Opublikowano 10 czerwca 201410 l To walka o Goty jak w 2013? GTA V Remastered vs Tlou? XD Nope, bratobojcza walka na wii u.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l jak cod, bf, rainbow six ma ze soba rywalizowac jak to kuwa praktycznie wyglada jak jedna i ta sama gra?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l LBP 3 ma wyjsc w tym roku ? Jejku - jaki marny ten rok pod wzgledem exow LBP, Drive Club, SO i Forza Horizon, bo remaki to niech sobie wsadza w dupe.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l To walka o Goty jak w 2013? GTA V Remastered vs Tlou? XD Nope, bratobojcza walka na wii u. WiiU to inna liga w tym roku
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Trailerki Division, Uncharted 4, gameplaye BF Hardline, Wiedźmina 3 jak na razie zrobiły mnie najbardziej.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l jak nintendo dzis nie pokaze zeldy na wiiu albo jak o zgrozo zapowie kolejny remaster jakiejs swojej starej gierki to juz calkiem zwatpie w ta branze
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Z tym że konsoli next gen nie opłaca się mieć to się nie zgodzę. Posiadając ps4 lub xone zapewniacie sobie dostęp do najlepszych wersji multiplatform. Ja mam pc i mogę grać na nim ale jak kogoś nie stać na dobry pc to chyba lepiej pograć w dragon age 3 watch dogs bf 4 cod czy nba 2k14 na next genie niż konsoli starej generacji. Sam w tym roku grałem w thiefa, wolfensteina, watch dogs, trials , nba 2k14, fifa 14 i cod ghost na ps4. Mało? Nazywanie osoby która kupiła next gena frajerem tylko dlatego że ciebie nie stać to mocno wieśniackie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l LBP 3 ma wyjsc w tym roku ? Jejku - jaki marny ten rok pod wzgledem exow LBP, Drive Club, SO i Forza Horizon, bo remaki to niech sobie wsadza w dupe. E no już nie przesadzaj. LBP, DC oraz Infamous to gry conajmniej na 8 (stawiam LBP i DC ~85% na MC) tak samo Titanfall, SO i FH2 podobne oceny bedą zgarniać (no chyba, że SO okaże się grą na 6/7) więc wychodzi po 3 duże retailowe ekskluzywy (dobra ten titan to wiesz jak trakować, ale no wiadomo o co chodzi) więc nie ma tragedii zwłaszcza, że konsole nawet roku nie mają. Inna sprawa, że kopa w mordę nie ma i póki co po reakcjach tutaj na forum widzę, że porażka te nextgeny, ale chyba nie jest tak źle. Zresztą mnie to ch.uj ogrywam gierki z początku tej generacji i po wakacja kupię WiiU #yolo Edytowane 10 czerwca 201410 l przez _Be_
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Wniosek jest prosty Masz PS4 - zostan z PS4 Masz X1 - zostan z X1 Jako opcja mozesz do ktorejs z konsol dokupic Wii U To rok 2014 Rok 2015 Tylko PS4 Mam PS4 i co ? Jedyne co kupie w tym roku to TLoU HD ... Z trzech dostepnych konsol mam w tej chwili taka, na ktora jest najmniej interesujacyh exow. Dobrze, ze multiplatformy sa zdecydowanie lepsze na PS4. 2015 ? Halo 5, Quantum Break vs Uncharted 4 i qte szuter ... tja, tylko sony xD To musisz podrosnac by zrozumiec ze developerzy to nie caritas i nikt nie bedzie megaton wywalal w pierwszym okresie zycia konsoli bo mu sie to nie oplaca a i ryzyko jest duze ze nikt tego nie kupi bo nowe ip albo cos innego. Nawet nie wiem czy jest sens komentowac ten belkot ... Jezeli chodzi o nowe IP to wlasnie jest najlepszy moment by z czyms swiezym wyskoczyc. Mlodszy tylko o rok, a nie pamieta Gearsow, Mass Effect, Uncharted czy Motorstorm, ktore pojawily sie ... ta dam, w "pierwszym okresie" zycia konsoli. No, dlatego teraz mamy The Order, DriveCluba, Project Beast, Sunset Overdrive
Opublikowano 10 czerwca 201410 l ja dalej sie dziwie ze po niektorzy tak sa zli o te zapowiedzi gier - juz pare tygodni rpzed e3 bylo pewne ze 2014 to tylko i wylacznie rok wiiu, ps4/xone startuja w 2015 i to bylo pewne - tegoroczne e3 to tylko potwierdza
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja sie ciesze z takiego obrotu sprawy. Do 2016 nadrobie zaleglsci z ps3 a tytuly z ps4 zdaza staniec nie mowiac o sprzecie. Preorderzy to frajerzy. Nie. Korpo to (pipi)e. Co najmniej 2 lata za dużo, żeby porządnie przygotować nowy sprzęt i gierki na niego, a już drogi rok zapowiadają nam remastery (głównie na wielbione pod niebiosy PS4), samograje i gierki wyglądające jak na poprzedniej generacji, tyle że z lepszą rozdziałką (albo i nie: patrz Xbone). Przypominam, że do końca roku nie zostało dużo czasu, a tutaj naprawdę nie pokazano nawet jednej gry, dla której człowiek miałby się przesiadać na nową generację. W analogicznym czasie Gyrosy wypalały gałki oczne i wręcz prosiły się o wzięcie pada w garść. Teraz mamy "meh, meh, a .... w sumie w to bym zagrał. O i to jest do ogrania na piecu w lepszej grafie". edit. Ficuś- Tyle remasterów, konwersji i kotletów na VITA Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Gość
Opublikowano 10 czerwca 201410 l no to może dziś będzie lepiej: (czas lokalny) Tuesday 6/10 PT9:00am – Nintendo Digital Event 10:00am – Deep Silver (Unannounced title) 10:15am – Deep Silver (Unannounced title) 10:30am – Dragon Age: Inquisition (EA) 11:00am – Ubisoft (Unannounced title) 11:20am – The Division (Ubisoft) 11:40am – Farcry 4 (Ubisoft) 12:00pm – Call of Duty: Advanced Warfare (Activision) 12:20pm – Microsoft Studios (Unannounced title) 12:40pm – Microsoft Studios (Unannounced title) 1:00pm – DRIVECLUB (SCEA) 1:20pm – Evil Within (Bethesda) 1:40pm – Lords of the Fallen (NAMCO) 2:00pm – Destiny (Activision/BUNGIE) 2:20pm – The Order: 1886 (SCEA) 2:40pm – Nintendo Demo 3:00pm – Evolve Special Tournament (2K) 4:00pm – Super Smash Bros. Invitational (Nintendo) ee.. chyba jednak nie
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Capcom ma jakąś konfe? Czy jest tylko jakiś krótki event na zapowiedź RE7?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Don i reszta to nie CW więc sobie darujcie . Jak bede musiał was jeszcze raz upomnieć to odpoczniecie od E3 Mendrek ciebie też się to tyczy
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Szlachta opija zwycięstwo na E3 . Nie musieli nawet pokazywać nowej gry od GG, Santa Monica i nadal mają w rękawie TLG (pewnie będą go trzymać do PS5). Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Neox
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Wniosek jest prosty Masz PS4 - zostan z PS4 Masz X1 - zostan z X1 Jako opcja mozesz do ktorejs z konsol dokupic Wii U To rok 2014 Rok 2015 Tylko PS4 Mam PS4 i co ? Jedyne co kupie w tym roku to TLoU HD ... Z trzech dostepnych konsol mam w tej chwili taka, na ktora jest najmniej interesujacyh exow. Dobrze, ze multiplatformy sa zdecydowanie lepsze na PS4. 2015 ? Halo 5, Quantum Break vs Uncharted 4 i qte szuter ... tja, tylko sony xD To musisz podrosnac by zrozumiec ze developerzy to nie caritas i nikt nie bedzie megaton wywalal w pierwszym okresie zycia konsoli bo mu sie to nie oplaca a i ryzyko jest duze ze nikt tego nie kupi bo nowe ip albo cos innego. Nawet nie wiem czy jest sens komentowac ten belkot ... Jezeli chodzi o nowe IP to wlasnie jest najlepszy moment by z czyms swiezym wyskoczyc. Mlodszy tylko o rok, a nie pamieta Gearsow, Mass Effect, Uncharted czy Motorstorm, ktore pojawily sie ... ta dam, w "pierwszym okresie" zycia konsoli. No, dlatego teraz mamy The Order, DriveCluba, Project Beast, Sunset Overdrive Graficzna wydmuszka razy dwa i prawdopodobnie dwa dobre tytuly. Prawie ten sam kaliber co wymienione przeze mnie tytuly. Zreszta zdecyduj sie, sa te nowe ip/megatony czy nie, bo chyba sam juz nie wiesz o co chcesz sie klocic na internetach. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Ins
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Zabawne jak boty pomijają fakt Grim Fantango tylko na Playstation. Spoko, wy macie swoje pifpafy, my fabułę dla myślącego odbiorcy.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Czyli nie dla ciebie. PS. "and other platforms soon" czyli zapewne PC (ewentualnie Xbone) Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Ins
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Zabawne jak boty pomijają fakt Grim Fantango tylko na Playstation. Spoko, wy macie swoje pifpafy, my fabułę dla myślącego odbiorcy. nie tylko na playstation....
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Zabawne jak boty pomijają fakt Grim Fantango tylko na Playstation. Spoko, wy macie swoje pifpafy, my fabułę dla myślącego odbiorcy. Gdyby myślący odbiorca był myślący, to już by ograł ten tytuł. Przypominam, że jest do uruchomienia na pralce i jest dostępny od 16 lat. Grafika jest zjadliwa i można nawet pograć po polsku jak ktoś się uprze. No chyba, że ktoś czekał na obsługę point and clika gałką analogową...
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Dlatego brawa dla Sony, że inwestują w gry, których taki ins nigdy nie zrozumie. A u MS pierwsze 15 minut konferencji dla gimboCoDa To pokazuje IQ posiadaczy obu konsol.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Konfa Sony obejrzana z opóźnieniem i w sumie Sony nie wypadło o wiele lepiej od MS. Ale gry pokroju U4, Order 1886 i Bloodborne bardziej do mnie przemawiają niż to co pokazał MS. Szkoda że nie było gameplayu z Uncharted 4, szkoda że Santa Monica nic pokazało. No i wyraźnie po tych konferencjach widać że current geny powinny wyjść pod koniec tego roku, a nie tamtego (byłby już solidny lineup na obu sprzętach).
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Dlatego brawa dla Sony, że inwestują w gry, których taki ins nigdy nie zrozumie. A u MS pierwsze 15 minut konferencji dla gimboCoDa To pokazuje IQ posiadaczy obu konsol. Inwestują w remastery, to fakt. Chciałbym, żeby SONY zainwestowało chociaż w jeden tytuł o tej klasy skrypcie, który nie jest konwersją z PC, a zupełnie nową grą (co następne? Blade Runner?). Może nagle taki TLOU nie będzie fabularnym mesjaszem dla co poniektórych...