Opublikowano 10 czerwca 201410 l Po obejrzeniu dzisiejszej konfy Sony jednak ciesze sie ze mam Xboxa DC nie pokazali ale to imo na plus ale gameplay z Order to jest jakis zart. Znowu ciemnie korytarze, cofasz sie i strzelasz z kapiszonow do jakiegos wilkolaka. Oczywiscie 2 min i 2 cut scenki i QTY XDDD Na plus tez zapowiedzi gier na 2015 wiec mozna spokojnie poczekac z zakupem PS4 do 2016r. Kombo Horizon 2 + Sunset prezentuje sie zacnie w tym roku. A i tak pewnie spedze wiekszosc czasu w Los Santos Edytowane 10 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jak się okaże, że GTA w wersji na next geny będzie wyglądał tak: PS4 - 900p / 60fps X0 - 792p / 30fps To nowa odsłona CW wybuchnie!!!
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jaka bieda jak narazie najgorsze targi jakie widziałem. Nowe CW HD remaster edyszyn XDXD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Straszna kupa - można spokojnie odłożyć zakup iXa/PS4 na przyszły rok i nadrobić zaległość z past genów. W sumie dobry to okres, bo gierki tanieją a czasu więcej na wakacje. Co do zaprezentowanych tytułów - Sunset spoko gra, taka "konsolowa" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Od SONY nic specjalnego* - zrobienie z LBP tasiemca (co za beznadziejny design tych nowych puppetów), to porażka. Jedynka była przełomem, wszystko po niej to zbędne odcinanie kuponów. PS ależ ten teaser z DI2 słaby - głupie to (ekspresow "mutacja") i brzydkie (plastikowe modele). Czym się jarać, panie premierze? * - Bloodborne choć prezentuje się kapitalnie, nie jest żadnym zaskoczeniem.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l w co zagram na PS4: Tomb Raider The Last of US Remastered GTA 5 :Refreshed Uncharted 4 Assassins Creed 5 Wiedźmin 3 DriveClub The Order 1886 A do ogrania jeszcze mam: Thief Wolfenstein Infamous SS Sony to doskonała konsola do grania. Nie wiem jak wy ale ja mam w co grać na PS4 i będę miał w co grać jak widać po konferencji sony.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jak się okaże, że GTA w wersji na next geny będzie wyglądał tak: PS4 - 900p / 60fps X0 - 792p / 30fps To nowa odsłona CW wybuchnie!!! Nie ustawiaj partaczy z UBI w jednym rzedzie z R*....
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jak się okaże, że GTA w wersji na next geny będzie wyglądał tak: PS4 - 900p / 60fps X0 - 792p / 30fps To nowa odsłona CW wybuchnie!!! Nie wierzę, żeby GTA V chodziło na obydwu konsolach poniżej 1080p i 30 klatek W każdym razie, rok zapowiada się tak czy siak świetnie, Horizon 2, Sunset Overdrive, multi z Halo 2 + GTA V, Destiny, The Crew... no trochę tego będzie
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Końcówka tego roku to bieda i to na dodatek także w multiplatformach meh zostaje FH2 i SO , błagam niech Big N wyda X w tym roku. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Karas
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Horizon 2 i Sunset w coopie ratuja cala sytuacje pod koniec tego roku....
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Horizon 2 i Sunset w coopie ratuja cala sytuacje pod koniec tego roku.... Ale to tylko a może raczej powinienem napisać aż dwa tytuły jak na całą jesień i zimę to jednak ciut za mało dla tego liczę na to że Big N dorzuci do tego swoją cegiełkę.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l W 2014: Destiny The Crew DC TLOU GTA V Assassins Creed 5 (fajnie że będzie CO-OP) Far Cry 4 Na początku 2015 dojdzie Wiedźmin 3 i The Order..... nie dam rady żeby to wszystko kupić , jeszcze zostało mi kilka tytułów z zeszłego roku . Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Neox
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Widze, że nikt o tym nie pamięta.. a ja jestem ciekawy tego remake'u /rebootu Ratcheta na PS4, który ma wyjsć w pierwszej połowie przyszłego roku. Liczę na 60fps jak w starszych częściach (nie jak w ostatnich kilku). Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Emet
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Po E3 jedyne co czuje to radość z posiadania PC do grania Z innej beczki. Kosa
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Zobaczymy co pokaże Nintendo. Mam nadzieje, że w końcu nowy Metroid (najlepiej Prime/hunters 2 na WiiU albo cos 2D na 3DS'a) albo cokolwiek nowego. Nie chce widziec kolejnego trailera Bayonety, następcy Xeno czy tez jakiegokowiek Mariana. Jeszcze tylko pare godzin i nowa Zelda (mam nadzieje, że taka jak to tech demo) stanie się faktem
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Po E3 jedyne co czuje to radość z posiadania PC do grania Z innej beczki. Kosa Shift 3 rzeczywiście zapowiada się na masakrę_!
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Też chętnie zobaczyłbym trailer GT7.. ale raczej nie było na to szans. Taki trailer mógłby zaszkodzić DriveClubowi.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Shift 3 rzeczywiście zapowiada się na masakrę_! Poza kamerą "z hełmu" ta gra nie ma za dużo wspólnego z Shiftem.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A co mieli pokazac ladny renderz jednym samochodem i date 2017 xD? A w tym roku DC bedzie zniszczone przez Horizon 2. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Białe PS4 oczywiście wygląda super (chociaż biały Xbone również), ale jednak dopiero wrzesień. TLOU na szczęście niebawem. Zawiodłem się brakiem ścigałek od Sony, One wypracował sobie w tym aspekcie przewagę.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l odzyskałem przytomność po zarwaniu nocy plusy - gra from software - the order nadal super klimat (chociaż strzelanie może być mniej super) - the division - uncharted4 nawet takim małym kawałkiem budzi zainteresowanie - mgs5 świetnie sie zapowiada - nowy assasin zaczyna machnieć nowymi konsolami jeśli chodzi o grafike, to fajne czego mi zabrakło? - jakiejś gry która naprawde by powaliła na ziemie - za mało konkretów a za dużo trailerów niepokazujących samej gry - zabrakło mi killera w stylu red dead redmption 2 albo coś minusy - za duuużo gadania - cała konfa EA - mało gier które naprawde "zmuszają" do kupna nextgena, niektóre tytuły jedynie zachęcają dosyć nieśmialo..