Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak se oglądam: m'kay jest SMG z ODST, m'kay wziął Needlera... OMG DUALWIELDING W MULTI!! :P

Opublikowano (edytowane)

Przez wesela zakup konsoli mocno mi się oddalił, ale do premiery kolekcji może uda mi się kasę uzbierać, liczę, że wyrzucą jakąś unikalną konsolę z tą kolekcją, w sumie co ja gadam, taka z pewnością będzie :D

Na tych filmach z YT czasem jakby klatki leciały, ale to pewnie problem laptopa w pracy, fajnie będzie powrócić do online z dwójki, w sumie 1, 2 i 3 będą mocno oblegane, czwórka pewnie padnie już na początku :)

Edytowane przez Moldar
Gość DonSterydo
Opublikowano

Na konsolę w bundlu z kolekcją raczej nie ma szans. Już zapowiedzieli ze 4 bundle i w każdym wrzucają gry w cenie konsoli, a na tej kolekcji będą chcieli zarobić, więc baaaardzo mało prawdopodobne, że zrobią bundla.

Opublikowano (edytowane)

ja to się zastanawiam czy brać pudełko czy jednak pójść w cyfrową dystrybucję bo czuje że tą kolekcję będę odpalał bardzo często i żonglerka płyt będzie mi nie w smak. Z drugiej strony mam pudełko każdej gry z serii :confused:

Edytowane przez MaZZeo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Wszystko jest na jednej płycie. Chyba, że mówisz o żonglerce z innymi grami.

Opublikowano

Mapy z H1,3 i 4 dostaną tylko full hd i 60fps, bez ulepszeń graficznych?

Mam nadzieje, że dzięki tej składance znów wróci boom na Halo, zwłaszcza w czasach CoD/BF, gier typowo n00b friendly. Ciekawy jestem reakcji ludzi wychowanych na tych właśnie grach, pewnie większość odpadnie, bo "trzeba wystrzelać cały magazynek aby zabić".

Wieści o H5 też cieszą, mecze 4 vs 4, każdy z takim samym wyposażeniem, małe/średnie mapy, idą w dobrym kierunku.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dwie pierdziawki laptopowe nie pozwalają mi ocenić jakości dźwięku :P

Opublikowano (edytowane)

Mapy z H1,3 i 4 dostaną tylko full hd i 60fps, bez ulepszeń graficznych?

Mam nadzieje, że dzięki tej składance znów wróci boom na Halo, zwłaszcza w czasach CoD/BF, gier typowo n00b friendly. Ciekawy jestem reakcji ludzi wychowanych na tych właśnie grach, pewnie większość odpadnie, bo "trzeba wystrzelać cały magazynek aby zabić".

Wieści o H5 też cieszą, mecze 4 vs 4, każdy z takim samym wyposażeniem, małe/średnie mapy, idą w dobrym kierunku.

Ponawiam - HALO 2 na One bedzie w 900p i ulepszeniami ? reszta czesci po prostu 1080p i 60 klatkach, tak ? Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

Multi w H:2A juz smiga w 1080/60, podczas E3 dowiedzielismy sie, ze jedynie w kampani maja problemu z osiagnieciem tych wartosci i nikt nie mowil o 900P. Reszta to 1080/60 bez jakis wiekszych usprawnien(wiadomo, ze 2,25 krotnie wyzsza rozszielczosc wymaga tekstur w 2,25 krotnie wyzszej rozdzielczosci niz przy 720p)w grafice.

Edytowane przez zloto
  • Plusik 1