Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

W du.pie masz tez fakt, ze sami tworcy mowia, ze chca zrobic jak najbardziej filmowe expyrjens ale niestety nie maja jak "obejsc" gameplayu ?

tak

obejrzałem właśnie trailer TLOU remaster, kozak, drygnął mi.

+ Dodał MODERATOR
dłuższej drabinki nie dało się zacytować?
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

The Last Guardian na E3 2015

Believe

Opublikowano

Dobra, dzisiaj Nintendo. Tak bym to widział:

-Bayonetta jesień 2014

-Smash zima 2014

-X styczeń 2015

-Zelda U bliżej nieokreślona data w 2015

-trailer Pokemonów

-lokalizacja Dragon Quest VII

-Monster Hunter 4

Opublikowano

Na TGS pokaza TLG.

Opublikowano

X w bundlu z Wiu w obnizonej cenie na gwiazdke 2014 - dziekuje, dobranoc!!!

Opublikowano

a square szalaje - wlasnie na komorki zapowiedzialo FINAL FANTASY VII ....G BIKE.....tak tak - ta mini gra gdzie sie jezdzilo motorkiem i ciachalo mieczem bedzie miec wlasna gre na urzadzenia mobilne ;)

Opublikowano

Kto wziął pod skrzydła markę WipeOut? Rozczarował mnie jej brak na e3, nawet w formie gry "arcade".

Firesprite, został złożony m.in. z byłych członków Sony Liverpool Studio. Sony uznało że zachowają markę, więc nowy Wipeout będzie..

"Za rok, może dwa" <nutki>

Opublikowano

Kto wziął pod skrzydła markę WipeOut? Rozczarował mnie jej brak na e3, nawet w formie gry "arcade".

Firesprite, został złożony m.in. z byłych członków Sony Liverpool Studio. Sony uznało że zachowają markę, więc nowy Wipeout będzie..

"Za rok, może dwa" <nutki>

nz razie dostali ambitne pierwsze zadanie - playroom

ja tak pewny niestety kolejnego wipeouta nie jestem - ponoc ani hd ani 2048 na vite sie dobrze nie sprzedalo pomimo tego jak bardzo wszyscy tutaj na forum kochamy ta serie

Opublikowano

Troche smutny koniec Kinecta co nie panowie?

Ubisoft pokazal ze mozna tanczyc nawet tylko z telefonem....

Opublikowano

jaki koniec jak kinnect w one nawet nie wystartowal....

Opublikowano

Na konfie nintendo najbardziej licze na niemożliwe czyli na szybką premiere monster huntera4u w europie. Niestety juz wczesniej zapowiedzieli ze premiera na wiosne 2015...

Oprocz tego fajny trailer nowych pokow

reszta mnie nue interere

Opublikowano

czemu smutny? To najlepsza wiadomość dla xbotow od kilku lat. W koncu lineup xboxa nie bedzie zamiecany badziewiami na kinekta. Developerzy beda mieli czas na produkcje innych lepszych gier

Opublikowano

Trochę mnie bawi, że Suavek, jako głównie PC Master Race, jedyny rozumie jaki potencjał może drzemać w Project Spark. Kiedy LBP było urocze, innowacyjne, jedyne w swoim rodzaju i tutaj setki innych przymiotników (a było tak naprawdę średnią platformówką z fajnym edytorem, właściwie to fajnym edytorem z dorzuconym średnim gameplayem) to narzędzie które może pozwalać na dużo, dużo więcej jest zlewane i wręcz wyśmiewane bo na końcu pojawił się Conker. Ja tam czekam z zapartym tchem, szczególnie, że jak M$ to dobrze ogarnie i integracja z Xboksem będzie wybiegać poza grę (powstanie jakiś specjalny hub czy coś) to może to być naprawdę dobry projekt. Szczególnie na konsolach, gdzie kreatywność i swoboda to niezbyt często spotykane pojęcia.

Opublikowano

gier edytorow - minecraft, lbp itp czy jakis  projektow spolecznosciowych - second life, home itp bylo od groma i co z tego wyniklo dla zwyklych graczy? NIC

Opublikowano

Ja się pytam gdzie nowy Resident?

Nie sądziłem, że po takim kupsztalu jakim była 6 ktoś jeszcze czeka na kolejną część.

Opublikowano

Trochę mnie bawi, że Suavek, jako głównie PC Master Race, jedyny rozumie jaki potencjał może drzemać w Project Spark. Kiedy LBP było urocze, innowacyjne, jedyne w swoim rodzaju i tutaj setki innych przymiotników (a było tak naprawdę średnią platformówką z fajnym edytorem, właściwie to fajnym edytorem z dorzuconym średnim gameplayem) to narzędzie które może pozwalać na dużo, dużo więcej jest zlewane i wręcz wyśmiewane bo na końcu pojawił się Conker. Ja tam czekam z zapartym tchem, szczególnie, że jak M$ to dobrze ogarnie i integracja z Xboksem będzie wybiegać poza grę (powstanie jakiś specjalny hub czy coś) to może to być naprawdę dobry projekt. Szczególnie na konsolach, gdzie kreatywność i swoboda to niezbyt często spotykane pojęcia.

Projekty z Windowsa i Xone będą we wspólnej puli. Stworzysz grę na PC i będzie można w nią grać na Xone.

Dodam tylko, że w becie Project Spark bierze/brało udział ponad milion ludzi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Raven ja od początku mowilem ze projekt smark ma wielki potencjał i podoba mi sie jego zamysl

Opublikowano

gier edytorow - minecraft, lbp itp czy jakis  projektow spolecznosciowych - second life, home itp bylo od groma i co z tego wyniklo dla zwyklych graczy? NIC

Edytor w Minecrafcie to zupełnie inny wymiar, tego się nawet nie da porównać. Potencjał jest ogromny. Home i Second Life to już w ogóle inna bajka. LBP to już dobry kierunek, ale podejrzewam, że możliwości są kilkukrotnie większe.

Opublikowano

Dobra, nie ma co się rozżalać. Obie konfy gigantów były tylko poprawne, ale jakieś dobre gry się znajdą. Bloodborne, Scalebound, No Man's Sky, trzeba po prostu mądrze wybierać i szukać, a nie patrzeć na ogół, który przedstawia niemiły obraz gamingu. Perełki zawsze się znajdą.

Opublikowano

I Sunset jeszcze!

Mom zdaniem konferencje nie były złe, owszem, były bardzo bezpieczne, bez megaton, ale żeby od razu wróżyć źle całej branży? E tam.

Edytowane przez ragus