Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ponoć też był jakiś spoiler z Halo 4 na konfie MS'u (nie widziałem bo musiałem wyjechać na 30 minut). Tak, babka po prostu tak o zdradzila zakonczenie xD Nom. Tylko ja już nawet nie wiem co powiedziała, polecam moją taktykę co do spoilerów . Bardzo nam przykro, ze nie znasz angielskiego. Miejmy nadzieję, że Halo remaster zostanie spolszczone.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l pomysł na prezentacje ciekawszy od samej gry, a dokładnie od tego że mozna walczyć jako mii... nie no kurde tyle czasu poświecać temu że mozna "swoją" głowe wsadzić na ciało kilku przedefiniowanych postaci? Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Yano
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ale ten Smash beznadziejnie wygląda. I tak będzie ponad 90% na metacritic.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l pomyslec ze inni te dodatkowe tryby wsadziliby jako platne dlc zamiast DLC sprzedają zabawki figurki z chipem który po odczytaniu dodaje funkcje w grze
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Do czytających forum : Figurki Nintendo z chipem do zgrywania bonusów.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l nie no serio nie wierze w to co widze, N tyle czasu powstrzymywało sie od chamskich DLC a teraz robią dlc w postaci figurek, no ani to wygodne ani praktyczne, wtf