Opublikowano 10 czerwca 201410 l Yanusz i wesker to co w takim razie było fajnego na innych konferencjach? AC, Cod czy może nowy BF? Pokazali swoje ekskluzywne tytuły bez żadnego early dlc dla konkretnej multiplatformy i tym wygrali.Stary ale takich gier nie uświadczysz nigdy na Nintendo i to boli, to, że konsola jest zacofana i ogranicza się!! Więc kurna liczę na eksy!!! A nie jakieś pierdoły. Liczę na MP, na Zelde, na jakiegoś nowego Mario (choć kart jest fenomenalny), może na RE, ale porównywanie do takich gier jak Batman, Far Cry, AC, BF, Cod i mimo tego ze wyjda w 2015 daje nadzieje na tytuly konkretne. Czekałem jeszcze na 3ds'a , posiadam od premiery i też pogrywam, niestetety nie uświadczyłem, może Bayo pozamiata bo jedynkę zagrywałem na ps3 nie miłosiernie
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Yanusz i wesker to co w takim razie było fajnego na innych konferencjach? AC, Cod czy może nowy BF? Pokazali swoje ekskluzywne tytuły bez żadnego early dlc dla konkretnej multiplatformy i tym wygrali. Stary ale takich gier nie uświadczysz nigdy na Nintendo i to boli HAHAHHAHAHA xDDDDDDDDDDDDDD O NIE, NIE ZAGRAM W BF, COD I AC!!!! HAHAHAHHAHAHaH XD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l janusze musza pogodzic sie z tym, że Nintendo rozjechalo exami te smieszne next geny
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Edit : Kidnappa był szybszy. Ale za to macie to : Świetny Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Ma_niek
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie zagrasz ale ja zagram bo kupię Wiiu ale czegoś się oczekuje? Powiem Ci że jestem fanem Zeldy i na 3dsie też ograłem Ocarine więc taki gif na mnie nie robi, bo wierzę w ten tytuł mam ps4 i wiem czego oczekiwać, Niny też uwielbiam ale nie spinam się jak Ty
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Niech nikt się nie waży z Devil's Third robić argumentu do kupna Wii U. Ta gra wygląda jak bękart starej PS2 i młodego X360 w pierwszym roku swojego życia. Xenoblade Chronicles X na cut-scenkach wygląda okropnie, w dodatku zajeżdża tu nędznym anime. Hyrule Warriors to po prostu Dynasty Warriors, które wychodzi na wszystko rok w rok. Nowa Zelda i nowy Yoshi zapowiadają się za to bardzo fajnie. Bayonetta 2 dla japońskich wariatów, gierek od N z grafą NES/SNES udam, że nie widziałem. Ilościowo jednak całkiem sporo tego pokazali. 1. Sony 2. Ubisoft 3. Nintendo 4. MS ................... 5. EA Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Kasias
Opublikowano 10 czerwca 201410 l najbardziej januszy boli to, ze my bedziemy grac w gry, w ktore, UWAGA, sie gra xDDDDD edit: typ w top konferencji dal UBI, o (pipi)a co tu sie wyprawia xD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ten rok dla WiiU jeśli chodzi o gry będzie świetny, ale 2015 (po tym co zapowiedzieli) wydaje się już mocno średni: 3 dobre produkcje + render czwartej.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Boli dupa z wyboru konsol? Nie genralizuje i nie bawię się w wojny, uwielbiam Nintendo ale czekam na kupno z powodu a nie z gifa
Opublikowano 10 czerwca 201410 l panie boze tylko zeby to bylo na nowym engienie a nie na tym przekombinowanym cudzie na jakim chodzilo Rage
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ten rok dla WiiU jeśli chodzi o gry będzie świetny, ale 2015 (po tym co zapowiedzieli) wydaje się już mocno średni: 3 dobre produkcje + render czwartej. znów się powtarzasz i znów trzeba ci odpowiedziec, że Ninny czesto zapowiada gry wychodzace w tym samym roku. Patrz na grę Toada na przykład itd.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Yanusz i wesker to co w takim razie było fajnego na innych konferencjach? AC, Cod czy może nowy BF? Pokazali swoje ekskluzywne tytuły bez żadnego early dlc dla konkretnej multiplatformy i tym wygrali. co było fajnego? gry! były pokazane fajne gry, a mimo to było wielkie biadolenie, nitnedo też pokazałop gry i nagle ogormny zachwyt (mimo że większość z nich to tasiemce) , i tylko to mnie dziwi a co jesli ktoś nie lubi mario? w takiej sytuacji konferencja N nie była dla niego ciekawa, jeśli ktoś nie lubi wczoraj pokazanych gier to sie wczoraj nudził, i o to sie rozchodzi - każdy lubi co innego i każdy na co innego czeka, a tymczasem widze tu zbiorową histerie jak by nintendo serio pokazało mesjasza gdy tymczasem wczoraj pokazywali tylko antychrysta troche wyważenia , tylko o to mi chodzi i btw to ze podałeś jako przykład coda jest mało śmieszne, jestem wielkim hejterem coda i robie to przy każdej okazji wiec kiepsko trafiłeś
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Yano ty pijesz tluszcz na szklanki, wiec twoje pyerdolenie tym bardziej nikogo nie obchodzi. Ide GRAC w MK8. TERAZ GRAC, A NIE CZEKAC NA...YYYYY.... ASSASSINS CREED? BF5? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Co do 3DS'a: Shin Megami Tensei IV wreszcie trafi do Europy. Wakacje 2014. Jutro zapowiedzą kolejną grę. Jest dobrze.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Edit : Kidnappa był szybszy. Ale za to macie to : Świetny Fajnie, że reklamują gierkę opcjami społecznościowymi, które w Forzy są od 2011
Opublikowano 10 czerwca 201410 l O NIE, NIE ZAGRAM W BF, COD I AC!!!! Brak mdłych tasiemców to dopiero powód do lamentu. Może chociaż AC15 albo GF10wyjdzie za te dwa lata na WiiU to się pyknie w te cuda obecnej growej branżyXD A z tym Doom'em to mam nadzieję, że ID nie zawiedzie i zaserwuje staroszkolną rozwałkę w świetnej oprawie. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ten rok dla WiiU jeśli chodzi o gry będzie świetny, ale 2015 (po tym co zapowiedzieli) wydaje się już mocno średni: 3 dobre produkcje + render czwartej. znów się powtarzasz i znów trzeba ci odpowiedziec, że Ninny czesto zapowiada gry wychodzace w tym samym roku. Patrz na grę Toada na przykład itd. No jedną zapowiedzieli, a 2 czy 3 przesunęli na kolejny rok. Trochę to zmienia sytuację. Oceniam to co jest, a nie wróżę z fusów. Jaki render? Mówisz o Zeldzie? Przecież to nie render. A skąd ta pewność? Nie wyglądało to na gameplay.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l O NIE, NIE ZAGRAM W BF, COD I AC!!!! Brak mdłych tasiemców to dopiero powód do lamentu. Może chociaż AC15 albo GF10wyjdzie za te dwa lata na WiiU to się pyknie w te cuda obecnej growej branżyXD Czekanie na te balasy zawsze u klapow wyglada tak samo: wiedza, ze bedzie guwno, ale licza ze chociaz w srodku tego balasa znajda perle. No, ale jak historia nie raz i nie dwa pokazala koncza po prostu uyebani od stop do glow sraka. UYEBANI SRAKA ZA 600 PLN. To juz nawet szczur jak 2 razy porazi go prad nie biegnie znowu do sera :confused: Przykre. I smieszne
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ma ktoś cały traler w najlepszej jakości nowej Zeldy? dobra, mam piekne <3