Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Cóż, trudno było przegrać z tym rozwodnionym kisielem od MS-u , więc siłą rzeczy Sony przywiozło kilka megaton, których brakło na konfie MS-u. Brawa za brak Drivecluba. Brawa za pokazanie, że Sony kontynuuje ideę eksluzywności. To E3 pokazało - 2015 to będzie rok obfitości. 2014? Nie jest źle... :)

Wyjmij juz ten kabel HDMI od PS3 z ust i przestan belkotac.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Sony mialo mocny poczatek... jakby utrzymali poziom to by bylo pozamiatane, ale zaczelo byc nudno. Microsoft nie zaszalal rowniez, ale strzelil sobie w stope zapowiadajac forze przed e3. Ogolnie srednio sie 2014 zapowiada i widac, ze wszyscy czekaja na 2015 czyli jak wiecej konsol sie sprzeda. 

Opublikowano

nie mogę się doczekać, jak pokażą Uncharteda w jakiejś jasnej lokacji. 1080p/60fps <3

Opublikowano

Jakie to smutne, że PC musi rok czekać na premierę GTA V, której na konsolach będzie już remaster.

Dobrze, że to E3 pokazało, że jeszcze nie muszę nabywać tak prędko konsoli? Oczywiście Playstation 4, bo niby dlaczego miałbym wybierać XO? Bez TLOU? Bez Bloodborne? Bez LittleBigPlanet 3? Nigga, please! ;)

Opublikowano

Hello Ponies,

It has come to my attention that yet another E3 has passed and some vaporware trash game called The Last Guardian decided not to show its hideous face yet again. I know, I know. You have all heard my warnings and my decrees that you shouldn't be hyped for this game because it no longer exists. That you shouldn't be hyped for this game because it wouldn't be at E3. And that you shouldn't be hyped for this game because you look all sloppy when you get emotional and your makeup is terrible.

But of course some of you chose not to listen. You'll believe and believe and believe while Big Men in Suits tell jokes about NAPA VALLEY and preach to you about innovative crossmedia polymorphic free to play content.

The game's dead. If it isn't dead (which it is), it's been so dramatically retooled and reworked that it's not the game anymore and you should look forward to something new from the people that actually work at Sony Japan and not the corpses that failed on this game for over five years.

If someone from Team ICO or Sony would like to contact me to give me the full story of this game's development or explain why exactly we haven't seen anything from this game in four years, they can write it on some toilet paper and I'll wipe my ass with it cause this is all bullshit.

ten ostatni akapit xDDD

Opublikowano

Jakie to smutne, że PC musi rok czekać na premierę GTA V, której na konsolach będzie już remaster.

Dobrze, że to E3 pokazało, że jeszcze nie muszę nabywać tak prędko konsoli? Oczywiście Playstation 4, bo niby dlaczego miałbym wybierać XO? Bez TLOU? Bez Bloodborne? Bez LittleBigPlanet 3? Nigga, please! ;)

no bo LBP2 to zes skatowal tak, ze az zal... wez zamilcz bo i tak nie kupisz i bedziesz czekal az sie w plusie pojawi. 

Opublikowano

Gdyby wczesniej nie wyciekl trailer MG5 bylo by znacznie lepiej.Bede teraz mial przerwe w graniu do wigilii a nie gralem jeszcze w takie gry jak thief, Tomb raider DE czy wolfenstain plus jeszcze dojdzie w tym roku gta 5 i Tlou remastered i oczywiscie destiny a bede chcial z tych gier wycisnac calaki wiec line-up mnie nawet przeraza.

Opublikowano

W CoDzie dodali jetpacki, w Assassinie kolorowe plaszcze a w Far Cry 4 slonie walczace z samochodami...

W takim tepie to moje wnuki zagraja w jakas dobra gre.

Opublikowano

Zwróćcie uwagę w tym trailerze GTA V, jak została poprawiona roślinność. To nie będzie zwykłe podbicie rozdziałki.

Opublikowano

Oczywiście że sporo grałem w oba LBP, ale to nie jest gra, którą trzeba masterować. Można równie dobrze pogrywać z kolegami w coop-ie na zylionie plansz-gier od użytkowników :) Więc sorry Zeratul, ale strzeliłeś sobie w kolano.

Opublikowano

Po konferencji Sony daddy juz w samolocie na kanary.

Opublikowano

6MAZXqM.jpg

Czyli remaster Grim Fandango to nie ex. Chociaż z tweetów brzmi jakby na konsolach wychodziło tylko na PS. A przynajmniej ja tak zrozumiałem.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Idz pan w ch*j z tymi tweetami. Jaralem sie grami dopuki ich nie zobaczylem na E3 :(

Fable Legends to jakas porazka jest. Niby UE4 a prezentuje sie gorzej niz batman na UE3, w ogole wyglada jak jakas gra f2p :confused: I ta animacja rodem z Lineage 2....

Figaro ta ruda na scenie podczas prezentacj to jakas pracownica Lionhead? :P

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No nic, 2014 wygrywa Wii U z Xbonem, 2015 będzie należał dla Sony z Orderem, Ratchetem Redux, Bloodborne I Unchartedem.

Co MS ma na 2015 rok oprócz Halo 5 i... ekhm Fable Legends? Poważnie pytam bo ciekaw jestem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Witajcie koledzy, wstałem i od razu do lapka poleciałem zobaczyć co z tym Sony. Widzę że ruch tu spory, gratuluję tym co wytrwali i oglądali. A teraz idę szukać trailera TLG.

PS: Ale głupi podtytuł ma nowe Uncharted.

Opublikowano

Sony mialo mocny poczatek... jakby utrzymali poziom to by bylo pozamiatane, ale zaczelo byc nudno.

Jak wyżej. Trollerska akcja z 12-latką proszacą o rimejk Grim Fandango z lat 90' GOTY xD.

LBP3 - mini megatona od MM, które przecie nie miało być na E3.

Project Beast pod zmienionym tytułem; "ok", choć to pewnie tylko render.

Nowy projekt Suda51 - wielka niewiadoma, ale in plus

Ciekawostka w postaci No Man Sky.

A reszta to równia pochyła, przunudzanie i zawodzący zawartością trailler U4.

Technicznie MS > Sony

Growo nieznacznie Sony > MS

Brak TLG, GOW4, czy nowego Wipeouta, to dobre podsumowanie obydwu konferencji. Ale Sunset Overdrive, Ori, Inside, Grim Fandango i LBP3 very nice.

Opublikowano

Teaser U4

http://nd.images.s3.amazonaws.com/video/U4-E3-Teaser-FINAL-Online-HQ-5994_H266_gamersyde-update.mp4

Ja wiem, ze 60fps jest fajne i w ogóle... ale w niektórych gatunkach i seriach nie jest mi to potrzebne i tutaj akurat wolałbym 30fps i lepszą oprawę niż 60fps i cięcia. Nie wierzę w to, ze to będzie tak przy 60fps wyglądać. Mogłoby ew. być 30fp w singlu i 60fps w multi.

No chyyyyba, że zrobią na tym silniku nowego Jaka, który podobnie jak na PS2 będzie chodził w okokło 60fps.

Opublikowano

No nic, 2014 wygrywa Wii U z Xbonem, 2015 będzie należał dla Sony z Orderem, Ratchetem Redux, Bloodborne I Unchartedem.

Co MS ma na 2015 rok oprócz Halo 5 i... ekhm Fable Legends? Poważnie pytam bo ciekaw jestem.

To co sobie zrobisz w Sparkach :P

Opublikowano

Quantum Break, Scalebound, Crackdown 3

Opublikowano

Quantum Break, Scalebound, Crackdown 3

Crackdown 3 i Scalebound to gry na 2015? Bo z tego co słyszałem, to 2016 rok.

Opublikowano

Wiem ze to nie wyznacznik ale najwieksze oklaski byly na logu noughty dog na koncu konfy sony. Widac na co ludzie najbardziej czekaja.

Opublikowano

Mysle ze wiekszosc ludzi na konfie po pokazaniu sie loga nie myslala o tlou2 szczegolnie ze jeszcze wieksze oklaski byly po pokazaniu mordy drake'a.