Opublikowano 10 czerwca 201410 l Oni pokazuja concept arty :O Na E3. Wielkie swieto graczy I gamingu. N64 coraz blizej. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 10 czerwca 201410 l 2h ta konfa ma trwać? Uncharted na pewno będzie na końcu, ale co z TLG? Z czym? The Last Guardian. Z Crashem to też była ściema.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja tam claka nie znam ale czy to nie sa scinki z cutscenek z gier? xD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Sony prezentuje TV i film o Ratchetcie... O ironio... Z tego juz widownia nie toczy beki? XD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jeszcze się nie nauczyli, że ludzie mają w du.pie TV i kamerę? Banda betonów i idiotów.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l naughty dog spoiluje kazubowi last of us... developer smieje sie z sonyslave ktorzy gry jeszcze nie skonczyli... beka
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Trailer, trailer, trailer - gdzie wywialo jakiekolwiek gameplaye? Gdzie choćby Uncharted?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Swoją droga - spodziewałem sie roz(pipi)u po gameplayu The Order, pokazu fizyki, efektów, otwartych przestrzeni, a to była tragedia niczym na szynach, znowu w piwnicach, wszędzie ciemno, krótko... Bardzo słabo te grę promują.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l HAHAHAHA TE SPOILERY, BEKA Z KAZUBA Chyba z Ciebie, bo jego tu nie widzę
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Swoją droga - spodziewałem sie roz(pipi)u po gameplayu The Order, pokazu fizyki, efektów, otwartych przestrzeni, a to była tragedia niczym na szynach, znowu w piwnicach, wszędzie ciemno, krótko... Bardzo słabo te grę promują. Maja jeszcze czas XDDD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l GTA5 HD? [EDIT] Nie dla Xbone? Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Accoun
Opublikowano 10 czerwca 201410 l TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK (pipi)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA