Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Kurde, wszyscy przegapili (chyba...), a na gametrailers właśnie pojawił się teaser trailer.... Doom 4.   :)

TRAILER (KLIK)

Ciekaw jestem co oni zrobią z tą marką w tych trudnych czasach, gdy rządzą militarne shooterki. 

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Szkoda, że Halo to naprawdę soczysty gameplay i multi (fabuła to wisienka na torcie), a historia w TLOU to jednak bardzo duży szoker, przynajmniej za pierwszym przejściem. Nie mówię, że bez tego gra jest słaba, ale to właśnie granie na emocjach windowało tą grę do poziomu GOTG w oczach wielu, bez tego jest "tylko" dobra.

Oj ktoś tu nie grał w multi generacji (i jedno z oryginalniejszych ever)

> pierwszy survival horror z elementami skradanki od czasów Forbidden Siren

> żmudne przeszukiwanie każdej szafki w celu przeżycia po apokalipsie

= spełnienie marzeń fana 28 Days Later, The Walking Dead oraz Resident Evil 2

xD

Tlou jest gra bdb, ale survival tam był mega żałosny, najbardziej wkurzające było ze po podłodze, na ścianach było pełno szmat których

nie dało sie podnieść xD

Brawo, a teraz zamiast normala ograj poziom survival i grounded. Zresztą i hard z wyłączonymi ułatwiaczami także dawał radę = dziesiątki zgonów. Popytaj w temacie.

Ps bo to złe szmaty były.

Na temat: Jestem dość świeżo po Okami HD i patrząc na tą nową Zeldę chyba zmienię orientację. MASTERPIECE.

Opublikowano

Kolejny ex na Wii U

Ninny skoncz ;f

Opublikowano

wygląda przeokroponie i przetandetnie, ciekaw jestem gameplayu

Opublikowano

Kurde, wszyscy przegapili (chyba...), a na gametrailers właśnie pojawił się teaser trailer.... Doom 4.   :)

TRAILER (KLIK)

Ciekaw jestem co oni zrobią z tą marką w tych trudnych czasach, gdy rządzą militarne shooterki. 

Zrobią kolejnego Dooma. Inna konwencja nie wchodzi w grę. To musi być oldschool w najlepszej postaci. Shadow Warrior pokazał, że jak ktoś chce to potrafi zrobić mega fps'a w starej formule.

Opublikowano

Miyamoto za 30 minut.

Opublikowano

Final Fantasy Type 0 HD na Vitę :D

No sorry, ale super e3 (pipi)o. Przez 2 dni narobiłem sobie przyszłych zaległości na 2 lata xD

I’d like to start this out by thanking everyone who let us know how badly you wanted this game to come to North America. Ever since the original PlayStation Portable release in Japan, you guys have never given up on it, raising your voices in an effort to see this title come to North America and Europe. Well, I’m here to tell you that it’s coming and it’s going to be in HD.

Stay tuned for more details in the future.

http://blog.us.playstation.com/2014/06/10/final-fantasy-type-0-hd-coming-to-ps-vita/#sf3255743

Edit: vita/ps4/xo

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No sorry, ale super e3 (pipi)o. Przez 2 dni narobiłem sobie przyszłych zaległości na 2 lata xD

I’d like to start this out by thanking everyone who let us know how badly you wanted this game to come to North America. Ever since the original PlayStation Portable release in Japan, you guys have never given up on it, raising your voices in an effort to see this title come to North America and Europe. Well, I’m here to tell you that it’s coming and it’s going to be in HD.

Stay tuned for more details in the future.

http://blog.us.playstation.com/2014/06/10/final-fantasy-type-0-hd-coming-to-ps-vita/#sf3255743

Nie rozumiem czemu nie powiedzieć czegoś takiego na konfie? Co oni sobie myślą?

Opublikowano

http://na.square-enix.com/us/blog/final-fantasy-agito-announced

Hello fellow SQUARE ENIX fans! This is Issei Shimizu and I'd like to introduce myself as the Square Enix Mobile Product Manager here in North America. We've got a lot of exciting mobile titles in the pipeline and this particular one may peak your interest.

We've heard the fan feedback after FINAL FANTASY AGITO was released in Japan and today, we're extremely excited to announce that the game will soon make its way to North American fans who have been eagerly waiting! The game will be available for free download with in-app purchases on iOS and Android devices.

FINAL FANTASY AGITO takes place in the war-torn land of Orience, the same world as FINAL FANTASY TYPE-0, where players take on the role of a cadet in the Dominion of Rubrum as they aim to become Agito, a prophesized savior of Orience.

No release date has been set yet, but in the meantime, have a look at our new trailer! You may just want to wait til the VERY end… just sayin'.

Agito też xD

Gdzie jest mój Dragon Quest VII?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

oczywiscie (pipi)a cwane square nie moglo to wydac jako ex na vite i od razu jeszcze xone i ps4 ;)

ale jestem w szoku ze glupie sony takiej mega tony nie dalo na konfie wczoraj - oni ewidetnie traktuja vite jak tredowata

Opublikowano

Gdzie info o wersji PS4/XO bo nie widzę ?

Opublikowano

Cóż, E3. Squeenix przypomniał sobie na chwilę, że istnieje coś poza japońskimi komórkami...

Opublikowano

Polecam ten stream od Ninny, ta gra z farbkami ma serio mega potencjał.

Przecież my to wiemy :). Tylko prawdziwi mężczyźni z 26 latami na karku będą sobie wmawiać, że popierdółka, beka i dla dzieci, oni idą grać w poważne szarobure szczelanki.

Opublikowano

Polecam ten stream od Ninny, ta gra z farbkami ma serio mega potencjał.

Przecież my to wiemy :). Tylko prawdziwi mężczyźni z 26 latami na karku będą sobie wmawiać, że popierdółka, beka i dla dzieci, oni idą grać w poważne szarobure szczelanki.

Z tyloma wiosnami na karku po prostu nie przystoi skakać wąsatym hydraulikiem, takie życie. Tylko Battlefield.

Opublikowano

Gdzie info o wersji PS4/XO bo nie widzę ?

Z notki prasowej:

Originally released in Japan in 2011 for the PlayStation®Portable handheld entertainment system, FINAL FANTASY TYPE-0 will be coming to the West as an HD remaster for the PlayStation®4 computer entertainment system and Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft. In addition, FINAL FANTASY AGITO, already available in Japan, is confirmed for a Western release on iOS and Android devices.

Opublikowano

tylko czy będzie z kim grać w te farbki? przecież wiiu posiada 7 osób w skali świata to nawet nie starczy na jedna grupe 4vs4

Opublikowano

tylko czy będzie z kim grać w te farbki? przecież wiiu posiada 7 osób w skali świata to nawet nie starczy na jedna grupe 4vs4

kiepski trolling :) Ja dziś grałem kilka meczy w mario kart i pełno ludzi :)  Z samego forum w ciągu 4 dni uzbierałem ok 20 friendsów do grania w tym 3/4 ma mario kart :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano
Update: An earlier headline for this post stated that Final Fantasy Type-0 HD is coming to PS Vita, which was incorrect. Type-0 is coming to PS4 in North America and Europe.

nie bedzie wersji na vite, chyba ze remote play

Opublikowano

Brak mi słów. Szkoda, chcialem zagrać.

Opublikowano

serce vitowca placze, beka z sony, jak oni tej konsoli nie nawidza, jeszcze gra z psp portowana na next geny z pominieciem vity hahahahahaha

Opublikowano

Chyba pierwszy raz, kiedy Remote Play się przyda. Ale i tak 3 karne Korwiny dla Sony/SE.