Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Nintendo zmiażdżyło te januszowe konfy Sony i MS

Yoshi Yarn
Kirby
Captain Toad
Smash Bros
X
Bayo 2
Splatoon (szkoda, że bez singla pewnie)
Mario Creator
Zelda

i w tle ukryty starfox

i to wszystko w CZTERDZIEŚCI SIEDEM MINUT

Trailer Xenoblade ROZYEBAL. 

FULL OPEN WORLD ZELDA!!!!!!!!!!!!!!! - jak teraz zeldy dostają po 90-95 na metacriticu to pomyslcie co bedzie z takim open worldem!? Przypominam, ze wszyscy sie niesamowicie jarali zelda na 3ds z tego powodu, ze byla bardziej otwarta, wiec ta nowa czesc... Bedzie takie gotg że nic nie zostanie. ME GA TO NA.

TSUNAMI PLATFORMÓWEK <dotyka sie>

A jak Devil Third exem na wiiu, to już totalnie pozamiatane. TYLKO NINTENDO

Opublikowano

Nintendo rzuca gierkami po konfie tak dla beki. Anihilacja M$ i Sony...

W sumie to nawet nie konferencja tylko jakiś programik na 40 minut był. xD

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Czy was zdrowo poeybalo? Jestem fanem niny iczekałem na zelde, okej jest, ale w cell shadingu, za mało, czekam na więcej. Edytor mario are You serious? Przecież takie głupoty dało się wyczyniać 10 lat temu :confused:, brak metroida i star foxa daje w tyłek :confused:, reszta to indyki. Ktoś porównuje strzelanie kolorowankami do BF? Czy was równo pogrzało? Czego niektórzy oczekiwali, piszą takie głupoty że głowa mała :confused:, aż wstyd :confused:

Czy ty jesteś upośledzony?

Czy was zdrowo poeybalo? Jestem fanem niny iczekałem na zelde, okej jest, ale w cell shadingu, za mało, czekam na więcej. Edytor mario are You serious? Przecież takie głupoty dało się wyczyniać 10 lat temu :confused:, brak metroida i star foxa daje w tyłek :confused:, reszta to indyki. Ktoś porównuje strzelanie kolorowankami do BF? Czy was równo pogrzało? Czego niektórzy oczekiwali, piszą takie głupoty że głowa mała :confused:, aż wstyd :confused:

Czy ty jesteś upośledzony?

No widać ewidentnie, że Ty masz małe wymagania po targach e3, ochłoń trochę ;), upośledzeniem jest nazywać w tej chwili Niny mesjaszem, owszem wielu tego chce, sam osobiście liczę na Zeldę bo jestem fanem ale no bez przesady już z tymi zachwytami. Mamy rok 2014 a takie kwiatki jak edytor Mario to przemilcze :/ brak Metroida i Star Fox'a to porażka (choć kwestia czasu) ale spuszczać się jakie to nie gry pokazali to drobna przesada, ogranij się chłopie i spójż obiektywnie

Opublikowano

Ten Devil's Third tak sobie się prezentuje.

Opublikowano

Devil's Third = bieda z nędzą

Jakby rozdawali za darmo to bym nie grał.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

WTF Devil's Third od Itagakiego exem na Wii U, CZEMU TEGO NIE MÓWILI NA KONFIE?

Za brutalne?

Opublikowano

Ten Devil's Third tak sobie się prezentuje.

To Itagaki więc liczę na niezły gameplay i fajne panienki  w tle:D

Opublikowano

spójż obiektywnie

Obiektywnie patrząc to Nintendo rozjechało  Sony i M$ :teehee:

To dlaczego tak mało osób kupuje wiiU? Ja poczekam jeszcze ;), rozjechało obie firmy? Śmiech na sali :) Niny oferuje exy i na nie się liczy, nie na indyki. Subiektywnie patrząc nie mają mi nic do zaoferowania co np GC miał za startu (tak, prowadziłem wojnę o Metroidy) ;)

Opublikowano

serio co sie tu dzieje, i dont even..

shocked.gif

jeśli nintendo tak zerwało wszystkim jaja to oczekuje że w kilka miesięcy prześcignie konsole sony i MS i znowu wygra generacje?

mam wrażenie że obywa się tu masowy trolling w (nie)słusznej sprawie

Opublikowano

Przypominam ze 3ds ma sie dobrze i jest kilka duzych zapowiedzi a nintendo ma regularnie swoje directy.

Opublikowano

Bo niektórzy tutaj myśleli, że mają mesjasza, żal :/ nie lubię polityki m$ ale jakby nie spojrzeć mają lepsze indyki niż nintendo niektóre poważne gry :/ ludzie nie popadajcie w zachwyt, wymagajcie czegoś więcej bo inaczej Niny będzie tkwić ciągle w erze indyków na miarę ps3, choć grywalnych tak nie nadających się na nasze wydatki :/

Opublikowano

serio co sie tu dzieje, i dont even..

shocked.gif

jeśli nintendo tak zerwało wszystkim jaja to oczekuje że w kilka miesięcy prześcignie konsole sony i MS i znowu wygra generacje?

DAWAJ JANUSZU JESZCZE. DAWAJ DAWAJ. CHŁONĘ TWÓJ LAMENT XDDDDDDD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Yanusz i wesker to co w takim razie było fajnego na innych konferencjach? AC, Cod czy może nowy BF? Pokazali swoje ekskluzywne tytuły bez żadnego early dlc dla konkretnej multiplatformy i tym wygrali.

Opublikowano

Yano, idzie nowe. Korwin i Nintendo! Pakuj walizki ja ci dobrze radze.

Opublikowano

Zwykła hipsteriada, Nintendo jest jak wegetarianizm.

Opublikowano

Czekałem na Zelde i doczekałem, jest, świetna, będzie powodem do kupna konsoli zapewne ale to jedna gra, gdzie Metroid Prime, sławny za czasow GC, gdzie większość forum wtedy grała w Time Splitters jeżdżąc po grach Niny :/

Opublikowano

Przypominam ze 3ds ma sie dobrze i jest kilka duzych zapowiedzi a nintendo ma regularnie swoje directy.

Jutro ma być zapowiedziana jakaś nowa gra.

Opublikowano

Hahhahahahha przepiekny bol dupy :DDDDDDDDDDDDDD

IDZ ZLOZ PREORDER NA BF5 I FIFE 167 I (PIPIPI) JEDEN Z DRUGIM!

Opublikowano

Dokładnie, gierki na 3DSa najczęściej są zapowiadana na ich Nintendo Direct. Na E3 musieli się skupić na WiiU bo to imo był ostatni moment na ratunek tej konsoli.

Poza tym jest jeszcze TGS, gdzie zapewne troszkę tytułów na 3ds/WiiU dojdzie. Vita zapewne tez coś dostanie.

IDZ ZLOZ PREORDER NA BF5 I FIFE 167 I (PIPIPI) JEDEN Z DRUGIM!

Jeden gość na PT sprzedaje PS3 by skołować sobie nową zabawkę Sony bo jest pod wrażeniem jak zobaczył nową piłeczkę i bugerfielda od EA więc wymagania ludzie mają niezbyt wygórowane.

Edytowane przez Paliodor