Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

A skąd ta pewność? Nie wyglądało to na gameplay.

Trailery TP i SS też nie wyglądały na gameplay? To jest gameplay, spokojnie. Zelda będzie tak wyglądała, mogę się zakładać o co chcesz.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

czy ja wlasnie zobaczylem konsole o mocy ciut wiekszej niz xbox360 ktora wprasowala w ziemie ps4 i xbona?

Opublikowano

czy ja wlasnie zobaczylem konsole o mocy ciut wiekszej niz xbox360 ktora wprasowala w ziemie ps4 i xbona?

Tak, a teraz idź wgrywać mody do Crysisa 1 . Hej.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

yup. kolejny dowód na to, że teraflopy nie stworzą dobrego gameplayu

Opublikowano

janusze musza pogodzic sie z tym, że Nintendo rozjechalo exami te smieszne next geny

Wchodzę sobie tu do czasu do czasu by poznać jak ludzie tracą kontakt z rzeczywistością i obnażają poziom swojego IQ wielkości paprocha. 

Miłośnicy to Nintendo na Was liczy do czasu premiery WiiU ale Wy chyba głusi jesteście bo jak słabo się sprzedawała tak dramat trwa dalej.

Umyjcie uszy i oczy i kupcie WiiU. Będziemy się przyglądać...

Opublikowano
Yano ty pijesz tluszcz na szklanki,

jeśli N tak bardzo zmasakrowało to czemu uciekasz się do takich suchych wrzutek zamiast zmasakrować mnie grami?

Ide GRAC w MK8.

a ja ide grać w dark souls 2, i co ? obaj sobie pogramy

czy ja mowie że N dało ciała? nie, to EA wczoraj dało ciała. konfa N była fajna, jedyne czego nie rozumiem to aż takiej ilości zachwytów

dla mnie wczoraj pokazali ok 7 gier które mnie podniecają lub interesują

dziś zobaczyłem jedną

a niektórzy tu sie zachowują jak by wczoraj oglądali przemówienie bieruta a dziś zmartwychwstanie mesjasza

Opublikowano

Może im się podobało? Stary jaki ty masz problem.

Opublikowano

Yano, wszyscy wiedzą, że po 2h grania w DS2 zaczniesz grać od nowa z innym buildem, nie ciesząc się ani trochę grą, a Dave bedzie sie rozwijał coraz bardziej w MK8. Kto na tym lepiej wyjdzie? Idź sobie grać w te pierwsze 2 "levele" Soulsa, my tu wolimy zwiedzać ogromny otwarty świat Zeldy, Xenoblade czy popylać Wełniamym Yoshim <3

PS wybij moje zdrowie z tej szklaneczki tluszczu, tylko nie świńskiego! 

Opublikowano

No właśnie, to określa poziom gamingu i profesjonalnego podejścia plus doświadczenie i swoisty dystans :) zgadzam się jako stary gracz z nastawieniem na Niny niegdyś i duży kredyt zafuania ;)

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

Yano, wszyscy wiedzą, że po 2h grania w DS2 zaczniesz grać od nowa z innym buildem, nie ciesząc się ani trochę grą,

akurat w DS2 mam zrobione z 50godzin i tylko jedną postacią którą zbliżam sie już do końca gry

Opublikowano

Ale zgodzicie się, że początek tej konfy Nintendo to najlepsza rzecz, tuż obok zejścia Jezusa i żelek Haribo.

Opublikowano

wiiu_zelda_scrn03_e3rvcly.png

tumblr_lt1a476ufi1qht847.giftumblr_lt1a476ufi1qht847.giftumblr_lt1a476ufi1qht847.gif

Opublikowano

Yano, wszyscy wiedzą, że po 2h grania w DS2 zaczniesz grać od nowa z innym buildem, nie ciesząc się ani trochę grą,

akurat w DS2 mam zrobione z 50godzin i tylko jedną postacią którą zbliżam sie już do końca gry

To zwracam honor 

Opublikowano

Szczerze, to dostaliśmy kolejną słabą konfę i kolejny raz Niny pokazuje te same gry (X, Bayoneta), plus kilka tasiemców. To co jest przewagą Niny w tej nijakości całych targów, to że te tasiemce dają 100% czystego, doskonałego gameplayu, dopieszczonego jak tylko się da, a gierki od SONY i Micro tego nie gwarantują. Kupuje 3DSa.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Szczerze, to dostaliśmy kolejną słabą konfę i kolejny raz Niny pokazuje te same gry (X, Bayoneta), plus kilka tasiemców. To co jest przewagą Niny w tej nijakości całych targów, to że te tasiemce dają 100% czystego, doskonałego gameplayu, dopieszczonego jak tylko się da, a gierki od SONY i Micro tego nie gwarantują. Kupuje 3DSa.

@up

Devil third?

Captain toad?

Splatoon?

Opublikowano

No tak chłopaki, bo kolejny Mario z tymi samymi przeszkadzajkami, podobnymi światami i bez żadnej fabuły to faktycznie kładzie nowe Asasyny na łopatki.

Dajcie spokój nintendo zboczki, akurat będąc fanami sequelotendo powinniście być w tej kwestii mocno zaprawieni.

Przecież kupiliście konsole, na którą do końca żywota będą wychodzić tylko sequele znanych serii sprzed 20lat.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Gdzie można zobaczyć coś z Devil third???

Opublikowano

Ale zgodzicie się, że początek tej konfy Nintendo to najlepsza rzecz, tuż obok zejścia Jezusa i żelek Haribo.

zgodze sie że wstawki między pokazami gier były znacznie ciekawsze niż wczorajsze pieprzenie smutnych panów (i smutnej murzynki) na scenie

Opublikowano

No tak chłopaki, bo kolejny Mario z tymi samymi przeszkadzajkami, podobnymi światami i bez żadnej fabuły to faktycznie kładzie nowe Asasyny na łopatki.

Dajcie spokój nintendo zboczki, akurat będąc fanami sequelotendo powinniście być w tej kwestii mocno zaprawieni.

Przecież kupiliście konsole, na którą do końca żywota będą wychodzić tylko sequele znanych serii sprzed 20lat.

Mario seria która po 25 latach jest świeża

Assasin's Creed który już w piątej misji pierwszej części był tasiemcem.

troll harder

Opublikowano

nintendo sie bawi graczami:

jakby wygladalo cod oczami niny ----> splatoon

jakby wygladal wiedzmin3 oczami niby ---- nowa zelda

oczywiscie inni tez chca podrabiac niny ale nieudolnie

jakby wygladal infamous pseodooczami niny ---> sunset overdrive

Opublikowano

AC to przecież koronny przykład typowej gierki do bólu mainstreamowej z gameplay'em dla inwalidów.