Opublikowano 9 czerwca 201410 l R.I.P. Gaming 2014Przecież grasz na PC, w czym problem? W sumie zapomniałem i mi się klimat januszowej żenady udzielił.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l E3 jest po to by zobaczyć gameplaye a nic cinematic intro. Ja (pipi)i.ie
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Co roku to samo, że teraz będzie najlepsze e3 w historii . I zawsze (pipi) wychodzi.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Znow brawa z puszki xD Nikt nie klaskal jak pojawil sie napis The Crew.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Znow brawa z puszki xD Nikt nie klaskal jak pojawil sie napis The Crew. Komedia to co się wyprawia xD
Opublikowano 9 czerwca 201410 l the division jedna z ciekawszych gier jak do tej pory, oby tylko nie skończyła jak watch dogs
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Najlatwiej to puscic przypsieszone z blurem zeby sie (pipi) mozna bylo wyznac
Opublikowano 9 czerwca 201410 l "Nasza gra jest taka interesująca, że trailer jest na fastforwardzie" - Ubisoft.