Opublikowano 10 czerwca 201410 l W du.pie masz tez fakt, ze sami tworcy mowia, ze chca zrobic jak najbardziej filmowe expyrjens ale niestety nie maja jak "obejsc" gameplayu ? tak obejrzałem właśnie trailer TLOU remaster, kozak, drygnął mi. + Dodał MODERATOR dłuższej drabinki nie dało się zacytować?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Dobra, dzisiaj Nintendo. Tak bym to widział: -Bayonetta jesień 2014 -Smash zima 2014 -X styczeń 2015 -Zelda U bliżej nieokreślona data w 2015 -trailer Pokemonów -lokalizacja Dragon Quest VII -Monster Hunter 4
Opublikowano 10 czerwca 201410 l X w bundlu z Wiu w obnizonej cenie na gwiazdke 2014 - dziekuje, dobranoc!!!
Opublikowano 10 czerwca 201410 l 'you know what you get for pre-ordering a game? a bick dick in your mouth'. SOUTH PARK PROROK
Opublikowano 10 czerwca 201410 l a square szalaje - wlasnie na komorki zapowiedzialo FINAL FANTASY VII ....G BIKE.....tak tak - ta mini gra gdzie sie jezdzilo motorkiem i ciachalo mieczem bedzie miec wlasna gre na urzadzenia mobilne
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Kto wziął pod skrzydła markę WipeOut? Rozczarował mnie jej brak na e3, nawet w formie gry "arcade". Firesprite, został złożony m.in. z byłych członków Sony Liverpool Studio. Sony uznało że zachowają markę, więc nowy Wipeout będzie.. "Za rok, może dwa" <nutki>
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Kto wziął pod skrzydła markę WipeOut? Rozczarował mnie jej brak na e3, nawet w formie gry "arcade". Firesprite, został złożony m.in. z byłych członków Sony Liverpool Studio. Sony uznało że zachowają markę, więc nowy Wipeout będzie.. "Za rok, może dwa" <nutki> nz razie dostali ambitne pierwsze zadanie - playroom ja tak pewny niestety kolejnego wipeouta nie jestem - ponoc ani hd ani 2048 na vite sie dobrze nie sprzedalo pomimo tego jak bardzo wszyscy tutaj na forum kochamy ta serie
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Troche smutny koniec Kinecta co nie panowie? Ubisoft pokazal ze mozna tanczyc nawet tylko z telefonem....
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Troche smutny koniec Kinecta co nie panowie? Ubisoft pokazal ze mozna tanczyc nawet tylko z telefonem.... jaki koniec jak kinnect w one nawet nie wystartowal....
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Na konfie nintendo najbardziej licze na niemożliwe czyli na szybką premiere monster huntera4u w europie. Niestety juz wczesniej zapowiedzieli ze premiera na wiosne 2015... Oprocz tego fajny trailer nowych pokow reszta mnie nue interere
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Troche smutny koniec Kinecta co nie panowie? Ubisoft pokazal ze mozna tanczyc nawet tylko z telefonem.... czemu smutny? To najlepsza wiadomość dla xbotow od kilku lat. W koncu lineup xboxa nie bedzie zamiecany badziewiami na kinekta. Developerzy beda mieli czas na produkcje innych lepszych gier
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Trochę mnie bawi, że Suavek, jako głównie PC Master Race, jedyny rozumie jaki potencjał może drzemać w Project Spark. Kiedy LBP było urocze, innowacyjne, jedyne w swoim rodzaju i tutaj setki innych przymiotników (a było tak naprawdę średnią platformówką z fajnym edytorem, właściwie to fajnym edytorem z dorzuconym średnim gameplayem) to narzędzie które może pozwalać na dużo, dużo więcej jest zlewane i wręcz wyśmiewane bo na końcu pojawił się Conker. Ja tam czekam z zapartym tchem, szczególnie, że jak M$ to dobrze ogarnie i integracja z Xboksem będzie wybiegać poza grę (powstanie jakiś specjalny hub czy coś) to może to być naprawdę dobry projekt. Szczególnie na konsolach, gdzie kreatywność i swoboda to niezbyt często spotykane pojęcia.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l gier edytorow - minecraft, lbp itp czy jakis projektow spolecznosciowych - second life, home itp bylo od groma i co z tego wyniklo dla zwyklych graczy? NIC
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja liczę że gry z wii pojawią się w eshopie. Xenoblade jest praktycznie nie do dostania w pl
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja się pytam gdzie nowy Resident? Nie sądziłem, że po takim kupsztalu jakim była 6 ktoś jeszcze czeka na kolejną część.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Trochę mnie bawi, że Suavek, jako głównie PC Master Race, jedyny rozumie jaki potencjał może drzemać w Project Spark. Kiedy LBP było urocze, innowacyjne, jedyne w swoim rodzaju i tutaj setki innych przymiotników (a było tak naprawdę średnią platformówką z fajnym edytorem, właściwie to fajnym edytorem z dorzuconym średnim gameplayem) to narzędzie które może pozwalać na dużo, dużo więcej jest zlewane i wręcz wyśmiewane bo na końcu pojawił się Conker. Ja tam czekam z zapartym tchem, szczególnie, że jak M$ to dobrze ogarnie i integracja z Xboksem będzie wybiegać poza grę (powstanie jakiś specjalny hub czy coś) to może to być naprawdę dobry projekt. Szczególnie na konsolach, gdzie kreatywność i swoboda to niezbyt często spotykane pojęcia. Projekty z Windowsa i Xone będą we wspólnej puli. Stworzysz grę na PC i będzie można w nią grać na Xone. Dodam tylko, że w becie Project Spark bierze/brało udział ponad milion ludzi. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Raven ja od początku mowilem ze projekt smark ma wielki potencjał i podoba mi sie jego zamysl
Opublikowano 10 czerwca 201410 l gier edytorow - minecraft, lbp itp czy jakis projektow spolecznosciowych - second life, home itp bylo od groma i co z tego wyniklo dla zwyklych graczy? NIC Edytor w Minecrafcie to zupełnie inny wymiar, tego się nawet nie da porównać. Potencjał jest ogromny. Home i Second Life to już w ogóle inna bajka. LBP to już dobry kierunek, ale podejrzewam, że możliwości są kilkukrotnie większe.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Dobra, nie ma co się rozżalać. Obie konfy gigantów były tylko poprawne, ale jakieś dobre gry się znajdą. Bloodborne, Scalebound, No Man's Sky, trzeba po prostu mądrze wybierać i szukać, a nie patrzeć na ogół, który przedstawia niemiły obraz gamingu. Perełki zawsze się znajdą.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l I Sunset jeszcze! Mom zdaniem konferencje nie były złe, owszem, były bardzo bezpieczne, bez megaton, ale żeby od razu wróżyć źle całej branży? E tam. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ragus