Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja zsunalem okno ze streamem jak zobaczylem info o spoilerach z tlou ale cos zahaczylem i mi pokazalo na chwile z powrotem chyba z mega spoilerem ;/ Jedyny "mega" spoiler jest z poczatku gry tylko w tym materiale wiec nie martwilbym sie o koncowke etc. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Dla mnie i tak najlepsza prezentacja to rezyserka w Rainbow 6, chce ta gre!
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jest scena z końcówki i megatona z końcówki uniwerku . Kto nie grał lepiej niech nie ogląda. @django Nintendo nie ma konfy tylko te swoje widzimisie. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez suteq
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Najbardziej mnie jednak rozbawilo jak Sony i ND pokazali trailer z Last of Us pelny spoilerow... przekaz byl jednoznaczny... "Nie robimy tej gry dla ludzi ktorzy jeszcze nie zagrali w TLOU ale dla tych wszystkich baranow co licza piksele na ekranie. Niech wydadza jeszcze raz $60 za ta sama gre, a zebyscie mieli pewnosc, ze wypuszczamy to samo to lapcie trailer". To co powiesz o Halo Remaster ? Wychodzi Bonnie i yeb, megatona z koncowki Halo 4 na dzien dobry, u Sony przynajmniej byl disclaimer ze beda spoilery, kto nie chcial mogl nie patrzec, a u MS nikt nie ostrzegl zeby uszy zatkac . nie porownuj spoilerow z TLOU do spoilerow z H4
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Spoiler to spoiler. Sony uprzedziło i nie palnęło nic prosto z mostu, babka od Halo wręcz przeciwnie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Tak patrze na ten material z GTA V i ... biedne watch dogsy, zostana przebici graficznie przez remaster. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Tak patrze na ten material z GTA V i ... biedne watch dogsy, zostana przebici graficzne przez remaster. A to ktoś myślał, że będzie inaczej? Oni pewnie R* kase podsypali, żeby Ci się wstrzymali do jesieni z remasterem bo by się 300 egzemplarzy na całym świecie sprzedało jakby wypuścili GTA w tym samym czasie co WD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l @up Tak to jest, jak się next-genową grę wydaje na past-geny . R* dokonał cudu, ale teraz czas, by gra rozwinęła swoje skrzydła i pozakała się w pełnej krasie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l ROCKSTAR KRÓL SANDBOXÓW! Beka z tych Irasów co pokupowali W_D. Jejku już się nie mogę doczekać jesieni. Mam tak sam hype jak rok temu. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez suteq
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie chcę źle prorokować, ale tekstura podłoża wygląda na słabą, po prostu rośnie na niej trawa. Na filmiku ok, ale obawiam się że na ekranie w pełnej rozdzielczości źdźbła trawy będą wyrastać z rozmytej brei. Mam nadziej że R w remasterze wymieni sporą ilość tekstur, a nie tylko nałoży na nie puder. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Observer
Opublikowano 10 czerwca 201410 l R* widać szykuje porządną ucztę, a nie tylko podbicie rozdziałki. Jak ta gra na ps360 gwałciła oczy, to co będzie teraz #eksajtAle szkoda, że wychodzi na PC. Ból dupy rycerzyków na GOLu i innych takich byłby taki piękny. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Dahaka
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie chcę źle prorokować, ale tekstura podłoża wygląda na słabą, po prostu rośnie na niej trawa. Na filmiku ok, ale obawiam się że na ekranie w pełnej rozdzielczości źdźbła trawy będą wyrastać z rozmytej brei. Mam nadziej że R w remasterze wymieni sporą ilość tekstur, a nie tylko nałoży na nie puder. Tekstury wyższej rozdzielczości będą do pobrania tutaj - http://www.nexusmods.com/games/
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie chcę źle prorokować, ale tekstura podłoża wygląda na słabą, po prostu rośnie na niej trawa. Na filmiku ok, ale obawiam się że na ekranie w pełnej rozdzielczości źdźbła trawy będą wyrastać z rozmytej brei. Mam nadziej że R w remasterze wymieni sporą ilość tekstur, a nie tylko nałoży na nie puder.Tekstury wyższej rozdzielczości będą do pobrania tutaj - http://www.nexusmods.com/games/ Tak się właśnie niszczy rynek - po co od twórców wymagać dopracowanego na 100% produktu, murzyny za darmo same naprawią. A potem płacz że EA wypuszcza buggerfielda, przecież po co mają grę naprawiać, jak jakiś frajer za darmo moda sklepie i poprawi za nich robotę kiedy oni siedzą nad DLC. Już nie mówiąc o tym że taki icEnhancer może pozwala złapać ładne screeny, ale dalej nie nadaje się do gry 8 rok po premierze GTAIV, więc trochę się poczeka na odpowiednik w GTAV. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Observer
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie wiem kto kupi to GTAV, kazdy to ograł na PS3/X360, reszta ukradnie (mówię o tych od tibi i symulatora kozy). PS. Dzis pokaz trybu pvp w Destiny, mesjasz nadchodzi. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez YETI
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Tak się właśnie niszczy rynek - po co od twórców wymagać dopracowanego na 100% produktu, pecetowe murzyny za darmo same naprawią. A potem płacz że EA wypuszcza buggerfielda, przecież po co mają grę naprawiać, jak jakiś frajer za darmo moda sklepie i poprawi za nich robotę kiedy oni siedzą nad DLC. Już nie mówiąc o tym że taki icEnhancer może pozwala złapać ładne screeny, ale dalej nie nadaje się do gry 8 rok po premierze GTAIV, więc trochę się poczeka na odpowiednik w GTAV. Haha no tak, branża gier taka zniszczona przez mody na PC xD Bo wcale tu nie chodzi o januszy takich jak Iras którzy kupują szroty pokroju W_D. Później Ubi chwali się sprzedażą, 4 mln w tydzień bo marketing zrobił swoje i gry nie trzeba naprawiać ale DLC można wydać. Kolejnym typowo konsolowym czynnikiem pchającym to nasze hobby w złą stronę są konsolowi casuale. Później na konferencjach marnuje się czas na pokaz tańca do telefonu i pompek przed kamerą a "duże" gry są robione dla upośledzonych manualnie ludzi którzy pada mają w rękach raz w tygodniu. Bo przecież tego oczekują współcześni gracze prawda? poczekajmy na CW po konferencji Nintendo. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez UberAdi
Opublikowano 10 czerwca 201410 l xD Sonoklapy przechodzą samych siebie i to wmawianie sobie że xone nic nie oferuje, a Sony takie dobre xD Easyego juz pewnie szlag trafia bo fifa 14 chodzi lepiej na xo hahah beka Tak - u Maciomaniaka (moze mial jakas lewa konsole, ze jakies zwolnienia z rzutow roznych, wyszukiwanie i bledy mu sie pojawialy) Mysle - ze szybko zmieni zdanie, jak zobaczy pierwsze roznice w Destiny i Wiedzminie (sami tworcy prywatnie zastanawiaja sie jak oni go zoptymalizuja na sprzecie MS ) Nowy BF takze nie przypadl mi do gustu, ale ich Battlefronta bralbym w ciemno. <3 Ja rozumiem, że to ciężko zrozumieć, ale mój znajomy, który jest KOMPLETNYM LAIKIEM, jeżeli chodzi o gry i technikalia (jemu się podoba wszystko co ładne), sam zauważył w FIFIE na Xboxie większą płynność w przypadku rzutów karnych i rożnych (menu wreszcie płynnie chodzi - w karierze te mikroprzycięcia były drażniące na PS4). Lepsze działanie sieci pominę Graliśmy z nim w FIFE 14 na PS4 z dobre kilkadziesiąt godzin (jak nie ponad setkę). Wyczuł różnicę. Żadna wyrocznia, ja rozumiem i nie czaję skąd taka subtelna różnica, ale to różnica na korzyść jednak. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 10 czerwca 201410 l o lol - wyciek przed konfy nintendo - wyciekly trzy gry od miyamoto jedna z nich nowy star fox na wiiu Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Ficuś
Opublikowano 10 czerwca 201410 l albo tech dema. nie wiadomo, na razie lepiej siedzieć cicho sprawa jest poważna
Opublikowano 10 czerwca 201410 l ale modzi kasuja statusy i banuja za to o czym od paru minut rozpisuje sie caly neogaf?