ale oczekuje solidnego poziomu), jeśli będzie to całkowicie debilny shooter to sie zawiode

project beast - bardzo mnie kręci, zwłaszcze ze ostatnie 2 miesiące ogrywałem DS1 i teraz DS2, wiec jestem na świeżo z grami FS i mam nadzieje na kolejną świetną, klimatyczną i wymagającą gre która wciąga na setki godzin (to są wielkie plusy ich gier, nawet jeśli mają wady to super klimat i system gry oraz duża żywotność to i tak więcej niż oferuje większość nowych gier). ta gra mnie jara bo jeśli będzie podobna do dark souls to gwarantuje całe tygodnie albo miesiące dobrej zabawy, tymczasem inne gry nawet głośne i uchodzące za hity często okazują sie czymś fajnym ale fajnym na 2 wieczory, przechodzi się je w 10-12 godzin a potem rzuca do szafy

EDIT

mam też nadzieje że sony zapoda jakąś nową gre o której nie było przecieków a najlepiej nowe IP, na to licze

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Stawiamy, kto wskrzesił DT - Sony czy Ninny? Itagaki jest w LA.

50/50. Chciałbym, żeby Devil's Third przytuliło Sony, bo powinien być z tego dobry akcyjniak, ale N lubi od czasu do czasu sypnąć kapuchą na grę "dla dorosłych" (vide RE Remake, RE Zero na GC, MadWorld na Wii, Bayonetta 2 na Wii U).

Konfa MS? Ciężko ocenić. Plus za gadkę tylko i wyłącznie o grach."Na papierze" pojawiły się nieznane dotąd ex'y, tylko że trzy: ScaleBound (zajawka nie porwała), Phantom Dust (melodia przyszłości, o której nie wiadomo nic) i reboot Crackdown (poprzednie części to była 2. liga). Sunset Overdrive wygląda fajnie, z gier na XO chyba najfajniej. Z drugiej strony z tym "games, games, games" Spencer troszkę okłamał, bo jednak lwia część tych gier to multiplatformy, które - jakby tego było mało - w większości lepiej prezentują się na PS4. Daję MS mega naciągane 7 za tę konfę, bo oglądało się przyjemnie, a i posiadacze XO będą mieli w co grać. Dla takowych jednak szkoda, że Fable Legends i Project Spark to "dobre exy" tylko w teorii, a bardzo ciekawe Ori and the Blind Forest trafi też na X360 i PC.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Na tym etapie tylko TLG moze uratowac E3

No chyba , ze jakies nowe IP ktore jeszcze nie wycieklo

Opublikowano

przeciez jak oni pokaza TLG to dziennikarzyny sie posraja

Edytowane przez Heavy Deszcz