Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

rewen-rewen, rozumiem ze ciagle czekasz na mesjasza i zbulwersowal Cie moj wpis o dacie premiery gta na pc ?Moze i ma wyjsc na pc w tym roku ale to naprawde 90% ludzi wciaz czekajacych na ten tytol na PC to wg mnie szczyle z dobrym laczem internetowym.

Brygada antyterrorystyczna ci do domu nie wpadnie jak raz pobierzesz z torrentów słownik w PDF-ie.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

ta rejwen na mesjasza czeka... był pierwszą osobą na forumku która spiraciła V na 360

Opublikowano

Vita jest dobra dla fanów japonszczyzny, sporo tego teraz tlumacza i wydaja u nas, uzywke za 400-500 łykne predzej czy pozniej.

Białe ps4 całkiem ładne.

Opublikowano

rewen-rewen, rozumiem ze ciagle czekasz na mesjasza i zbulwersowal Cie moj wpis o dacie premiery gta na pc ?Moze i ma wyjsc na pc w tym roku ale to naprawde 90% ludzi wciaz czekajacych na ten tytol na PC to wg mnie szczyle z dobrym laczem internetowym.

Typie mam już GTA V skończone na obu konsolach, na PS3 w styczniu wycisnąłem 100%. Mimo wszystko cieszę się, że gierka wyjdzie też na PC bo będzie można zagrać w ludzkich warunkach, na past-genach gierka wyraźnie się dławiła (choć i tak była imponująca). A kąsolowcy oczywiście ból du,py bo blacharze też będą mogli pograć. Hurr durr na pewno spiracicie i wam nie pójdzie! Niczym sąsiad życzący by Ci kot zdechł i auto się zepsuło :teehee:.

ta rejwen na mesjasza czeka... był pierwszą osobą na forumku która spiraciła V na 360

I jeszcze w tym samym miesiącu kupione PS3 z Mesjaszem, na którym 100% wbiłem. Problem?

Opublikowano

raven jako chyba pierwszy na tym forum ogral gta5... ja np czekam na gta5 na pc bo nie upałem tak nisko aby grac w mesjasza w subhd na podkonsola3
Opublikowano

Nie mam podjarki GTA V, od czasu awersji jaką zrobił na mnie hype na tą grę, ale kusi mnie żeby kupić sobie przed jesienią tylko po to by ograć przed pc klik klik race. Ot tak, dla swoistej beki... :)

Opublikowano

Menderek kupujący grę - no dosyć zabawne, nie powiem.

Opublikowano

Nie mam podjarki GTA V, od czasu awersji jaką zrobił na mnie hype na tą grę, ale kusi mnie żeby kupić sobie przed jesienią tylko po to by ograć przed pc klik klik race. Ot tak, dla swoistej beki... :)

oj tak klikacze beda smutni z tego powodu. Ale powiedzmy sobie szczerze szkoda ci kasy na gry od kochanego sony a tu nagle dla trolowania kupisz gta?
Opublikowano

raven jako chyba pierwszy na tym forum ogral gta5... ja np czekam na gta5 na pc bo nie upałem tak nisko aby grac w mesjasza w subhd na podkonsola3

No wlasnie czytalem, jak sam strone temu napisal podobno nawet 4 dni przed premiera.

Edytowane przez smallv86

Opublikowano

Menderek kupujący grę - no dosyć zabawne, nie powiem.

Co w tym zabawnego? W kupowaniu gier? Dla mnie nic nadzwyczajnego, looknij w mój psnprofiles.

oj tak klikacze beda smutni z tego powodu. Ale powiedzmy sobie szczerze szkoda ci kasy na gry od kochanego sony a tu nagle dla trolowania kupisz gta?

Co Ty możesz o mnie wiedzieć, skoro jesteś od miesiąca na forum? Ja jestem od ponad 12 lat. I wciąż muszę klikać w akceptację Twoich postów :)

Ale fakt, w obozie PC-ta musi być niezła celebra. Pewnie myślą, że to dzięki ich petycjom ;)

Opublikowano

Vita jest dobra dla fanów japonszczyzny, sporo tego teraz tlumacza i wydaja u nas, uzywke za 400-500 łykne predzej czy pozniej.

Białe ps4 całkiem ładne.

najlepsze jest to ze sony ma ze soba na e3 bodajze najdrozsza gre jaka powstala na vite i nawet slowem o niej nie wspomina na konfie - freedom wars, oraz ma ze soba chyba najlepszego ekskluzywnego indyka jaki zmierza na ten system i tez zero slowa o tym - murasaki baby

vita w usa jest stracona - usuniecia vita z nazwy playstation tv tez pokazuje ze scea samo sie tego wstydzi :P jak wiele razy pisalem - vita super konsola ale tylko dla fanow indykow i japonszczyzny

btw jaram sie remake'iem grin fandango choc uwazam ze przygodowka wszechczasow jest trzecie monkey island ;)

Opublikowano

Powtarzam to co pisali wczesniej ;). Prawda jest taka. Sony olalo was na 2014 rok. Ci co kupili ps4 na premiere sfrajerzyli się

Opublikowano

Sorry, ale prawda jest taka, ze jedyna opcja na jesien jest combo PS4 i Xbone... inaczej nie bedzie w co grac. 

Sorry ale jedyna opcja to WiiU. Co dostajesz pod koniec orku na PS4? remaster, DC i LBP. Co na XO ? remaste,r Horizon2 i SO. Bida panie bida. A był bym zapomniał posiadacze PS4 mieli jeszcze jednego exa I:SS. Genialny ten 2014 :D

Opublikowano

fanboj: Nie wierz hejterom w internecie. Ja lubię pisać prawdę między oczy, stąd ludzie znajdują sobie różne rzekome haki na moją osobę i tak powstają mity i suchary, których nie powinieneś powtarzać :)

Nie zgodzę się, że sfrajerzyli się ludzie którzy kupili PS4 (czy nawet XO) na premierę. Ba, chwała im za to, bo dzięki nim ten 2015 może być epicki. A i zapewne mają w co grać, bo jakby spojrzeć na roster gier to nie jest tak, że "bieda panie i ch*j." Na pewno nie ma rynkowego parcia, ale kto nabył bo go stać, ten nie powinien narzekać. Gry są, jakość w miarę lepsza, usługi są, a będzie tylko lepiej ;) 

Opublikowano

Między innymi czasowa ekskluzywność i mało znaczące dodatki (szeroko rozumiane, w tym "konsolowość" samych konsol) trzymają jeszcze konsole przy życiu. Wczoraj miałeś tego pokaz. Pomijając już ten lament konsolowców dot. piracenia na PC ("PC-ty umierają" --> Steam rośnie w siłę), kto - mogący sobie pozwolić na wersję PC - ograłby V na PS3/360?

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba być desperatem, by jarać się GTA V i czekać jednocześnie do premiery na PC, licząc przy okazji na szczęście, że wynajęci do sportowania murzyni okażą się nieco lepsi w kodowaniu, niż poprzedni. Ale spoko, nawet jak będzie miał tu pecha, to jak ktoś czekał rok na wersję sklepaną na jana, to poczeka i kolejne 2 aż sobie będzie mógł ulepszyć pc-ta by pociągnął bezproblemowo ten słabo zoptymalizowany port. Na PC i tak do tego czasu nic równie fajnego nie wyjdzie ;)

Opublikowano

Nie no żal mi tych co kupili PS4 na premierę. Xone będzie miał słaby rok, ale PS4 to powtórka z PS3.

The Order to szajs z graficzką, bez multi, bez co-op'a, bez niczego, największy korytarz jaki świat widział.

Opublikowano

Bardzo słaba konferencja Sony, jedytny plus to

No Man's Sky

Hotline Miami 2

Uncharted 4

Bloodborn

Szkoda że nie ma nic konkretnego na 2014,

A tvtvtv nawet nie chce mi sie komentować xD

Opublikowano

Większą ekscytację GTA V na PC mają zbulwersowane konsolomaniaki niż Rasa Panów. Gierka już dawno ograna, teraz sobie spokojnie czekam na 1080p glory i dodatkową zabawę z modami. Nikt po gaciach nie robi, niespodzianka za duża to też nie była.

Opublikowano

Sorry, ale prawda jest taka, ze jedyna opcja na jesien jest combo PS4 i Xbone... inaczej nie bedzie w co grac. 

Sorry ale jedyna opcja to WiiU. Co dostajesz pod koniec orku na PS4? remaster, DC i LBP. Co na XO ? remaste,r Horizon2 i SO. Bida panie bida. A był bym zapomniał posiadacze PS4 mieli jeszcze jednego exa I:SS. Genialny ten 2014 :D

BF4, fifa/nba, AC4, Tomb raider w cudownej oprawie, nowy bardzo dobry nfs, lego- the movie i hobbit, killzone, infamous, wolfeinstain...masa grywalnych indykow a to tylko ps4 i nie ma w co grac do teraz- Do KONCA?? 2014? Za(pipi)isty ten 2014 (do tej pory)

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba być desperatem, by jarać się GTA V i czekać jednocześnie do premiery na PC, licząc przy okazji na szczęście, że wynajęci do sportowania murzyni okażą się nieco lepsi w kodowaniu, niż poprzedni. 

Jakim trzeba być desperatem, by jarać się Uncharted i czekać aż będzie w Plusie? Módl się, żeby murzyni od multiplatform spisywali się lepiej niż przy przenoszeniu gier na PS3, bo za rok będziesz grał w 720p.

Opublikowano

BF4, fifa/nba, AC4, Tomb raider w cudownej oprawie, nowy bardzo dobry nfs, lego- the movie i hobbit, killzone, infamous, wolfeinstain...masa grywalnych indykow a to tylko ps4 i nie ma w co grac do teraz- Do KONCA?? 2014? Za(pipi)isty ten 2014 (do tej pory)

Chodziło mi o exy akurat w tym roku, pod wym względem jest biednie. Ani XO, ani PS4 tak na dobrą sprawdę nie mają nic kozackiego na koniec roku.