Opublikowano 10 czerwca 201410 l co powiecie na grafe w uncharted4? jestem zawiedziony ze tak malo pokazali ale jesli faktycznie to byl realtime to brak slowCo mnie interesuje grafa, skoro gameplay jest robiony pod niepełnosprytnych? Niech oni w końcu poważnie podejdą do tej serii to i może się nią zainteresuje.Może sam też podejdziesz do niej poważnie, skoro nie jesteśmy w CW? Ograłem przed miesiącem jej 2 ostatnie odsłony ponownie, co by porównać tego typu disy. Zaliczyłem dobre + 100 zgonów, z czego ok. 30 non stop wykonując skoki na jana - poziom hard. Poziom zagadek dla niepełnosprawnych to jedynie U2. Te z U3 to poziom ostatniego TR (opcjonalne grobowce), nad którymi trzeba posiedzieć te dobre kilka min, a jakoś nikt nie disował w podobny sposób ostatnich przygód Lary. Do tego naprawdę solidny poziom Crashing w singlu i kooperacji, oraz naprawdę skillowe multi w U2 oraz tryb klasyczny w U3, gdzie nie ginie się po pierwszej serii jak w COD. Rozumiem że seria jest zbyt łatwa, sam tak uważam, bo i sam wychowałem się na starych TR, czy Crashach, ale doprawdy, to nie jest poziom samograjstwa, więc i ignorancja jest tu nie wskazana. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Widzę że każdy szanuje Zeldę, bardzo dobrze. Sa takie marki, ktore należy szanować niezależnie od wszystkiego czekam na bomby od Nintendo - przydadzą im sie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Po obejrzeniu konferencji Microsoft i Sony nasuwają się takie wnioski, że żadna konferencja nie była wyraźnie lepsza. MS ma na pewno lepszy line up na 2014, Sony za to wyraźnie lepszy na 2015 . Na dziś tak to wygląda.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie no, Microsoft nie jest na przegranej pozycji z line-upem na przyszły rok. QB, Halo 5, Scalebound, Forza 6, a na tym nie koniec
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie no, Microsoft nie jest na przegranej pozycji z line-upem na przyszły rok. QB, Halo 5, Scalebound, Forza 6, a na tym nie koniec Scalebound w 2015, no już z pewnością. Wonderful wyszedł niecały rok temu, a to ten sam reżyser. MS znów zapowiada gry w daleką przyszłość, niczym stare Sony ;/
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja jestem zadowolony z jednej rzeczy. Coraz wiecej developerow celuje w 60 klatek. Nie wiem czy to zasluga remasterow czy coda/bfa a ale bardzo mi sie to podoba. Niech przyzwyczajaja januszy do 60 klatek, by pozniej krzywo patrzyli na produkcje ledwo dzialajace w 30tu. EDIT:Scalebound w 2015 ? Nie ma szans. Razem z Crackdownem zapewne w 2016. Ale 2015 dla MS i tak bedzie mocne. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Ins
Opublikowano 10 czerwca 201410 l ale tydz temu zaczeli gadac o FH2 a premiera juz po wakacjach, brawo no i chwile pozniej SO a swieta to juz wysyp multiplatform
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Z innej beczki. Kosa Jedyni którzy nie mogą narzekać na tegoroczny lineup to fani samochodówek - na jesień ląduje Driveclub, Forza Horizon 2, The Crew i bardziej celujący w symulację Project CARS.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Widze ze wszyscy wroza Horizonowi zwyciestwo, a ogladaliscie gameplaye? Jara was jazda po polach Lamborghini? Mnie nie, wiec dla mnie zwyciestwi nie jest jeszcze przesadzone.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jara - ostatni Direct feed mi uświadomił, ze gra wyglada swietnie i bedzie bardzo miodna jest jeszcze i tak The Crew i Project CARS do ogarnięcia. W moim przypadku jeszcze obowiązkowo FIFA 15, Destiny to must-have, nie odmowie nowego Dance Central (ale tu to czesto tańczę w ogóle ze znajomymi i rodzina i juz nastawiam sie na mega zabawę). Duzo bedzie tych gier do ogrania jednak. A kasy i czasu tak mało, a w lutym juz Wiedźmin...
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Widze ze wszyscy wroza Horizonowi zwyciestwo, a ogladaliscie gameplaye? Jara was jazda po polach Lamborghini? Mnie nie, wiec dla mnie zwyciestwi nie jest jeszcze przesadzone. A się do tego do(pipi)ałeś , wielka tragedia że jest jeden typ wyścigów gdzie zapierdalasz na przełaj po np. polach. Dla ciebie nie jest przesądzone dla mnie natomiast jest i co z tego ?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ten temat chyba o grach a nie o wojnach konsolowych. Tak jak mówiłem exclusives na obu konsolach prawie nie ma. W tym roku za to pojawi się kilka cikawych multiplatform. Ja nie wiem na co wydać kasę tyle tego będzie a wy narzekacie ze nie będzie w co grać. Destiny, crew ,nowy wladca pierscieni na modłe ac, ac, far cry, evolve, alien isolation, cod (lubie multi), fifa, dragon age, gry na wii u jak smash bros i gry o ktorych teraz zapomniałem. Mało? Ja na pewno wszystkiego do następnego e3 nie ogram po dodaniu hitów lutowych z wieśkiem na czele
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Sony nic nie ma. FH2 + SO to mocny kop. A i powiedz mi jeszcze co do tej pory z exow wydał MS na XO ? widzę, że tryhardujesz dalej z tym w 2014 wyszedł Titanfall, Kinect Sports Rivals, Super Time Force, Plants vs Zombies: Garden Warfare TF ot nie ex, PvZ już za niedługo też nie. Zostaje Kinect Sport Rivals i STF. Poziom tego pierwszego przemilczę STF wygląda fajnie, ale przecież botow nie jarają indyki. Ale niech ci bedzie 2 exy wydali Edytowane 10 czerwca 201410 l przez kidnappa
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Widze ze wszyscy wroza Horizonowi zwyciestwo, a ogladaliscie gameplaye? Jara was jazda po polach Lamborghini? Mnie nie, wiec dla mnie zwyciestwi nie jest jeszcze przesadzone. XD Jedyny słuszny komentarz do tego. Możliwościami, które daje gra wygrywa pod każdym względem z DC ALE zwycięstwo nie jest jeszcze przesądzone
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Widze ze wszyscy wroza Horizonowi zwyciestwo, a ogladaliscie gameplaye? Jara was jazda po polach Lamborghini? Mnie nie, wiec dla mnie zwyciestwi nie jest jeszcze przesadzone. A się do tego do(pipi)ałeś , wielka tragedia że jest jeden typ wyścigów gdzie zapierdalasz na przełaj po np. polach. Dla ciebie nie jest przesądzone dla mnie natomiast jest i co z tego ? Dla mnje ten jeden typ wyscigow wystarczy by miec obawy po swietnym Horizon, widsc zreszta tez ze model jazdy tez zostal troche uproszczony no i w zakretach wyglads troche jak Ridge Racer a nie duchowy nastepca Horizona, i tak kupie by to sprawdzic ale boje sie o przyszlosc, kierunek w jakim to idzie. Wiec wyglada to tak ze 1.Pcars dla facetow 2.DriveClub dla lubiacych rywalizacje od tworcow wyscigow ktore na mialy fanow. 3.Horizon - dla pedauw w rurkach z umcyk umcyk yo muzyka.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A ile FPS na gifach widziałeś? Nie kompromituj się już. Wystarczy, że przy okazji Wiedźmina z Ciebie łacha ciągnęliśmy Edytowane 10 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Śniło mi się gta xD. Widocznie najbardziej mi w głowie siedzi ta zapowiedź. Oby dziś w nocy śniło mi się coś innego.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Śniło mi się gta xD. Widocznie najbardziej mi w głowie siedzi ta zapowiedź. Oby dziś w nocy śniło mi się coś innego. Nie wiem co będzie Ci się śniło, ale pewnie będzie z dopiskiem "HD" albo "remaster"
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mi się dziś śniło TLG(chociaż na grę mam wywalone), ale jednak nie było. xD Edytowane 10 czerwca 201410 l przez suteq
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mi się dziś śniło TLG, ale jednak nie było. xD Wszystko ok, znaczy, że przez ostatnie 6 lat nic się nie zmieniło
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Xbox ma lepszy line-up na koniec 2015 przez Halo Remaster i SO. Remaster i JEDNA gra, grubo (jeszcze Forza, ale tu Sony ma DC). 2015 zapowiada się dla graczy bardzo dobrze, ale 2014 to jakiś ponury żart. Na konfie Sony zabrakło TLG (porażka, powinni się smażyć w piekle za to co oni z tym wyprawiają) i nowego GoWa. Order będzie dobrą grą, zobaczycie. Pewnie nie GOTG, ale spokojnie na 9. Przypominam, że Ready at Dawn to naprawdę dobre studio, w poprzedniej generacji wydali najlepsze gry na PSP (Daxter <3, GoW), także o gameplay bym się nie martwił. Bardziej martwi mnie żywotność tej gry.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mi sie snilo, ze Kazub byl grywalna postacia w nowym ufc. A Kabi nowym Conkerem ??
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ale naprawdę, ten motyw "zrób sobie sam Conkera" to jeden z najsmutniejszych momentów E3 w ogóle. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Szatanek