Raptor 226 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Szkoda, że nie ma ODST ani Reach - ze względu na Firefight. Ani w Reach ani ODST nie ma "oficjalnie" Master Chiefa, wiec nie nadaje sie do kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Nie zdziwiłbym sie jakby za jakiś czas zrobili Halo Ultimate Edition czy cos w ten deseń wrzucajac wszystkie gry z serii + halo wars Jaram sie strasznie tą kolekcją, multi bedzie grubeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Raczej szykuj się na kolekcję Gears of War Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Obczaiłem ostatnio multi na YouTube, poczytałem trochę za co jest tak cenione i oszalałem po prostu - nie mogę się doczekać. W starym, klasycznym stylu, pure skill i tyle - poza tym nigdy nie przeszedłem żadnego Halo i nie wiem, za co ludzie (nie licząc multi) tak sobie cenią tę serię, więc będę mieć doskonałą okazję, by przekonać się samemu, co jest w tym takiego wspaniałego Jedyna sprawa - widziałem i grałem chwilę w Halo 4 i byłem zachwycony, a z tego co się nasłuchałem, to poprzednie części były lepsze, więc... cóż, czekają mnie setki godzin dobrej zabawy, że o multi nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Bardzo jestem ciekaw jak Halo 3 będzie się prezentować w 1080p. Gra sama w sobie jest ładna, ale niska rozdzielczość i co za tym idzie - zęby, psuły ogólny odbiór. H3 już w momencie premiery w 2007 wyglądało średnio, byłem wtedy w szoku jak flagowa gra x360 może tak wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Multi H2 i H3 bylo dobre swego czasu, watpie by w 2014 roku bylo grywalne... jak odpalalem multi w h3 rok temu to bardzo doskwieral brak dynamiki. Jezus maria, Zeratul co ty za bzdury wypisujesz to ja nawet nie ... Szczegolnie pojechales z ta dynamika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Można grać na wszystkich mapach, ale z fizyką z H2 tak? Kusi ku,rwa kusi zestaw z Halo i SO. Brakuje mi buł z Halo. No i Guardian <3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Można grać na wszystkich mapach, ale z fizyką z H2 tak? Kusi ku,rwa kusi zestaw z Halo i SO. Brakuje mi buł z Halo. No i Guardian <3. Nie, każda gra ma swoje osobne, oryginalne multi. W multi konkretnej gry masz wszystkie mapy jakie kiedykolwiek wyszły do danej gry. Tam nie ma jednego multi dla wszystkich gier - to są 4 gry z 4 trybami multiplayer Będzie tylko jakiś zunifikowany system rankingowy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Można grać na wszystkich mapach, ale z fizyką z H2 tak? Kusi ku,rwa kusi zestaw z Halo i SO. Brakuje mi buł z Halo. No i Guardian <3. Nie, każda gra ma swój multiplayer na swoim silniku. Halo 3 działa w 60fps i 1080p + parę drobnych graficznych poprawek. Halo 4 to samo. Halo CE ma swój multiplayer i silnik z odświeżonymi mapami graficznie mapami. 1080, 60fps. Halo 2 ma swój multiplayer i silnik z odświeżonymi mapami, jedynie 6 wybranych, najpopularniejszych mapek zrobili zupełnie "od nowa". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 O cholera. Nieźle. To w co my byśmy grali? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 halo 4 i infinity slayer na complexie. if ju noł łot aj min. a poważnie to tym poczwórnym multiplayerem jestem mocno przytłoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Warto dodać, że każda z tych gier ma dedykowane serwery Nie wiadomo w którego grać - za dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Moim zdaniem początkowy szał będzie na Halo 2, a później stanie na Halo 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Halo 3 ma aż takie dobre multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Dobre w chu,j, ale teraz jak tak myślę o ewentualnym multi w H1 z najlepszą bronią w grach video, czyli pistolem, to jednak bardziej przychylałbym się do H1. A nie wiadomo pewnie, czy tryby/mapy zrobione przez graczy w h3 będą dostępne w tej wersji? Pamiętam te wszystkie rewelacyjne custom games z ziomkiem. Ech, 360 była super. Edytowane 11 czerwca 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Multi H2 i H3 bylo dobre swego czasu, watpie by w 2014 roku bylo grywalne... jak odpalalem multi w h3 rok temu to bardzo doskwieral brak dynamiki. Jezus maria, Zeratul co ty za bzdury wypisujesz to ja nawet nie ... Szczegolnie pojechales z ta dynamika. Nie po raz pierwszy . Community skupi sie glownie na H2 z domieszka HCE - tak obstawiam i sam bede to promowal. Ludzie oleja H3 bo bylo juz za free is sie nie "sprzedalo" - ile ludzi gra w 3ke? Praktycznie nikt, krotki bum i nic. Teraz przez przynajmniej rok bedzie ostra sieka (zalezy jakie H5 MP bedzie) w 2ke przede wszystkim. Ludzie sa napaleni przede wszystkim na H2 bo (wiekszosci) najlepiej im sie kojarzy. Poniewaz jest to sila nostalgii rowniez, to czesc sie przejedzie. Jedna z najlepiej zbalansowanych czesci. Wystartujemy na bank z forumowymi mini turniejami/liga w H2/HCE . @Maciomaniak: HCE > H2 > H3 > H4 > HR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Halo 3 ma aż takie dobre multi? Przez jakieś 3 lata dzień w dzień grało milion osób, więc ze wszystkich części multi Halo 3 było najpopularniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 kurde.. ja myślałem, że 4 części halo to singiel a multi będzie tylko z dwójki z tymi wszystkimi mapami. Nie no teraz to mnie to przytłoczyło xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 kurde.. ja myślałem, że 4 części halo to singiel a multi będzie tylko z dwójki z tymi wszystkimi mapami. Nie no teraz to mnie to przytłoczyło xD A czujesz ten power w co-opie gdy w singlu odpalasz playlistę cross-game i robisz z kumplami misje, np. z czołgami ze wszystkich 4 części, jedna po drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 i wszystko w 60fpsach na dedykach, szykuje się składanka wszechczasów. Przecież to multi będzie nieśmiertelne, do teraz ludzie w Halo 3 grają. Coś czuje że na jesień zawita u mnie xOne z Horizon 2 i tym packiem halo. a w turnieju halo 1 na wziardzie 1vs1 to też grałem (bardziej lamiłem ) piękne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) Podobno w Gamestopie kolekcja przy obecnym tempie sprzedaży miażdży wszystko co do tej pory zostało wypuszczone na nowe konsole. Powinni zrobić oficjalnego bundla z konsolą. Edytowane 12 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Pomijajac już cała moją bezmyslna i nieuzasadnioną niechęc do xboxa muszę przyznac ze na dzien dzisiejszy brałbym xone a ta kolekcja mnie przekonała, nigdy nie grałem w halo, poza przejsciem jedynki na pc, i pewnie nie jestem jedyny, taki zestaw moze przysporzyc mnostwo klinetów z obozu nadkonsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
matis9988 4 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Ludzie oleja H3 bo bylo juz za free is sie nie "sprzedalo" - ile ludzi gra w 3ke? Praktycznie nikt, krotki bum i nic. 3 miesiące temu było około 11k (i nie sadze żeby drastycznie się zmniejszyło). W dodatku każdy kto miał zagrać to przez te 6 lat zagrał i nie musiał czekać aż dadzą za darmo. Na MLG nie ma problemu ze znalezieniem graczy w przeciwieństwie do halo4 gdzie na jedynej w miarę dobrej playliście gra czasami 5 osób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 artykuł z polskiego eurogamera http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-12-halo-the-master-chief-collection-idealny-prezent-dla-fanow Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Panowie jak oceniacie, czy faktycznie będą chętni, czy też okaże się, że wszystkie multi poza H3 będą martwe? Może być tak, że na początku rzucą się wszyscy, a potem po 3 miesiącach serwery będą świecić pustkami względnie będzie garstka hardcorów jak za czasów umierania BF:BC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi