Opublikowano 10 czerwca 201410 l Wszystko indie. Równie dobrze można toczyć bekę z Indykstation4. 1.Już teraz zaczyna się robić tak, że dobre gry będą wychodzić tylko od niezależnych devów + wyjątki w postaci kilku exów na PS4. Na Xbona nie widać nic poza Forzą. 2.Chyba oglądałeś te 3 dzisiejsze konferencje "gigantów branży" co? 3.Poza tym, co tym masz do niezależnych gier? 1.Oglądałem i wszystkie mniej lub bardziej średnie na jeża, co nie znaczy że mam z automatu ubóstwiać gry z Kickstartera, bo one jak do tej pory szału jeszcze nie zrobiły. 2.Dobre gry tylko od niezależnych teamów ? Moja biblioteka na PS360 + Wii mówi co innego. 3. Nic nie mam. Po prostu jeszcze takiej nie widziałem o której mógłbym powiedzieć, że będzie lepsze niż jakaś AAA z górnej półki. //////////
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie pisałem o poprzedniej generacji, tylko o tym jak sytuacja wygląda w perspektywie bieżącego i następnego roku. 3 konferencje na których gracze dostają w twarz renderami, brakiem konkretów, remake'ami, fitnessem, tancem do komórki i multiplatformami które się ogra na PC. Jeśli to ma konkurować np. z Pillarsami robionymi przez RPGowy "Dream Team" odpowiedzialny za najlepsze gry tego gatunku jakie powstały to jest lajtowo. Sony i Nintendo muszą uratować konsole swoimi koferencjami bo aż trudno uwierzyć jak słabo to E3 wypada do tej pory.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l @Adi - ten temat jest o E3, to nie Console Wars. Grami od innych devów czy w produkcji rzucać można łatwo i cieszyć michę jakie to E3 wujowe. Przykozacz i powiedz mi kiedy konfa kogoś z PC.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Are you ready? Padłem i ominąłem konfę Ubi. Z reakcji jednakże chyba wnioskuję, że wiele nie ominąłem. Mój organizm sam zareagował i wybudził mnie przed najważniejszą konfą. Oh yes.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Wiem co to za temat, nawiązywałem tylko do tego, że póki co jest żałośnie a konsolowcy są traktowani jak casuale i idioci przez duże firmy. PC nie jest niczyją własnością, samej platformy nikt nie promuje, tylko podzespoły i gry. Co najwyżej konfa Valve jak coś będą mieli do zapowiedzenia. Więc nie "przykozacze" bo gry na PC są zapowiadane na bieżąco. 40 minut do konfy Sony, this is waiting. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez UberAdi
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Konfa Ubi właściwie taka, jak można się było spodziewać Rainbow Six: Siege zaskoczeniem (na pewno po multi to będzie świetna sprawa), ale brak Splinter Cella, Prince of Persia czy Beyond: G&E2 były dużym kopniakiem w twarz Tak czy siak - lepsi od EA.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l posty szproty są jeszcze gorze niż ta konfa dobrze ze mnie to nie wzrusza Własnie bardzo zle, bo gdyby dureń wiedział iż jest durniem....
Opublikowano 10 czerwca 201410 l posty szproty są jeszcze gorze niż ta konfa dobrze ze mnie to nie wzrusza Własnie bardzo zle, bo gdyby dureń wiedział iż jest durniem.... ranisz moje serduszko
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A mi sie juz nawet drugiego piwa nie chce otiwrac, padam na ryj ale czekam, to ostatnia szansa na jakis sukces na E3 przed zwyciestwem Nintendo
Opublikowano 10 czerwca 201410 l eh, jeszcze dzisiaj rano nawet sonboty obawiały się dominacji MS i że Sony nie pokaże nic zaskakującego, a teraz się okazuje, że nawet nie pokazując nic zaskakującego i tak pewnie będą mieli najlepszą konfę.Fałszywy hajp na knura Spencera podziałał skutecznie.nie nastawiam sie na zadne niespodzianki. The order + beast + uncharted to główna siła uderzeniowa tej konfy. Reszta to pierdoły i indyki. Może Persona 5, aby pokazać, że ps3 dalej wspierane exami xD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A ja licze na to, ze Sony zniszczy M$ pokazujac faktycznie nowa gre z Crashem w roli glownej, jako ostry pstryczek w nos za ten olbrzymi srodkowy palec wymierzony w graczy od Microsoftu w postaci Conkera w Sparku
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Po tych trzech miernych konferencjach, Crash albo TLG byłby takimi megatonami, że widownia by tam chyba mdlała z wrażenia