Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Tvtvtvtv w wykonaniu Sony, gdzie opowiedzieli o paru filmach czy kostce ktora wczesniej wydali tylko w jp wiec gdzie indziej byla nowoscia, nie ma nawet co porownywac z tym co odwalil M$ chcac zamienic Xone w tuner telewizyjny spychajac gry na 3 plan. Takze botki jesli idzie o konfy to M$ faktycznie skupil sie na grach ale pod wgzledem jakosci to gry sony >>>> kotlety od ms.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Sony nic nie ma. FH2 + SO to mocny kop.

Opublikowano

Sorry, ale prawda jest taka, ze jedyna opcja na jesien jest combo PS4 i Xbone... inaczej nie bedzie w co grac. 

Sorry ale jedyna opcja to WiiU. Co dostajesz pod koniec orku na PS4? remaster, DC i LBP. Co na XO ? remaste,r Horizon2 i SO. Bida panie bida. A był bym zapomniał posiadacze PS4 mieli jeszcze jednego exa I:SS. Genialny ten 2014 :D

BF4, fifa/nba, AC4, Tomb raider w cudownej oprawie, nowy bardzo dobry nfs, lego- the movie i hobbit, killzone, infamous, wolfeinstain...masa grywalnych indykow a to tylko ps4 i nie ma w co grac do teraz- Do KONCA?? 2014? Za(pipi)isty ten 2014 (do tej pory)

Chodziło mi o exy akurat w tym roku, pod wym względem jest biednie. Ani XO, ani PS4 tak na dobrą sprawdę nie mają nic kozackiego na koniec roku.

Ja np. bawie sie rownie dobrze przy multiplatformach jak przy exach. Dlatego dla mnie line-up gier na 2014 byl wystarczajacy i nawet nie zagralem we wszystko w co chcialem zagrac.

Opublikowano

Co za beton. Szkoda mi ciebie, że taki zaślepiony jesteś. Ja np. widzę DC oraz LBP3 pod koniec roku na PS4.

A i powiedz mi jeszcze co do tej pory z exow wydał MS na XO ? :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kurfa jeszcze te dostepy do bety i alfy w grach. Na nastepnym e3 bedzie " napisz gre za deva a sprzedam ci ją jak bedzie gotowa za 250zl"

Opublikowano

DC i LBP XD To ma być dow(nene) jakiś.

FH2 wciąga DC nosem, a jak Ci się LBP3 podoba to Project Spark oferuje 10x większe możliwości.

Opublikowano

Słuchajcie dona. Ma przegrane setki godzin w te wszystkie gry które wychodzą pod koniec roku.

Opublikowano

Wisi mi to całe GTA 5, mogli by je wydać nawet na popularne w latach 80 jajeczka, for all i care. Bo mnie bardziej jara nowy Tomb Raider FUCK YES !!! I Uncharted 4, przygodówki są moim chlebem na noc. Jak grałem w poprzednie nocami to klimat wylewał się z telewizora. 

Tak samo będzie z nowymi odsłonami. Nic tylko poczekać. Czas sam upłynie a gier jest mnóstwo do ogrania. Xboty też dostały swoje dość przyzwoite gry ani im zazdroszczę bo specjalnie nie ma czego. Ot takie tam sobie giereczki do pogrania. A u Sony najbardziej żałuje Wipeout'a. 

Opublikowano

DC i LBP XD To ma być dow(pipi) jakiś.

FH2 wciąga DC nosem, a jak Ci się LBP3 podoba to Project Spark oferuje 10x większe możliwości.

Sorry, ale jesteś po prostu głupi. Te gry jeszcze nie wyszły a ty już wiesz kto kogo wciąga nosem. Poczekajmy do premiery to wtedy będzie można dyskutować. No i nie zapominaj o tym, że Project Spark to nie ex.

Opublikowano

Sorry, ale jesteś po prostu głupi. Te gry jeszcze nie wyszły a ty już wiesz kto kogo wciąga nosem. Poczekajmy do premiery to wtedy będzie można dyskutować. No i nie zapominaj o tym, że Project Spark to nie ex.

Dobre sobie. Tak, wmawiaj sobie, że będzie inaczej. Rozpacz w biały dzień :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Takze botki jesli idzie o konfy to M$ faktycznie skupil sie na grach ale pod wgzledem jakosci to gry sony >>>> kotlety od ms.

Ale jakie gry ? Przeciez do końca roku na ps4 bedzie jedynie DC które zostanie zjedzone przez FH2, oraz lbp3 xD

No chyba że chodzi o tasowanie sie do konceptow i gier które byc moze wyjdą na koniec 2015

Opublikowano

Dobre sobie. Tak, wmawiaj sobie, że będzie inaczej. Rozpacz w biały dzień :P

Ale masz bul dupska. Nie wiem tylko po czym. po tym, że mineło poł roku na na Xo żadnego exa ? może po tym, że konfa MS była słaba ? Sam nie wiem, szkoda mi ciebie i innych tobie podobnych betonów.

Opublikowano

Dokładnie, strasznie mnie boli, że FH2 będzie najlepszym racerem, a DC bali się nawet pokazać na konferencji :P

Opublikowano

Widzę, że prowadzenie rozmowy z osobą która mentalnie zatrzymała się na poziomie podstawówki i na dodatek nie umie przytoczyć żadnych sensownych argumentów jest bez sensu. Idź graj sobie w swoje genialne FH2.

Ile ty masz lat w ogóle człowieku?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

FH2 - model jazdy budowany na FM5, drivatary - najlepsze AI w gatunku, 200 aut, dynamiczna zmiana pory dnia + pogoda, open world, itp.

DC - grafika, 50 aut

Masz swoje argumenty.

Opublikowano

No i już w pracy wyspany. Jak tam konferencje warto było oglądać. Jakieś nowe gry? Czy to samo co rok temu? Kto wygrał?

Opublikowano

dzis Nintendo zrobi z d.upy sony i microsoft jesien sredniowiecza

za to 2015 dla next genow zapowiada sie mega wybornie, this is waiting

Opublikowano

Dyskusja z tobą nie ma sensu. Proszę bardzo, oto twoje posty, ciągle o tym samym.

Dokładnie, strasznie mnie boli, że FH2 będzie najlepszym racerem, a DC bali się nawet pokazać na konferencji :P

FH2 wciąga DC nosem,

Nie no żal mi tych co kupili PS4 na premierę.

The Order to szajs z graficzką, bez multi, bez co-op'a, bez niczego, największy korytarz jaki świat widział.

Co za zawiść ludzka, nie posiadam 2 konsol to będę hejtował tą której nie mam

Opublikowano

dzis Nintendo zrobi z d.upy sony i microsoft jesien sredniowiecza

za to 2015 dla next genow zapowiada sie mega wybornie, this is waiting

Ten pokaz Nintendo niby ma trwać 30 minut, oby to było 30 minut podawania konkretnych dat premier :P

Dyskusja z tobą nie ma sensu. Proszę bardzo, oto twoje posty, ciągle o tym samym.

FH2 wciąga DC nosem,

Nie no żal mi tych co kupili PS4 na premierę.

The Order to szajs z graficzką, bez multi, bez co-op'a, bez niczego, największy korytarz jaki świat widział.

Co za zawiść ludzka, nie posiadam 2 konsol to będę hejtował tą której nie mam

Racja. Nie posiadam 2 bo mam 4...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Uuuuuuu poczytalem podsumowania na poly i bieda. To już na wii u więcej gier w tym roku wyjdzie niż na xboxa i ps4 razem. Mówię o exach. Multiplatformy nikogo ogram akurat tam gdzie mi bardziej pasuje.

Fh2 na x'sa to jedyna gra w tym roku w którą chętnie bym zagrał na nextgenie bo sorry ale lbp3 nikogo .

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwala, że tym razem to Sony było wstrzemięźliwe jeśli chodzi o zapowiedzi ex'ów (a trochę za dużo pieprzyło o tvtvtv), a M$ szalał i na prawo i lewo rzucał trailerami CGI gier, które najwcześniej wyjdą w 2016.

Moim zdaniem następne console wars powinno mieć podtytuł: #ThisIsWaiting ;) .

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Dobra, SONY udało się zrobić jeszcze gorszą konfe niż Micro. Zero konkretów, jeszcze więcej renderów exów bez dat premier i jeszcze więcej starych gier w nowej oprawie. Ja (pipi)ę, jak ta generacja się słabo zapowiada to ja nie mogę. Kolejne targi SONY wbija wielkiego kutacha w w 2 fanów PS VITA. Czas na Nintendo.

Opublikowano

Uuuuuuu poczytalem podsumowania na poly i bieda. To już na wii u więcej gier w tym roku wyjdzie niż na xboxa i ps4 razem. Mówię o exach. Multiplatformy nikogo ogram akurat tam gdzie mi bardziej pasuje.

Fh2 na x'sa to jedyna gra w tym roku w którą chętnie bym zagrał na nextgenie bo sorry ale lbp3 nikogo .

To, że na WiiU będzie najwięcej mocnych ex'ów było już ustalone jakiś czas temu ;)

Opublikowano

Wniosek jest prosty

Masz PS4 - zostan z PS4

Masz X1 - zostan z X1

Jako opcja mozesz do ktorejs z konsol dokupic Wii U

To rok 2014

Rok 2015

Tylko PS4