Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Po obejrzeniu dzisiejszej konfy Sony jednak ciesze sie ze mam Xboxa :P DC nie pokazali ale to imo na plus ale gameplay z Order to jest jakis zart. Znowu ciemnie korytarze, cofasz sie i strzelasz z kapiszonow do jakiegos wilkolaka. Oczywiscie 2 min i 2 cut scenki i QTY XDDD Na plus tez zapowiedzi gier na 2015 wiec mozna spokojnie poczekac z zakupem PS4 do 2016r.

Kombo Horizon 2 + Sunset prezentuje sie zacnie w tym roku. A i tak pewnie spedze wiekszosc czasu w Los Santos :)

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Jak się okaże, że GTA w wersji na next geny będzie wyglądał tak:

PS4 - 900p / 60fps

X0 - 792p / 30fps

To nowa odsłona CW wybuchnie!!! :woot:

Opublikowano

Jaka bieda jak narazie najgorsze targi jakie widziałem. Nowe CW HD remaster edyszyn XDXD

Opublikowano

Straszna kupa - można spokojnie odłożyć zakup iXa/PS4 na przyszły rok i nadrobić zaległość z past genów. W sumie dobry to okres, bo gierki tanieją a czasu więcej na wakacje.

Co do zaprezentowanych tytułów - Sunset spoko gra, taka "konsolowa" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Od SONY nic specjalnego* - zrobienie z LBP tasiemca (co za beznadziejny design tych nowych puppetów), to porażka. Jedynka była przełomem, wszystko po niej to zbędne odcinanie kuponów.

PS ależ ten teaser z DI2 słaby - głupie to (ekspresow "mutacja") i brzydkie (plastikowe modele). Czym się jarać, panie premierze?

* - Bloodborne choć prezentuje się kapitalnie, nie jest żadnym zaskoczeniem.

Opublikowano

w co zagram na PS4:

• Tomb Raider
  • The Last of US Remastered
  • GTA 5 :Refreshed
  • Uncharted 4
  • Assassins Creed 5
  • Wiedźmin 3
  • DriveClub
  • The Order 1886

A do ogrania jeszcze mam:

• Thief
  • Wolfenstein
  • Infamous SS

Sony to doskonała konsola do grania. Nie wiem jak wy ale ja mam w co grać na PS4 i będę miał w co grać jak widać po konferencji sony.  :thumbsup:  :banana:

Opublikowano

PS4 - 900p / 60fps

X0 - 792p / 30fps

Nie ustawiaj partaczy z UBI w jednym rzedzie z R*....

Opublikowano

PS4 - 900p / 60fps

X0 - 792p / 30fps

Nie wierzę, żeby GTA V chodziło na obydwu konsolach poniżej 1080p i 30 klatek ;)

W każdym razie, rok zapowiada się tak czy siak świetnie, Horizon 2, Sunset Overdrive, multi z Halo 2 + GTA V, Destiny, The Crew... no trochę tego będzie ;)

Opublikowano

Końcówka tego roku to bieda i to na dodatek także w multiplatformach meh zostaje FH2 i SO , błagam niech Big N wyda X w tym roku.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Horizon 2 i Sunset w coopie ratuja cala sytuacje pod koniec tego roku....

Opublikowano

Horizon 2 i Sunset w coopie ratuja cala sytuacje pod koniec tego roku....

Ale to tylko a może raczej powinienem napisać aż dwa tytuły jak na całą jesień i zimę to jednak ciut za mało dla tego liczę na to że Big N dorzuci do tego swoją cegiełkę.

Opublikowano

W 2014:

Destiny

The Crew

DC

TLOU

GTA V

Assassins Creed 5 (fajnie że będzie CO-OP)

Far Cry 4

Na początku 2015 dojdzie Wiedźmin 3 i The Order..... nie dam rady żeby to wszystko kupić :(, jeszcze zostało mi kilka tytułów z zeszłego roku :(.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Widze, że nikt o tym nie pamięta.. a ja jestem ciekawy tego remake'u /rebootu Ratcheta na PS4, który ma wyjsć w pierwszej połowie przyszłego roku. Liczę na 60fps jak w starszych częściach (nie jak w ostatnich kilku).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Po E3 jedyne co czuje to radość z posiadania PC do grania  :turned:

Z innej beczki. Kosa

Opublikowano

Zobaczymy co pokaże Nintendo. Mam nadzieje, że w końcu nowy Metroid (najlepiej Prime/hunters 2 na WiiU albo cos 2D na 3DS'a) albo cokolwiek nowego. Nie chce widziec kolejnego trailera Bayonety, następcy Xeno czy tez jakiegokowiek Mariana. Jeszcze tylko pare godzin i nowa Zelda (mam nadzieje, że taka jak to tech demo) stanie się faktem :)

Opublikowano

Po E3 jedyne co czuje to radość z posiadania PC do grania  :turned:

Z innej beczki. Kosa

Shift 3 rzeczywiście zapowiada się na masakrę_!

Opublikowano

Widzę że każdy szanuje Zeldę, bardzo dobrze.

Opublikowano

Też chętnie zobaczyłbym trailer GT7.. ale raczej nie było na to szans. Taki trailer mógłby zaszkodzić DriveClubowi.

Opublikowano

Shift 3 rzeczywiście zapowiada się na masakrę_!

Poza kamerą "z hełmu" ta gra nie ma za dużo wspólnego z Shiftem.

Opublikowano

A co mieli pokazac ladny renderz jednym samochodem i date 2017 xD? A w tym roku DC bedzie zniszczone przez Horizon 2.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Białe PS4 oczywiście wygląda super (chociaż biały Xbone również), ale jednak dopiero wrzesień. TLOU na szczęście niebawem. Zawiodłem się brakiem ścigałek od Sony, One wypracował sobie w tym aspekcie przewagę.

Opublikowano

odzyskałem przytomność po zarwaniu nocy

plusy

- gra from software

- the order nadal super klimat (chociaż strzelanie może być mniej super)

- the division

- uncharted4 nawet takim małym kawałkiem budzi zainteresowanie

- mgs5 świetnie sie zapowiada

- nowy assasin zaczyna machnieć nowymi konsolami jeśli chodzi o grafike, to fajne

czego mi zabrakło?

- jakiejś gry która naprawde by powaliła na ziemie

- za mało konkretów a za dużo trailerów niepokazujących samej gry

- zabrakło mi killera w stylu red dead redmption 2 albo coś

minusy

- za duuużo gadania

- cała konfa EA

- mało gier które naprawde "zmuszają" do kupna nextgena, niektóre tytuły jedynie zachęcają dosyć nieśmialo..