Opublikowano 10 czerwca 201410 l wez sie nie kompromituj figaro... poki co jest #thisiswaiting. Jedno nowe LBP3 na jesien... reszta 2015
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jak niby pocisneli MS? Ze publika zasmiala sie drwiaco na info o kamerze?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l No Man's Sky nawet 2015 nie bylo wiec pewnie sobie poczekamy. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Stad mowie, ze na Xbone bedziemy grac w tym roku, a PS4 zas bedzie #thisiswaiting
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jak niby pocisneli MS? Ze publika zasmiala sie drwiaco na info o kamerze? and we offered camera, AS A CHOICE
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jak niby pocisneli MS? Ze publika zasmiala sie drwiaco na info o kamerze? and we offered camera, AS A CHOICE ta sama publika ma orgazm na zapowiedz YouTube wiec bez komentarza
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Idę spać. Widać, że skończyły im się gry. Konferencje M$, Sony i innych przekonały mnie, że czas najwyższy zakupić WiiU oraz nową kartę graficzną do kompa
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Stad mowie, ze na Xbone bedziemy grac w tym roku, a PS4 zas bedzie #thisiswaiting W co, bo ja sobie tylko Forzę odhaczyłem?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Stad mowie, ze na Xbone bedziemy grac w tym roku, a PS4 zas bedzie #thisiswaiting W co, bo ja sobie tylko Forzę odhaczyłem? Forza i Sunset