Opublikowano 9 czerwca 201410 l opóźnienie na tym fitnesie rzuca sie w oczy, a 2 nerdy robiące pompki? serio? niech drugi raz pokażą assasina a bedzie ciekawiej
Opublikowano 9 czerwca 201410 l NADAL NIE WIERZE, czy jest tak pozno? czy ja juz snie? moze snie Milan zostajesz na sony? Myślę, że mogą zaskoczyć jakimś wonderbookiem czy coś.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Mam nadzieje, ze dobijemy do 100 stron zeby te mientkie faje co poszly spac nie mialy tak latwo.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Moze i nerdy, ale oni przynajmniej cwicza, a nie (pipi)ja sie i ogladajac targi e3 z piwem w lapie jak wiekszosc tutaj! WSTYD PANOWIE, WSTYD!
Opublikowano 9 czerwca 201410 l oczywiscie, o 8 jade do zielonej góry, nowej soli, i gorzowa wlkp. ale spoko, mysle ze humor z czasem bedzie coraz bardziej kwasny ;D
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ale w sumie 10 minut do konca, moze jednak faktycznie nie maja pier.dolniecia na koniec.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Moze i nerdy, ale oni przynajmniej cwicza, a nie (pipi)ja sie i ogladajac targi e3 z piwem w lapie jak wiekszosc tutaj! WSTYD PANOWIE, WSTYD! ja po każdym trailerze robię seryjkę!
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Valiant Hearts, pierwsza dobrze zapowiadająca się gra jak narazie. Pewnie wyjdzie też na tablety.