Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Zamiast mundorow masz policyjne wdzianka a tak to wszystko wyglada jak BF4. Jakies ujecie ze strony przestepcy, pol miasta w gruzach, walace sie wierzowce, a na koncu skuwaja cie w kajdanki jakbys ukradl babci torebke XDD

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Najbardziej mnie jednak rozbawilo jak Sony i ND pokazali trailer z Last of Us pelny spoilerow... przekaz byl jednoznaczny...

"Nie robimy tej gry dla ludzi ktorzy jeszcze nie zagrali w TLOU ale dla tych wszystkich baranow co licza piksele na ekranie. Niech wydadza jeszcze raz $60 za ta sama gre, a zebyscie mieli pewnosc, ze wypuszczamy to samo to lapcie trailer".

Opublikowano

No z tymi spoilerami to pojechali. Kazub pewnie harakiri popełni jak to zobaczy.

Ponoć też był jakiś spoiler z Halo 4 na konfie MS'u (nie widziałem bo musiałem wyjechać na 30 minut).

Opublikowano

Zamiast mundorow masz policyjne wdzianka a tak to wszystko wyglada jak BF4. Jakies ujecie ze strony przestepcy, pol miasta w gruzach, walace sie wierzowce, a na koncu skuwaja cie w kajdanki jakbys ukradl babci torebke XDD

Polecam zagrac, zeby zobaczyc, ze mechanika jest jednak inna niz w BF4, juz nie mowiac o z dupy pojazdach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najbardziej mnie jednak rozbawilo jak Sony i ND pokazali trailer z Last of Us pelny spoilerow... przekaz byl jednoznaczny...

"Nie robimy tej gry dla ludzi ktorzy jeszcze nie zagrali w TLOU ale dla tych wszystkich baranow co licza piksele na ekranie. Niech wydadza jeszcze raz $60 za ta sama gre, a zebyscie mieli pewnosc, ze wypuszczamy to samo to lapcie trailer".

To co powiesz o Halo Remaster ?

Wychodzi Bonnie i yeb, megatona z koncowki Halo 4 na dzien dobry, u Sony przynajmniej byl disclaimer ze beda spoilery, kto nie chcial mogl nie patrzec, a u MS nikt nie ostrzegl zeby uszy zatkac :teehee:.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

W ogole licytacja na te pare exow co wychodzi przez cala generacje, konsole stoja multiplatformami, a jaka konsole dla nich kupic jest sprawa oczywista.

PC to nie konsola. A konsole to właśnie dla exów kupuję, a nie by grać na padzie w multiplatformy ledwo wyciągające 30fps. Dlatego też cicho liczę, że Nintendo dziś coś zaprezentuje sensownego, w przeciwieństwie do "exclusive DLC content".
Opublikowano

Ponoć też był jakiś spoiler z Halo 4 na konfie MS'u (nie widziałem bo musiałem wyjechać na 30 minut).

Tak, babka po prostu tak o zdradzila zakonczenie xD

Opublikowano

Tylko że każdy posiadacz x360 którego interesowało Halo dawno je ograł :teehee: i przestańcie wyskakiwać z gadka ze macie tyle exow ze na tlou nie macie czasu

Opublikowano

Sony wydaje tylko gry wielkie i GOTY a microsoft jakieś popłuczyny. A jak gra jest mutliplatformą to od razu widać lepsze detale na PS4 i większą ilość fps. No sorry ale Xboty kupili złą konsolę. Tak słabej propozycji gier nie widziałem od lat na Xboxa. 

Czyżby Rise of Tomb Raider znów wyglądał lepiej na PS4? Poczekamy Zobaczymy, a inne multiplatformy ??  :whistling:  just saying i

Konsola bez kinnekta to + bo po co komu kamera do szpiegowania. No premiera we wrześniu, kto chce kupić gorszą konsolę już może się cieszyć. 

Opublikowano

< głaszcze > < podajeleki >

Opublikowano

Tylko że każdy posiadacz x360 którego interesowało Halo dawno je ograł :teehee:

No to: kazdy posiadacz PS3 ktorego interesowalo TLoU dawno je ogral. :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tylko że każdy posiadacz x360 którego interesowało Halo dawno je ograł :teehee:

No to: kazdy posiadacz PS3 ktorego interesowalo TLoU dawno je ogral. :teehee:

No nie, w rodzinie PS jest zjawisko znane jako "kazubstwo", a jeśli chodzi o nową generację, to szybko przyjął się termin medyczny "Syndrom człowieka śniegu" - w skrócie, walcz o ex'y na PS, wychwalaj pod niebiosa... i czekaj 5 lat jak GOTG wrzucą do kosza caritasu :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak, babka po prostu tak o zdradzila zakonczenie xD

Nom. Tylko ja już nawet nie wiem co powiedziała, polecam moją taktykę co do spoilerów ;).

Szkoda, że Halo to naprawdę soczysty gameplay i multi (fabuła to wisienka na torcie), a historia w TLOU to jednak bardzo duży szoker, przynajmniej za pierwszym przejściem. Nie mówię, że bez tego gra jest słaba, ale to właśnie granie na emocjach windowało tą grę do poziomu GOTG w oczach wielu, bez tego jest "tylko" dobra.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tylko że każdy posiadacz x360 którego interesowało Halo dawno je ograł :teehee: i przestańcie wyskakiwać z gadka ze macie tyle exow ze na tlou nie macie czasu

Tylko trochę się to kłóci z tym że będą wydawać kolekcję HD. Czyli głównie dla osób które nie ograły jeszcze Halo. Tak czy owak obie firmy dały dupy pod tym względem.

Opublikowano

Ja zsunalem okno ze streamem jak zobaczylem info o spoilerach z tlou ale cos zahaczylem i mi pokazalo na chwile z powrotem chyba z mega spoilerem ;/

Opublikowano

Kyo, założyłbym się, że wszelkiego rodzaju reedycje czy rimejki biorą głównie osoby, które już dawno mają te gry za sobą. Przeciętny janusz pewnie myśli, że nie będzie na nowej konsoli grał w jakieś stare odpadki.

Opublikowano

Kolekcje Halo Hd wydają głownie po to żeby obadać jakiego multi tak naprawdę chce społeczność

Z H4 był problem że ludzie dość szybko wykruszyli sie i taki BO2 zgarnął graczy halo xD

Teraz wszystko na spokojnie objadają i pod takim kontem zrobią multi w H5

Opublikowano

Bardziej mnie zraził spoiler z Halo niż trailer TLOU. Nie grałem w Halo 4, ale wiem na czym skupia się historia oraz do czego odnosił się spoiler, który palnęła ta pinda.

Tymczasem trailer TLOU obejrzałem i mnie nie wzruszył prawdę mówiąc. Ot sceny z gry - nie wiem z jakich momentów itp. Ot stuff happens. To już w CW dwa dni temu palnęli mi większym babolem.

Opublikowano

kubson: czyli Twoim zdaniem taka trochę płatna beta dla fanów? :)

Opublikowano

Będą mieli 3 bramki, a 343 sprawdzi gdzie jest Zonk, heh.

Opublikowano

Może ktoś napisać konkretnie co zaspoilowała z końcówki H4, bo chyba mnie nie było w tym momencie.

Kyo, kiedy otworzycie nowe CW? :P

E3 już się skończyło, przynajmniej właściwe.

Opublikowano

@Kyo

Raczej miły gest w stronę fanów, żeby umilic im oczekiwanie na H5,

100 map w multi, 4 kampanie i to wszystko za $60, nic tylko sie cieszyć ze dostaniemy tyle contentu za stosunkowo małe pieniądze, jezeli nic nie popsują w multi to bedzie gra na dobre pare lat

Edytowane przez kubson

Opublikowano

suteq: Zaraz po konfie Nintendo django zrobi temat z propozycjami :) I dobrze bo mnie już w!@#$% niektórzy z tym CW poza CW