Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

nintendo poczuciem humoru juz wygrali e3

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

KO

Opublikowano

fatality na sony i microsoft

Opublikowano

Ponoć też był jakiś spoiler z Halo 4 na konfie MS'u (nie widziałem bo musiałem wyjechać na 30 minut).

Tak, babka po prostu tak o zdradzila zakonczenie xD

Nom. Tylko ja już nawet nie wiem co powiedziała, polecam moją taktykę co do spoilerów ;).

Bardzo nam przykro, ze nie znasz angielskiego. Miejmy nadzieję, że Halo remaster zostanie spolszczone.

Opublikowano

pomysł na prezentacje ciekawszy od samej gry, a dokładnie od tego że mozna walczyć jako mii... nie no kurde tyle czasu poświecać temu że mozna "swoją" głowe wsadzić na ciało kilku przedefiniowanych postaci?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ale ten Smash beznadziejnie wygląda.

I tak będzie ponad 90% na metacritic.

Opublikowano

pomyslec ze inni te dodatkowe tryby wsadziliby jako platne dlc

Opublikowano

pomyslec ze inni te dodatkowe tryby wsadziliby jako platne dlc

zamiast DLC sprzedają zabawki figurki z chipem który po odczytaniu dodaje funkcje w grze

Opublikowano

BEDE MIAL WSZYSTKIE

Opublikowano

Do czytających forum : Figurki Nintendo z chipem do zgrywania bonusów.

Opublikowano

tego jeszcze nie było - DLC jako figurki  :teehee:

Opublikowano

Nawet Perez czeka na Zeldę.

Opublikowano

Nintendo takes DLC to a whole new level :P

Opublikowano

Perez sie zawiesil bo czeka od konfy ubi.

Opublikowano

nie no serio nie wierze w to co widze, N tyle czasu powstrzymywało sie od chamskich DLC a teraz robią dlc w postaci figurek, no ani to wygodne ani praktyczne, wtf