Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Ja zsunalem okno ze streamem jak zobaczylem info o spoilerach z tlou ale cos zahaczylem i mi pokazalo na chwile z powrotem chyba z mega spoilerem ;/

Jedyny "mega" spoiler jest z poczatku gry tylko w tym materiale wiec nie martwilbym sie o koncowke etc.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Dla mnie i tak najlepsza prezentacja to rezyserka w Rainbow 6, chce ta gre!

Opublikowano

Za nieszanowanie Nintendo zaraz ban poleci suteq.

Opublikowano

Jest scena z końcówki i megatona z

końcówki uniwerku

.

Kto nie grał lepiej niech nie ogląda.

@django

Nintendo nie ma konfy tylko te swoje widzimisie. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Najbardziej mnie jednak rozbawilo jak Sony i ND pokazali trailer z Last of Us pelny spoilerow... przekaz byl jednoznaczny...

"Nie robimy tej gry dla ludzi ktorzy jeszcze nie zagrali w TLOU ale dla tych wszystkich baranow co licza piksele na ekranie. Niech wydadza jeszcze raz $60 za ta sama gre, a zebyscie mieli pewnosc, ze wypuszczamy to samo to lapcie trailer".

To co powiesz o Halo Remaster ?

Wychodzi Bonnie i yeb, megatona z koncowki Halo 4 na dzien dobry, u Sony przynajmniej byl disclaimer ze beda spoilery, kto nie chcial mogl nie patrzec, a u MS nikt nie ostrzegl zeby uszy zatkac :teehee:.

nie porownuj spoilerow z TLOU do spoilerow z H4

Opublikowano

Spoiler to spoiler. Sony uprzedziło i nie palnęło nic prosto z mostu, babka od Halo wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Tak patrze na ten material z GTA V i ... biedne watch dogsy, zostana przebici graficznie przez remaster.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak patrze na ten material z GTA V i ... biedne watch dogsy, zostana przebici graficzne przez remaster.

A to ktoś myślał, że będzie inaczej? Oni pewnie R* kase podsypali, żeby Ci się wstrzymali do jesieni z remasterem bo by się 300 egzemplarzy na całym świecie sprzedało jakby wypuścili GTA w tym samym czasie co WD

Opublikowano

@up

Tak to jest, jak się next-genową grę wydaje na past-geny ;). R* dokonał cudu, ale teraz czas, by gra rozwinęła swoje skrzydła i pozakała się w pełnej krasie.

Opublikowano

ROCKSTAR KRÓL SANDBOXÓW!

Beka z tych Irasów co pokupowali W_D.

Jejku już się nie mogę doczekać jesieni. Mam tak sam hype jak rok temu. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

10368898_658458894221885_551204717827176

Nie chcę źle prorokować, ale tekstura podłoża wygląda na słabą, po prostu rośnie na niej trawa. Na filmiku ok, ale obawiam się że na ekranie w pełnej rozdzielczości źdźbła trawy będą wyrastać z rozmytej brei. Mam nadziej że R w remasterze wymieni sporą ilość tekstur, a nie tylko nałoży na nie puder.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

R* widać szykuje porządną ucztę, a nie tylko podbicie rozdziałki. Jak ta gra na ps360 gwałciła oczy, to co będzie teraz #eksajt

Ale szkoda, że wychodzi na PC. Ból dupy rycerzyków na GOLu i innych takich byłby taki piękny.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Nie chcę źle prorokować, ale tekstura podłoża wygląda na słabą, po prostu rośnie na niej trawa. Na filmiku ok, ale obawiam się że na ekranie w pełnej rozdzielczości źdźbła trawy będą wyrastać z rozmytej brei. Mam nadziej że R w remasterze wymieni sporą ilość tekstur, a nie tylko nałoży na nie puder.

Tekstury wyższej rozdzielczości będą do pobrania tutaj - http://www.nexusmods.com/games/

Opublikowano

Tekstury wyższej rozdzielczości będą do pobrania tutaj - http://www.nexusmods.com/games/

Tak się właśnie niszczy rynek - po co od twórców wymagać dopracowanego na 100% produktu, murzyny za darmo same naprawią. A potem płacz że EA wypuszcza buggerfielda, przecież po co mają grę naprawiać, jak jakiś frajer za darmo moda sklepie i poprawi za nich robotę kiedy oni siedzą nad DLC.

Już nie mówiąc o tym że taki icEnhancer może pozwala złapać ładne screeny, ale dalej nie nadaje się do gry 8 rok po premierze GTAIV, więc trochę się poczeka na odpowiednik w GTAV.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Nie wiem kto kupi to GTAV, kazdy to ograł na PS3/X360, reszta ukradnie (mówię o tych od tibi i symulatora kozy).

PS. Dzis pokaz trybu pvp w Destiny, mesjasz nadchodzi.

tumblr_mc3hg5VpQP1qcy0p7o1_500.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak się właśnie niszczy rynek - po co od twórców wymagać dopracowanego na 100% produktu, pecetowe murzyny za darmo same naprawią. A potem płacz że EA wypuszcza buggerfielda, przecież po co mają grę naprawiać, jak jakiś frajer za darmo moda sklepie i poprawi za nich robotę kiedy oni siedzą nad DLC.

Już nie mówiąc o tym że taki icEnhancer może pozwala złapać ładne screeny, ale dalej nie nadaje się do gry 8 rok po premierze GTAIV, więc trochę się poczeka na odpowiednik w GTAV.

Haha no tak, branża gier taka zniszczona przez mody na PC xD

Bo wcale tu nie chodzi o januszy takich jak Iras którzy kupują szroty pokroju W_D. Później Ubi chwali się sprzedażą, 4 mln w tydzień bo marketing zrobił swoje i gry nie trzeba naprawiać ale DLC można wydać.

Kolejnym typowo konsolowym czynnikiem pchającym to nasze hobby w złą stronę są konsolowi casuale. Później na konferencjach marnuje się czas na pokaz tańca do telefonu i pompek przed kamerą a "duże" gry są robione dla upośledzonych manualnie ludzi którzy pada mają w rękach raz w tygodniu. Bo przecież tego oczekują współcześni gracze prawda?

poczekajmy na CW po konferencji Nintendo.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

xD

Sonoklapy przechodzą samych siebie i to wmawianie sobie że xone nic nie oferuje, a Sony takie dobre xD

Easyego juz pewnie szlag trafia bo fifa 14 chodzi lepiej na xo hahah beka

Tak - u Maciomaniaka :teehee: (moze mial jakas lewa konsole, ze jakies zwolnienia z rzutow roznych, wyszukiwanie i bledy mu sie pojawialy)

Mysle - ze szybko zmieni zdanie, jak zobaczy pierwsze roznice w Destiny i Wiedzminie (sami tworcy prywatnie zastanawiaja sie jak oni go zoptymalizuja na sprzecie MS :teehee: )

Nowy BF  takze nie przypadl mi do gustu, ale ich Battlefronta bralbym w ciemno. <3

Ja rozumiem, że to ciężko zrozumieć, ale mój znajomy, który jest KOMPLETNYM LAIKIEM, jeżeli chodzi o gry i technikalia (jemu się podoba wszystko co ładne), sam zauważył w FIFIE na Xboxie większą płynność w przypadku rzutów karnych i rożnych (menu wreszcie płynnie chodzi - w karierze te mikroprzycięcia były drażniące na PS4). Lepsze działanie sieci pominę ;) Graliśmy z nim w FIFE 14 na PS4 z dobre kilkadziesiąt godzin (jak nie ponad setkę). Wyczuł różnicę. Żadna wyrocznia, ja rozumiem i nie czaję skąd taka subtelna różnica, ale to różnica na korzyść jednak.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

o lol - wyciek przed konfy nintendo - wyciekly trzy gry od miyamoto

jedna z nich nowy star fox na wiiu

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

albo tech dema. nie wiadomo, na razie lepiej siedzieć cicho

sprawa jest poważna

Opublikowano

ale modzi kasuja statusy i banuja za to o czym od paru minut rozpisuje sie caly neogaf?