Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Wniosek jest prosty
Masz PS4 - zostan z PS4
Masz X1 - zostan z X1
Jako opcja mozesz do ktorejs z konsol dokupic Wii U
To rok 2014

Rok 2015
Tylko PS4

Mam PS4 i co ? Jedyne co kupie w tym roku to TLoU HD ... Z trzech dostepnych konsol mam w tej chwili taka, na ktora jest najmniej interesujacyh exow. Dobrze, ze multiplatformy sa zdecydowanie lepsze na PS4.

2015 ? Halo 5, Quantum Break vs Uncharted 4 i qte szuter ... tja, tylko sony xD

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Sony nic nie ma. FH2 + SO to mocny kop.

A i powiedz mi jeszcze co do tej pory z exow wydał MS na XO ? :)

widzę, że tryhardujesz dalej z tym w 2014 wyszedł Titanfall, Kinect Sports Rivals, Super Time Force, Plants vs Zombies: Garden Warfare

Opublikowano

widzę, że tryhardujesz dalej z tym w 2014 wyszedł Titanfall, Kinect Sports Rivals, Super Time Force, Plants vs Zombies: Garden Warfare

blubcio, chyba wpadles w pulapke ;]

Opublikowano

wiedzmin3, MGS5, batman arkham knight i nowy mortal - 2015 bedzie kozackie ale (pipi)a tyle czekania :( :( w miedzy czasie pustynia, sahara i same remastery ehhhh qvo vadis branzo

Opublikowano

Takze botki jesli idzie o konfy to M$ faktycznie skupil sie na grach ale pod wgzledem jakosci to gry sony >>>> kotlety od ms.

Ale jakie gry ? Przeciez do końca roku na ps4 bedzie jedynie DC które zostanie zjedzone przez FH2, oraz lbp3 xD

No chyba że chodzi o tasowanie sie do konceptow i gier które byc moze wyjdą na koniec 2015

Mowie o tym co pokazali stricte na konfach. MS jakies asasyny 8, CoD 15, Forza 126p, Halo master remaster edition hd collcetion itd. Same mainstreamowe kotletunie oprocz genialnego Ori. Sony tez poszlo w sequele MK X, MGSV, Batman 4, Uncharted 4 (a bylo jeszcze order, ta gra o lataniu). Ale jakosciowo sa to ciekawsze tytuly niz kolejny CoD dla pryszczow czy skakanie z ta sama animacja od lat po dachach. Ze wyjda za dwa lata? - zgoda ale nie mialem wrazenia deja vu i mdlosci jak na to patrzylem.

Opublikowano

Dokładnie, strasznie mnie boli, że FH2 będzie najlepszym racerem, a DC bali się nawet pokazać na konferencji :P

No ale szczerze to FH2 też nic nie pokazali tzn gameplayu (chyba, że gdzieś po za konfą pokazali to sora) mimo, że gra już jest bardzo bardzo mocno zaawansowana (jak nie gotowa) jak premiera za ok 3 miesiące. Takie ładne filmiki to w NFS już widziałem.

Na razie to chyba więcej gameplayu było z DC niż FH2 ?

Opublikowano

Nie miałeś wrażenia deja vu jak oglądałeś 10 część MK, 4 Batmana, 5/6 MGS i 4 Uncharted? :P

Bardzo ciekawe ;)

Opublikowano

co powiecie na grafe w uncharted4? jestem zawiedziony ze tak malo pokazali ale jesli faktycznie to byl realtime to brak slow

Opublikowano

Dokładnie, strasznie mnie boli, że FH2 będzie najlepszym racerem, a DC bali się nawet pokazać na konferencji :P

No ale szczerze to FH2 też nic nie pokazali tzn gameplayu (chyba, że gdzieś po za konfą pokazali to sora) mimo, że gra już jest bardzo bardzo mocno zaawansowana (jak nie gotowa) jak premiera za ok 3 miesiące. Takie ładne filmiki to w NFS już widziałem.

Na razie to chyba więcej gameplayu było z DC niż FH2 ?

Są gameplaye, nawet jest direct feed b-roll ---> http://www.psxextreme.info/topic/106765-forza-horizon-2/?p=3104819

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mistrz targow ale wy dalej strzelanki i bieganie po dachac.

https://www.youtube.com/watch?v=dsylfbso8gI

@staryd

No nie mialem bo metal nie wychodzi co roku, Mortal nie wychodzi co roku, Batman nie wychodzi co roku, Uncharted nie wychodzi co roku. Widzisz teraz ta roznice miedzy CoD, ktore wychodzi co roku i AC, ktore wychodzi co roku?

Opublikowano

co powiecie na grafe w uncharted4? jestem zawiedziony ze tak malo pokazali ale jesli faktycznie to byl realtime to brak slow

Uncharted zawsze zabijało grafiką więc żadnego zaskoczenia nie ma.

Opublikowano

Z tego co pokazali do tej pory:

Far Cry 4- spoko, czekam na śnieżne levele.

Batek- niby fajnie, ale to znowu ten sam batek + naprawdę średnio się zapowiadające autko

Sunset Overdrive- konkretny gameplay, zapowiada się rajcująca gierka.

The Order 1886- z jednej strony świetna gafa i klimat, a z drugiej "naciśnij x, oglądaj, 3 sekundy postrzel, oglądaj". może nie jest to reprezentatywne dla całości, ale robią podobny manewr już drugi raz...

LBP3- bicz plis... trzeba nie mieć żadnej konsoli nintendo i przespać premierę ostatnich Raymanów, żeby się tym jarać. Brakowało jeszcze, żeby się pojawił Crash na koniec.

Ta podobna gra od Micro- podobnie jak wyżej.

Asasyn- gufno, zakopać.

Division- wygląda gorzej -przynajmniej na Xa- niż rok temu, ale nadal pokładam jakąś tam nadzieję.

Dragon Age- jaram się.

Witcher- jaram się.

Inside- zapowiada się świetnie, wątpię w ekskluzywność.

Fable- kpina.

Jeszcze kilka indyków zapowiada się świetnie, plus odświeżony Grim Fandango dla ignorantów, w końcu konsolomaniaki dostaną gierkę z dobrą fabułą- nie pokazali gameplayu, ani daty, wiadomo od lat, że gra nie zawiedzie ;).

Reszta czyli "pokaz" Uncharted 4, Project Beast, Craptown, gry od Platinium, Halo 5, forza horizon 2 i całą resztę prawie gameplayów olewam ciepłym moczem.

Opublikowano

zgadzam sie - na razie najbardziej pozytywne zaskoczenie targow dla mnie, az szkoda ze sony nie pochwalilo sie murasaki baby na vite bo obok ori to rowniez mega perelka

Opublikowano

Wygląda super, ale widziałem już wiele "indyjskich" wydmuszek, gdzie design okazywał się jedyną mocną stroną. Mają moją uwagę, ale podchodzę ostrożnie do momentu kiedy nie zobaczę bardziej złożonego gameplayu.

Coś jak z No Man's Sky - gra zapowiadała się świetnie za pierwszym razem, ale teraz obawy budzi fakt, że cały czas wygląda jak tech demo, a nie gra.

Opublikowano

Mialem zdecydowac jaka konsole dokupie do wii u pod koniec roku.

No i zdecydowalem.

Zadnej.

Opublikowano

Nie ma sensu kupować w tym roku "next-gena". Jest czas by nadrobić zaległości, albo kupić Wii U i poznać magię Nintendo. 2015 będzie tłusty, spadną ceny i pewnie pojawią się odchudzone/ulepszone modele. Czuję się troszkę oszukany przez Soony gdyż byłem pewny jesieni hitów. Ale mam w co grać na innych konsolach więc luzik.

Opublikowano

Co mnie interesuje grafa, skoro gameplay jest robiony pod niepełnosprytnych? Niech oni w końcu poważnie podejdą do tej serii to i może się nią zainteresuje. Co do technologii, to jestem ciekaw tylko tego, jak ta cała rośliność pokazana na filmie, będzie oddziaływała na siebie lub gracz będzie na nią działał. Co do konferencji zaróno Sony i MS to kutasuwa w obu przypadkach. ZERO powodów do kupna next-gena w tym roku.

Opublikowano

Wygląda super, ale widziałem już wiele "indyjskich" wydmuszek, gdzie design okazywał się jedyną mocną stroną. Mają moją uwagę, ale podchodzę ostrożnie do momentu kiedy nie zobaczę bardziej złożonego gameplayu.

Coś jak z No Man's Sky - gra zapowiadała się świetnie za pierwszym razem, ale teraz obawy budzi fakt, że cały czas wygląda jak tech demo, a nie gra.

Zgadzam sie. Moze wyjsc z tego najzwyklejszy platformer jakich wiele. Ale jednak autorzy woleli przylozyc sie do kreacji pieknego swiata niz brnac w modne indykowe  8-bitowe piksele i 2 klatki animacji postaci. Poza tym trailer mimo, ze krotki pokazuje jakas historie, opowiada cos takze +. Okami tez w koncu bylo klonem Zeldy ale bronilo sie wszystkim innym. Zobaczymy. Kibicuje.

Opublikowano

blubcio, chyba wpadles w pulapke ;]

nie, zaraz będzie post, że to nie exy bo kinect nikogo, i titan jest na pc więc beczka mocno.

Ej czy tylko mi ten trailer Bloodborne zalatuje Nightmare Creatures?

Opublikowano

ta rejwen na mesjasza czeka... był pierwszą osobą na forumku która spiraciła V na 360

Złodziej i tyle oby go znalezli xD (taka jest mentalność blachy)

A co do konfy to susza do 2015 :(

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Wniosek jest prosty

Masz PS4 - zostan z PS4

Masz X1 - zostan z X1

To rok 2014

Rok 2015

Tylko PS4

Mam PS4 i co ? Jedyne co kupie w tym roku to TLoU HD ... Z trzech dostepnych konsol mam w tej chwili taka, na ktora jest najmniej interesujacyh exow. Dobrze, ze multiplatformy sa zdecydowanie lepsze na PS4.

To musisz podrosnac by zrozumiec ze developerzy to nie caritas i nikt nie bedzie megaton wywalal w pierwszym okresie zycia konsoli bo mu sie to nie oplaca a i ryzyko jest duze ze nikt tego nie kupi bo nowe ip albo cos innego.
Opublikowano

Co mnie interesuje grafa, skoro gameplay jest robiony pod niepełnosprytnych? Niech oni w końcu poważnie podejdą do tej serii to i może się nią zainteresuje. Co do technologii, to jestem ciekaw tylko tego, jak ta cała rośliność pokazana na filmie, będzie oddziaływała na siebie lub gracz będzie na nią działał. Co do konferencji zaróno Sony i MS to kutasuwa w obu przypadkach. ZERO powodów do kupna next-gena w tym roku.

Jeśli chodzi o Uncharted to zapomnij, ta seria taka ma być czyli efektownym blockbusterem dla niedzielnych graczy

Opublikowano

Ja sie ciesze z takiego obrotu sprawy. Do 2016 nadrobie zaleglsci z ps3 a tytuly z ps4 zdaza staniec nie mowiac o sprzecie.

Preorderzy to frajerzy.

Opublikowano

Wniosek jest prosty

Masz PS4 - zostan z PS4

Masz X1 - zostan z X1

To rok 2014

Rok 2015

Tylko PS4

To musisz podrosnac by zrozumiec ze developerzy to nie caritas i nikt nie bedzie megaton wywalal w pierwszym okresie zycia konsoli bo mu sie to nie oplaca a i ryzyko jest duze ze nikt tego nie kupi bo nowe ip albo cos innego.

Nawet nie wiem  czy jest sens komentowac ten belkot ... Jezeli chodzi o nowe IP to wlasnie jest najlepszy moment by z czyms swiezym wyskoczyc. Mlodszy tylko o rok, a nie pamieta Gearsow, Mass Effect, Uncharted czy Motorstorm, ktore pojawily sie ... ta dam, w "pierwszym okresie" zycia konsoli. 

Edytowane przez Ins