Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ale my tylko próbujemy Ci wytłumaczyć, że w prezentacji od MS nie było nic z ww. no ok SO - ma na swój sposób ciekawą mechanike Nie było nic powalającego graficznie, animacja również była "ok" Implementacja sieci w przypadku konferencji sprawdziła się, sporo tytułów CO-OP, no a z dziedziny rozbudowania też nie było nic świetnego. Ty lepiej szukaj trójkątów na gameplay'u Forzy. Poczekam na pełne Gran Turismo 7 a skoro mowa o Forzie 5 oświetlenie na ringu mega chuujowe Edytowane 9 czerwca 201410 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Spencer jest szefem od kilku miesięcy więc ja osobiście wiedziałem że nie należy spodziewać się cudów.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l no zaskocze tutaj chyba niektorych ale placac 2 kafle za sprzet w 2014 chcialbym grac na nim w gry rowniez w 2014.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Oglądam to co było na konferencjach filmik po filmiku i widzę rendery, "prototype gameplay", jakaś moba, multiplatformy, jakieś gry indie i forza. 2015-2016 gaming pozdrawiam. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez UberAdi
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Dajcie mackowi spokoj, psycha mu sie zlamala bo zdal sobie sprawe ze zmenil oboz kilka dni przed ta kompromitacja microsoftu. Niech sobie wmawia ze jest dobrze. Ale mi nie chodzi tylko o Microsoft, dajcie spokój z podziałem na boty/klapków aktualnie - mi chodzi o ogólne podejście. Pokaz Uncharted, Project Beast, The Order i DriveClub to "srogi zawód". Pokaz nowej Horizon 2, kolekcji Halo, Fable Legends i Sunset Overdrive to też "srogi zawód". Wszystko złe. Rozchodzi mi się o ciągłe narzekanie. Niektórzy dalej nie potrafią tego pojąć. Rozumiem premiery na PS4 w 2015, ale M$ swoją drogą ma solidny line-up na ten rok. Tak czy siak, konferencja EA rzeczywiście była beznadziejna, głównie za sprawą prototypów i konceptów, zero czegoś ciekawego w zasadzie, same zapowiedzi pokazów na E3 2015. Ale czego ty nie rozumiesz że ludzi nie jarają rendery bez grama gameplay gierek które wyjdą kiedyś tam ? , bo tak w większości prezentuje się to co nam dotej pory pokazano. Wszyscy normalni odhaczyli sobie jakie tytuły wyjdą i które z nich ich wstępnie interesują. Tyle że niema tu się czym ekscytować taka jest rzeczywistość. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Karas
Opublikowano 9 czerwca 201410 l tak wygląda nie dla psa kiełbasa http://www.ustream.tv/channel/ex4ct-pl-s-ps4-live-show?utm_campaign=ustre.am&utm_source=ustre.am%2F1eBIO&utm_medium=social&utm_content=20140609142848 moj live z BF Hardline Edytowane 9 czerwca 201410 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 9 czerwca 201410 l @ Maciomaniak Konfa MS była zwyczajnie tylko "ok". Wiadomo że udana prezentacja gości od Soulsów oraz masakra graficzna od ND z urywkami gameplayu, to już kepsze niż CGI z Halo5 i FH2 (choć jak dla kogo) też będzie "ok", ale wiadomo że większość ma nadzieję na porządne niespodzianki. Nowy Wipeout, GOW4 itd. No w ile z tych szpili zagramy W TYM ROKU? Edytowane 9 czerwca 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 9 czerwca 201410 l tak wygląda nie dla psa kiełbasa http://www.ustream.tv/channel/ex4ct-pl-s-ps4-live-show?utm_campaign=ustre.am&utm_source=ustre.am%2F1eBIO&utm_medium=social&utm_content=20140609142848 moj live z BF Hardline Ile jest bugów?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l tak wygląda nie dla psa kiełbasa http://www.ustream.tv/channel/ex4ct-pl-s-ps4-live-show?utm_campaign=ustre.am&utm_source=ustre.am%2F1eBIO&utm_medium=social&utm_content=20140609142848 moj live z BF Hardline Ile jest bugów? Pewnie jest postęp czyli 2 razy tyle co w BF 4. Dobranoc wszystkim Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Karas
Opublikowano 9 czerwca 201410 l CEO EA w GTTV na pytanie jaka jest jego wizja gier wydawanych przez EA wlasnie odpowiedzial:"Bardzo prosta, gry musza byc niesamowite oraz wyznaczac sie innowacyjnoscia oraz kreatywnoscia" A potem wylatuja z Simsami X, zrzynka LOL'a/DotyXDDDDDDDD Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 9 czerwca 201410 l EA popisało sie strasznie same koncepty xD dobrze że na xone do końca roku bedzie w co grać, trzymam kciuki za Nintendo bo po Ubi i Sony nie ma czego sie spodziewać. Najśmieszniejsze jest to że Wii U ma szanse zawojować
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Przerażające jest to, że nawet w golfie muszą być wybuchy. Ja już EA całkowicie skreśliłem. To firma, która celuje tylko w casuala. Dragon Age: Inkwizycja wygląda strasznie hamburgerowo i jestem pewien, że nic ambitnego tam nie znajdziemy. Ta firma niszczy wszystkie marki, od SimCity, przez Battlefielda, a na Dead Space kończąc. Teraz sobie wypromuje Star Warsy i The Sims i znów mainstream się rzuci po grę widząc reklamy w TV. Tego MOBA od nich strach się bać - pewnie będzie zalany mikrotransakcjami. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Lukas_AT
Opublikowano 9 czerwca 201410 l co nientedno może zrobić zeby uratować wiiu? setny mario? 20 zelda? chyba tylko prawdziwy porządny pokemon RPG z dobrą grafiką byłby poważną nowością której jeszcze nie było na stacjonarkach nintendo. bo serio nawet jeśli ktoś lubi mario i zelde to te gry wychodzą cały czas na konsole nintendo i czasem nawet trudno odróżnić jedną od drugiej nintendo musi dowalić naprawde z grubej rury żeby wyjść z rynsztoka, a nie zapowiada się na to
Opublikowano 9 czerwca 201410 l co nientedno może zrobić zeby uratować wiiu? setny mario? 20 zelda? chyba tylko prawdziwy porządny pokemon RPG z dobrą grafiką byłby poważną nowością której jeszcze nie było na stacjonarkach nintendo. bo serio nawet jeśli ktoś lubi mario i zelde to te gry wychodzą cały czas na konsole nintendo i czasem nawet trudno odróżnić jedną od drugiej nintendo musi dowalić naprawde z grubej rury żeby wyjść z rynsztoka, a nie zapowiada się na to Chyba ty nie odróżniasz. Zeldy i może pod względem założen gameplayu są dość podobne,ale każda ma swój unikalny motyw przewodni i art-style. Mario z kolei to temat rzeka,bo każde jego wskrzeszenie w nowej podserii,czy to 3d,czy galaxy diametralnie różniło się gameplayem i gdyby nie znajome postaci to możnaby stwierdzić,że to różne gry.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Nintendo z 30 minutami to sprawdzone info ? Spokojnie, jak od MS i Sony się odejmie pokazy multiplatform to też wyjdzie 30 min.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Korliki zawsze na propsie <3 a przynajmniej ich "shorty" Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Rayos
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Peace, nie chce sie tu z nikim kłócić kazdy ma jakies swoje wymagania no... Dla mnie póki co jest kilka tytułów ktore musze ograć teraz konfa Ubi, zobaczymy co pokażą ciekawego.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Chyba ty nie odróżniasz. Zeldy i może pod względem założen gameplayu są dość podobne,ale każda ma swój unikalny motyw przewodni i art-style. Mario z kolei to temat rzeka,bo każde jego wskrzeszenie w nowej podserii,czy to 3d,czy galaxy diametralnie różniło się gameplayem i gdyby nie znajome postaci to możnaby stwierdzić,że to różne gry. no to wymień mi pare różnic w ostatnich odsłonach 2d (new super mario bros itp) ciekaw jestem mam nadzieje że będą to bardziej znaczące różnice niż jeden nowy strój albo obrowoe koła na planszy