Opublikowano 10 czerwca 201410 l I znowu wystarczy mieć xboxa by ogrywać wszystko co najlepsze. Aczkolwiek czekam jak sprawa potoczy się z Bloodborne. Muszę się przekonać do tych Soulsów. Źle zrozumiałeś, Bloodborne to nie jest cover shooter, możesz wracać do magnetowidu.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l framerate badziewny, a screen tearing tragiczny - mam nadzieje ze na ps4 bedzie duzo lepiej Ej, może weź pod uwagę z jakiego to źródła i w jakiej jakości? Nie ma co oceniać gry po takim badziewnym materiale.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l I znowu wystarczy mieć xboxa by ogrywać wszystko co najlepsze. Aczkolwiek czekam jak sprawa potoczy się z Bloodborne. Muszę się przekonać do tych Soulsów. Źle zrozumiałeś, Bloodborne to nie jest cover shooter, możesz wracać do magnetowidu. Mam na dysku to ogram.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Tak patrzeć z dystansu, nie takie złe to E3 było Nikt nie zrobił totalnej chu.jozy. chyba już mama kazała ci iść spać jak była konfa EA, obczaj sobie na jutubie jak sie robi chujoze framerate badziewny, a screen tearing tragiczny - mam nadzieje ze na ps4 bedzie duzo lepiej nie żartuj, oceniania czegokolwiek na podstawie filmiku tak słabej jakości mija sie z celem czekam na filmik z wiedźmina dobrej jakości i btw, dziś miał tu miejsce istny shitstorm po konfie nintendo, zachwyty i obwieszczanie mesjasza, ale kurde co tak naprawde pokazali? - gifa z zeldy (ładnego ale krótkiego) - kilka kotletów a fapowanie szło pełną parą tymczasem właśnie nasz polski wiedźmin dał czadu naprawde, wielki świat, piękny świat, wybory moralne, wpływ naszych decyzji na świat, wygląda że gameplay bedzie świetny a walka conajmniej dobra, ta gra ma szanse położyć na łopatki skyrima! i co? i nico... przeszła bokiem i nikt o niej nie pamięta bo wszyscy brandzlują się do kolejnego mariana brawla i joshi który ma zmienione tekstury na włóczkę i nagle przez to stał sie GOTY ogarnijcie sie prosze! serio nikt nie mówi że nowy COD jest warty złamanego grosza bo zapewne nie jest, ale pokazano wczoraj gry które są kozackie i świetne w każdym aspekcie, nie tylko patrzenia na grafike ale też grania! więc zluzujcie z tym fapowaniem do nintendowskich kotletów jakby wszystko inne miało być szajsem
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Super e3. -Forza Horizon 2 -Sunset Overdrive -Halo Collection -Batman -MGSV -No Man's Sky -Bloodborne -Zelda -Xenoblade X -Pokemony -Yoshi -Capitain Toad a jutro jeszcze zapowiedzą coś na 3DSa. Kocham gry wideło. Ale o najważniejszym czyli GTA V PC 1080@60 to zapomniałeś.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A no tak, sorry. -GTAV -no i dwie Bajonetki Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ragus
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Xenoblade perfekcyjne, tak jak sobie wymarzyłem. Tylko pop up muszą ogarnąć.Chyba z 40 minut grali a ja wgapiony w monitor bez ziewnięcia. gotg Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Dahaka
Opublikowano 10 czerwca 201410 l framerate badziewny, a screen tearing tragiczny - mam nadzieje ze na ps4 bedzie duzo lepiej nie żartuj, oceniania czegokolwiek na podstawie filmiku tak słabej jakości mija sie z celem czekam na filmik z wiedźmina dobrej jakości Ten filmik ( i poprzedni ) w kiepskiej jakości klatkuje a wiele innych filmów w podobnej jakości materiału, nie, i to jest oceniane. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 10 czerwca 201410 l GTA V Horizon 2 Sunset Destiny Dragon Age Nowy Assassin Jak narazie tak wyglada moja lista gier na ten rok... Edytowane 10 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Xenoblade perfekcyjne, tak jak sobie wymarzyłem. Tylko pop up muszą ogarnąć. Chyba z 40 minut grali a ja wgapiony w monitor bez ziewnięcia. gotg date jakas podali?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Po ea tytuł największych kretynow branży dostają square-enix. Za ta minigierke z ff7, kolejny raz brak ff15 i za akcje z type o. Żeby nie wiedzieć na co gry się wydaje.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A no tak, sorry. -GTAV -no i dwie Bajonetki i zapomniales o - type-0 hd vita - san andreas stores hd vita
Opublikowano 10 czerwca 201410 l ja tak pewny niestety kolejnego wipeouta nie jestem - ponoc ani hd ani 2048 na vite sie dobrze nie sprzedalo pomimo tego jak bardzo wszyscy tutaj na forum kochamy ta serie HD cieszyło się sporą popularnością. Wersja na Vitę to lekki niewypał, bo 30 klatek to stanowczo za mało na grę, która skrzydeł nabiera na raper i wyżej.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l więc zluzujcie z tym fapowaniem do nintendowskich kotletów jakby wszystko inne miało być szajsem yano późno już, szklanka tłuszczu na dobranoc i czas spać
Opublikowano 10 czerwca 201410 l GTA V Horizon 2 Sunset Destiny Dragon Age Nowy Assassin Jak narazie tak wyglada moja lista gier na ten rok... a hejlo głupcze? u mnie to wygląda tak Halo MCC Horizon 2 Sunset (ale pewno nie na premierę) NHL 15 z shooterków coś z trójcy Destiny/Advanced Warfare/Evolved GTA V a na przyszły rok Batman, Mortal, wiesiek + tona innych gier. Portfel pęknie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Evolve bardzo mi sie spodobalo po ostatnich gameplayach ale kiedy znalezc na to wszystko czas.... Edytowane 10 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 10 czerwca 201410 l więc zluzujcie z tym fapowaniem do nintendowskich kotletów jakby wszystko inne miało być szajsem yano późno już, szklanka tłuszczu na dobranoc i czas spać no jasne, dajcie więcej tłuszczu, chętnie się napije! serio sie pytam - uważacie wiedźmina za szajs? uważacie że mario brawl 8 jest lepszy? że 15 sekundowy gif z zeldy jest lepszy? wiem że zawiązała się tu pewna komitywa, nie wiem czy to komitywa trolli czy nintendofagów ale rzeczywiście jest, wyśmiewa, minusuje, tylko nie wiem jaki ma w tym cel.. ja nie grałem w wiedźmina 1 i 2, a mimo to nowy wiedźmin budzi we mnie wielki zachwyt i bardzo chętnie w niego zagram (tak jak mówiłem zapowiada sie na killera skyrima) i ponownie przypominam - nie twierdze że N miało słabą konfę, jedynie próbuje wam uświadomić że inne gry też dały czadu, min. właśnie wiedźmin pokazał naprawde super rzeczy. a niektóre osoby tutaj wolą sie podniecać joshi-włóczką a wiedźmina mają w (pipi)e.. widze tu pewien zgrzyt a jeśli chodzi o tłuszcz to przyjme jego każde ilości, dawajcie Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Yano
Opublikowano 10 czerwca 201410 l @Yano Well played, well played. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez raven_raven
Opublikowano 10 czerwca 201410 l serio sie pytam - uważacie wiedźmina za szajs?Nie no, ty jednak jesteś upośledzony. Nie piszę tego w celu obrażenia. Ty po prostu jesteś uposledzony. 99% osób w tym temacie czeka z wywieszonym językiem na nowego Wiedżmina, fani Zeldy, Maria, Monster Huntera, a nawet Tetrisa. A ty nagle wypie,rdalasz ze stwierdzeniem, że skoro ktoś jara się konferencją Nintendo to... uważa Wiedźmina za gów,no? Czytasz ty czasem swoje posty? Przecież ty jesteś chory. Dostałeś minusy bo piszesz jak dałn. Wstaw sobie w avatar symbol osoby niepełnosprawnej, to może mniej minusów z żalu dostaniesz. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ragus
Opublikowano 10 czerwca 201410 l wiem że zawiązała się tu pewna komitywa, nie wiem czy to komitywa trolli czy nintendofagów ale rzeczywiście jest, wyśmiewa, minusuje, tylko nie wiem jaki ma w tym cel.. ode mnie nie dostałeś za to, że narzekasz na nintendo, a za to, że piszesz to samo dziesięć razy. aha i jeszcze przeinaczasz. pokaż mi gdzie ktoś napisał, że wiedźmin to szajs.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Czy wii u posiada kompatybilność wsteczną a gamecube'm? Czy tylko z wii?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l serio sie pytam - uważacie wiedźmina za szajs? Nie no, ty jednak jesteś upośledzony. Nie piszę tego w celu obrażenia. Ty po prostu jesteś uposledzony. 99% osób w tym temacie czeka z wywieszonym językiem na nowego Wiedżmina, fani Zeldy, Maria, Monster Huntera, a nawet Tetrisa. A ty nagle wypie,rdalasz ze stwierdzeniem, że skoro ktoś jara się konferencją Nintendo to... uważa Wiedźmina za gów,no? Czytasz ty czasem swoje posty? Przecież ty jesteś chory. to jak się mają do tekstów że" nintendo = mesjasz który zmasakrował innych"? teksty które conajmniej kilka osób tu napisało właśnie o to mi chodzi, gdyby ktoś napisał "nintendo pokazało super gierki" - nie mam z tym żadnego problemu, komuś się mogą podobać te gry, niektóre z nich mi też sie podobają ale 3 strony tematu nastukane o tym że nintendo mesjasz zmasakrował konkurencje to dla mnie mocna przesada, i tylko o to mi sie rozchodzi bo jeśli ktoś kogoś zmasakrował to właśnie polacy wiedźminem zmasakrowali wszystko inne, i sory że to powiem ale przy wiedźminie nawet zelda wygląda średnio, a brawl-kotlet, yoshi-włóczka-kotlet i grzyb-kotlet wyglądają bardzo słabo dlatego caly czas próbuje dać odpór tym przesadzonym zachwytom Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Yano