Opublikowano 10 czerwca 201410 l No nic, 2014 wygrywa Wii U z Xbonem, 2015 będzie należał dla Sony z Orderem, Ratchetem Redux, Bloodborne I Unchartedem. Co MS ma na 2015 rok oprócz Halo 5 i... ekhm Fable Legends? Poważnie pytam bo ciekaw jestem. Quantum Break, Scalebound, Crackdown 3 Crackdown 3 i Scalebound to gry na 2015? Bo z tego co słyszałem, to 2016 rok. To cale Scalebound mnie najbardziej chyba interesuje. Jak to bedzie slasher to juz w ogole bo takich gier brakuje na Xboxie.... Ale po dzisiejszych konfach to oba next geny mozna spokojnie kupic pod koniec ich zycia...
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Okej, czyli zakup ps4 mozna spokojnie odlozyc na 2016 rok. Widac ze 2015 to dopiero rozgrzewka tak naprawde. No i to byl definitywnie ostatni raz kiedy sledzilem tego typu targi.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l To cale Scalebound mnie najbardziej chyba interesuje. Jak to bedzie slasher to juz w ogole bo takich gier brakuje na Xboxie.... Ano, Kamiya robi, to gameplay będzie boski. Next geny kupić co najwyżej pod koniec 2015 roku. Do tego czasu - wiadomo co. Rzucanie bananami. mniam
Opublikowano 10 czerwca 201410 l @Kre3k Witcher3, MGS V, Batman AK, U4, Bloodborne + kilka innych mówią mi że w drugiej połowie 2015.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l @Kre3k Witcher3, MGS V, Batman AK, U4, Bloodborne + kilka innych mówią mi że w drugiej połowie 2015. Spoko gierki, w ktore na pewno zagram ale niekoniecznie musze robic to na premiere. Rockstar, Deus Ex, Mass Effect, Hitman, Cyberpunk - te powychodza raczej na pewno w 2016.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A to faktiko, poza MGS V najsmaczniejsze kąski za jedyne... 20 kilka miesięcy.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l @Kre3k Witcher3, MGS V, Batman AK, U4, Bloodborne + kilka innych mówią mi że w drugiej połowie 2015. Spoko gierki, w ktore na pewno zagram ale niekoniecznie musze robic to na premiere. Rockstar, Deus Ex, Mass Effect, Hitman, Cyberpunk - te powychodza raczej na pewno w 2016. Ale czy nie ma w co grac na ps4/xboxone w tej chwili? Jest masa gier, co z tego ze to multiplatformy jak to bardzo dobre produkcje. OMG
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie napisalem ze nie ma w co grac, ale po co mam ladowac kase w next-gena majac potezny backlog na innych platformach? Jak ktos sie juz przesiadl na nextgeny to jego sprawa, ale na obecna chwile ja ich nie potrzebuje.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l No to ze masz potezny back-up na last generation to nie znaczy ze do 2016 roku nie ma po co kupowac nowej konsoli bo juz do konca 2014 roku wyszlo/wyjdzie tyle BARDZO DOBRYCH gier ze bys nie wyrobil z rachunkiem za prad przechodzac je. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez smallv86
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jakie to smutne, że PC musi rok czekać na premierę GTA V, której na konsolach będzie już remaster. Jakie to smutne, że nie doczekasz się w Plusie GTA, której na konsolach będzie już remaster. Który i tak będzie wyglądał gorzej niż na PC (bez modów). Nie ma to jak zapłacić 200 zł za grę i kolejne 200 zł za tę samą grę w Anal Edition.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Te (bez modow) mnie rozje*alo.Pewnie czekasz na wersje SKIDROW-anus edition with crack?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Weź od razu sobie przygotuj statystyki z konsolowej wersji dla porównania, przecież nikt nie miał pirackiej wersji 4 dni przed premierą.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Zapewne kazdy fan GTA jest uzbrojony w cierpliwosc i poczeka na wersje pc do 20xx roku plus z pol roku jeszcze na super-duper super mody usprawniajace grafe.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l No oczywiście, że nie, każdy czeka na edycję remaster na konsole przecież.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l czy tylko mi sie wydaje ze lbp3 sadzac po grafie byl jeszcze szykowany na ps3 by nagle przerzucic go na ps4 by ludzie jednak mowili ze pod koniec 2014 beda jakies gry eksluzywne od sony na ps4?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l co mi sie podoba narazie: Sunset ovedrive, forza horizon 2, nowy dead island, uncharted 4, Co moze sie spodobać w zalezności jak gra sie rozwinie: assasyn i far cry 4 ps tv w zależności jakie tam będą tytuły, batman, biała ps4 jest śliczna tylko szkoda że z destiny.Z czego beka:Konferencja EA porażką totalną, nie mamy gier to pokażemy artworki i szkice LOL. śmierć vity, sony wytykało TV TV TV TV a samo poszło w te ślady i bawi sie w apki. beka z braku last guardian, crasha i nawet driveclabu nie pokazali, dragon age wygląda jak guwno, mortal kombat x wygląda jak na x360/ps3 profanacja conkera Co mnie smuci: remastery czyli przezyjmy to jeszcze raz! NIE KU<RWA! ekskluzywność teraz to dostęp do bety/alphy (wtf?) i jakieś dlc w tytule multiplatformowym qvo vadis branżo? order 1886->meh kapiszony co do sony vs m$: m$ dał chociaż fanom halo w tym roku i dwa inne eksy, na ps4 gracze czekali na crasha i last guardian, dostali fige, dobrze że chociarz order pokazali (który jest meeeh) i u4,co do asów plus dla projekt beast na ps4 nie jara mnie ten tytuł ale szanuje, ale dali dupy ze idą w kierunku m$ jak by nie zauwazyli że m$ sie na tym przejechał super logika m$ zabrakło jakiejś jeszcze większej bomby. na tą chwil konfy na tym samym poziomie z wskazaniem na sony, ale z karnym kutasem za remastery i tvtvtvtvtv komiksy i filmy. śmierć vity, nie widze sensu posiadania tej konsoli przy ps tv szczerze. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 10 czerwca 201410 l sytuacja z TLG to podobne "fuck you" jak conker zrób go sam albo nawet większy. Czemu nie przyznają w końcu że ta gra nie istnieje? btw dobrze mieć xboxa
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Zapewne kazdy fan GTA jest uzbrojony w cierpliwosc i poczeka na wersje pc do 20xx roku plus z pol roku jeszcze na super-duper super mody usprawniajace grafe. Co ty bredzisz? Jaki 20xx? Przetłumaczyć ci "this fall"? Edytowane 10 czerwca 201410 l przez raven_raven
Opublikowano 10 czerwca 201410 l No nic, 2014 wygrywa Wii U z Xbonem, 2015 będzie należał dla Sony z Orderem, Ratchetem Redux, Bloodborne I Unchartedem. Co MS ma na 2015 rok oprócz Halo 5 i... ekhm Fable Legends? Poważnie pytam bo ciekaw jestem. quantum break, forza 6 może phantom dust crackdown3 i nowa gra platinium to pewnie 2016, tak tak 2015 już należy do sony tak samo jak 2013 i 2014 miał należeć xD Miło wstać rano, wypić Frappe i śmiać się z osób które zmarnowały nockę dla konfy sony, drive club i lbp2.3 przy project spark, FH2, Halo i SO
Opublikowano 10 czerwca 201410 l rewen-rewen, rozumiem ze ciagle czekasz na mesjasza i zbulwersowal Cie moj wpis o dacie premiery gta na pc ?Moze i ma wyjsc na pc w tym roku ale to naprawde 90% ludzi wciaz czekajacych na ten tytol na PC to wg mnie szczyle z dobrym laczem internetowym.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l czemu smierc vity w momencie zapowiedzi playstation tv? przeciez w japonii to juz jest od niespelna roku i nazywa sie vita tv