Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 232,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Ostatnio ponownie zacząłem grać w halo 4 po sieci i boję się że chyba kupię xboxa one dla tej kolekcji i halo 5 w przyszłości. W halo dalej gra się świetnie i jedynie co boli to spadki fps i ta rozdzielczość . Fajnie jakby udało się zebrać konkretną ekipę jak za czasów świetności halo 3 i po ogrywać kolekcję razem.

Opublikowano
Halo 2: Anniversary Multiplayer Hands-On

Halo 2: Anniversary will be playable for the first time on the gamescom show floor. We’ll be running 4v4 gameplay on Ascension and a yet-to-be-announced map, with multiple game types available for your enjoyment. Swing by the Xbox booth in Hall 6, where we’ll have a bunch of consoles and controllers waiting for you. We’re excited to watch you play and hear your thoughts on the anniversary treatment we’ve given to Halo 2 multiplayer. If you're at the show, you will have a chance to play Wednesday through Sunday.

Opublikowano

Miło, zagram i w Halo na GC:)

Opublikowano

Czy to już pewnie że Halo Collection nie będzie zawierać polskich napisów?

Opublikowano

Na streamie po konfie leciał gameplay z mapy Sanctuary i muszę przyznać, że wygląda świetnie.

Opublikowano

Nom, juz sie doczekac nie moge. Xbox'a kupie we wrzesniu pewnie aby miesiac pobawic sie Destiny - zanim pokaze sie MCC, ktore pozarzynam ;).

Opublikowano

Świetna sprawa to Halo TV, głownie ze względu na multi i całą scenę Halo. Wiadomo coś czy będzie to darmowe?

Opublikowano

Przecież to jest aplikacja konsoli...

Opublikowano

Przecież to jest aplikacja konsoli...

Wiem, ale znając Microsoft pytam czy za free.

Opublikowano

Opublikowano

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

i jak tam z tym halo 3 wczoraj, pokazali?

Opublikowano

i jak tam z tym halo 3 wczoraj, pokazali?

Były jakieś zamknięte pokazy i Frankie napisał na gaffie, że taki materiał wymagałby własnej konferencji, a nie tylko filmiku w sieci :P

Opublikowano

i w ten o to sposób Easye sprzedaje mebel i kupuje x-a :D

Opublikowano

Ja we wrzesniu przejde sie po nowego Xszajsa :). Trzeba jeszcze golda odnowic... szkoda, ze nie jest kompatybilny wstecz. Juz nie moge sie doczekan MCC. W sumie to H5 dosc malo mnie interesuje na chwile obecna.

Cieszy mnie, ze bedzie system rankingowy z H2 (deleveling included). Ciekawe czy bedzie opcja ponownie  z tekstami: "Nie, nie gram MM (bo mam 50)... mozemy pograc customy" :P.

Opublikowano

Raptor nie kupuj, bezsensu, popatrzysz na twitchu :), oby dedyki były w customach też ...