Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

ta muzyczja z Hotline Miami <3

Opublikowano

Grim Fandango. Witajcie lata 90.!

Opublikowano

To jest to na co czekałem. Remaster gry sprzed 15 lat. Już biegnę po moją sztukę PS4 :teehee:

niemniej wciąż super, że to robią.

Opublikowano

Grim Fandango. Ja cię, dosłownie się wzruszyłem. Totalnie rozpierdzielający ex!!!!!!!!!!!

Opublikowano

o ktorej to sie konczy

Opublikowano

Dobreeeee

Opublikowano

Efekty podwodne lepsze niz w CoD: Ghosts

Opublikowano

To jest to na co czekałem. Remaster gry sprzed 15 lat. Już biegnę po moją sztukę PS4 :teehee:

niemniej wciąż super, że to robią.

Niby tak, ale równie dobrze mogę kupić na PC za 10zł a nie remastera za pewnie 150-200zł.

Opublikowano

O TLG ludzie listów nie pisali?

Opublikowano

To jest nowe TLG, bedzie jak bedzie.

Opublikowano

Jara mnie No Man's Sky

Ogram na PC

Opublikowano

Jak indyki to tylko takie. Fajny render....

Opublikowano

Ogram na yt.

Opublikowano

Ps vita why so dead?

Opublikowano

Price drop!