Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

NADAL NIE WIERZE, czy jest tak pozno? czy ja juz snie? moze snie

Opublikowano

Dobra za chwile coroczna tradycyjna bomba od Ubisoftu.

Opublikowano

o to moze byc fajne

Opublikowano

opóźnienie na tym fitnesie rzuca sie w oczy, a 2 nerdy robiące pompki?

serio?

niech drugi raz pokażą assasina a bedzie ciekawiej

Opublikowano

NADAL NIE WIERZE, czy jest tak pozno? czy ja juz snie? moze snie

Milan zostajesz na sony? Myślę, że mogą zaskoczyć jakimś wonderbookiem czy coś.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze dobijemy do 100 stron zeby te mientkie faje co poszly spac nie mialy tak latwo.

Opublikowano

Moze i nerdy, ale oni przynajmniej cwicza, a nie (pipi)ja sie i ogladajac targi e3 z piwem w lapie jak wiekszosc tutaj! WSTYD PANOWIE, WSTYD! 

Opublikowano

oczywiscie, o 8 jade do zielonej góry, nowej soli, i gorzowa wlkp. ale spoko, mysle ze humor z czasem bedzie coraz bardziej kwasny ;D

Opublikowano

Nie no ku.rwa znowu intro.

Opublikowano

Kocham ten ich silnik 2d

Opublikowano

Smutne intro, no bo przeciez...

Opublikowano

Ale w sumie 10 minut do konca, moze jednak faktycznie nie maja pier.dolniecia na koniec.

Opublikowano

hahaha@!!!!

Opublikowano

Moze i nerdy, ale oni przynajmniej cwicza, a nie (pipi)ja sie i ogladajac targi e3 z piwem w lapie jak wiekszosc tutaj! WSTYD PANOWIE, WSTYD! 

ja po każdym trailerze robię seryjkę!

Opublikowano

jak ja (pipi)a nienawdize tego karła

Opublikowano

Valiant Hearts, pierwsza dobrze zapowiadająca się gra jak narazie. Pewnie wyjdzie też na tablety.

Opublikowano

ale dobrze sie poddaje

Opublikowano

Uff ostatnia.