Opublikowano 10 czerwca 201410 l Fakty są takie że Nintendo reanimowało WiiU i rozjechało konkurencję. Ja jako zagorzały sonybot ( mimo to posiadająci Wii ) zostałem przekonany do kupna jedynej konsoli która da mi masę zabawy - WiiU.Mówię jak jestnobody - oficjalnie nie nieoficjalnie jest sposób na odpalania gier z GC na WiiU Edytowane 10 czerwca 201410 l przez blakuś
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ciekawy motyw ze zwiastunem Phantom Dust: Obrazek został automatycznie zmniejszony. Kliknij w ten pasek, by zobaczyć go w oryginalnym rozmiarze, który wynosi 1920x918 . Obrazek został automatycznie zmniejszony. Kliknij w ten pasek, by zobaczyć go w oryginalnym rozmiarze, który wynosi 1494x2656 . Gyrosy <3 chyj w dype antyfanom!
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Sporządź listę tych osób to pomogę ci określić kto: A. Pisał to dla jaj B. Pisał to żeby podku,rwić takie pelikany jak ty C. Pisał to na pół serio, bo gry mu sie podobają, a że klimat tematu jest taki jaki jest (przypominam, CW jest ma ten moment nieczynne więc emocje gdzieś muszą uchodzić) to napisał jak napisał, mądra osoba domyśli się o co chodzi Także daj mi listę, pogrupujemy. Ale dasz mi tak ze 3 dychy, bo za darmo opiekunem nie będę. Typ ma problem, że ludzie jarają się określonymi gierkami. Masakra. Próbujesz komuś wcisnąć swoje zdanie, a zgadnij gdzie ludzie mają twoje zdanie. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ragus
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Rzeczywiście strasznie rwał obraz w tym wiedźminie na ign.Liczę na jakiś gameplay z nadkonsoli na GC.Hyrule warriors wygląda gorzej od byle jakiego dynasty warriors.Nuda.Uncharted miał fajny trailer,taki bardziej poważny i wyglądało jakby miała to być ostatnia przygoda drake'a.Grafa masakra patrząc na twarz nate'a ,który wydawał się jakiś starszy.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l wiem że zawiązała się tu pewna komitywa, nie wiem czy to komitywa trolli czy nintendofagów ale rzeczywiście jest, wyśmiewa, minusuje, tylko nie wiem jaki ma w tym cel.. ode mnie nie dostałeś za to, że narzekasz na nintendo, a za to, że piszesz to samo dziesięć razy. aha i jeszcze przeinaczasz. pokaż mi gdzie ktoś napisał, że wiedźmin to szajs. Właśnie, przecież tutaj każdy się podnieca W3. Jak go troszka pocisłem ( chyba jako jedyny ) to mnie zgnojono. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 10 czerwca 201410 l (pipi)e Jano przecie wiadomka że za resztę zmasakrowanych robi tu Sony i MS, a w zasadzie ich lineup. Ot kilkanaście/ dziesiąt mies. CW robi swoje i nikt tutaj nie tasuje się że Wieska pokazano u MS, a MGS V u Sony itp. Eksy on #1.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ficuś ma załamanie nerwowe w związku ze śmiercią Vity. Poklep po plecach, powiedz że zaraz wyjdzie jakiś indyk i idź dalej. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ragus
Opublikowano 10 czerwca 201410 l czyli teraz okazuje sie że każdy żartował i znowu dałem sie strollować ide odepsać wcozrajsze siedzenie do 5 rano
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie trafiłeś, może jak jeszcze raz przeczytasz to załapiesz. Dobranoc.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Wszystkie gry z PS4 będę ogrywał na Vicie i wmawiał sobie, że to exy.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Karny kaczorek dla Nintendo, że wszystkiego nie pokazali jednym ciągiem podczas jakiejś konferencji.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Spokojnie, Ficus sobie włączy vagrant story na vicie, grę która została skrojona pod ekran vity + słuchawki i wycierał łzy w międzyczasie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Szkoda mi chłopa. Ja mimo że mam vitę to traktuję ją jak szmatę, jaką jest. No a Ficuś ma vitę w serduszku
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jak ktoś po kolsalnej, miadżącej przepaści DS-PSP po premierze nowych konsol dalej kupił Vitę, to ma, na co zasłużył. Ma nawet więcej, niż zasłużył, bo ma chociaż Tearaway. Jeśli już nic nie wyjdzie to dalej więcej niż rozsądny człowiek mógł oczekiwać. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Dla Gacka kupię konsolę. Przykre, że w jedyne co teraz można ciekawego pograć na PS4, to gry sportowe - NHL 15, NBA 2k15 ((
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Yano dawaj na streama Nintendo, bo zaraz Mario Maker będzie, to się trochę podenerwujesz przed snem.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Yano dawaj na streama Nintendo, bo zaraz Mario Maker będzie, to się trochę podenerwujesz przed snem. dzięki ale odpuszcze chociaż możliwość kreacji i edytory zawsze popieram więc daje plus w tym wypadku a zarazem nie jest to nic innowacyjnego bo takie edytory w necie są od lat, i gry które sie na tym opieraja (w bardziej złożony sposób) też są od lat wiec sam pomysł uznaje za dobry, jedyne pytanie "nintendo co tak długo?!"