Ceglash 16 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Przepraszam za głupie pytanie... ale to normalne, że nie mam żadnych okrzyków lektora po killu oraz emblematów podczas gry online? Na twitchu jak patrzyłem to są te komenty lektora... Czyżby to wina tego, że mam ustawiony język polski w konsoli?;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Zazdroszczę, że możesz grać w jedynkę, bo imo jest niegrywalna dzisiaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 że co ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Jedynka niegrywalna, lol. Wczoraj ją ukończyłem. Bawiłem się bardzo dobrze, a grałem na PC z grafiką sprzed 10 lat. Więcej takich niegrywalnych gier, więcej. Aha, zapomniałbym. Na jakim poziomie trudności grasz, Macio? Edytowane 12 listopada 2014 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Na normalu gra chłopak ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Aha, zapomniałbym. Na jakim poziomie trudności grasz, Macio? No właśnie miałem pytać ;D Jest to kluczowe pytanie jeżeli rozmawiamy o singlu Halo Edytowane 12 listopada 2014 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Odpaliłem na normalu. Chciałem na wyższym, ale pomyślałem sobie, że jednak nie, bo zobaczę czy w ogóle mi podpasuje. Teraz wiem, że przejdę to jeszcze raz, najchętniej w co-opie (zresztą z Terrorem już się ustawialiśmy) i na legendarnym poziomie, ale będzie miazga Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 a jak wypada singiel H2An pod kątem grafy i ogólnego dopasienia vs H1An? @Mausenberg za 275 to spokojnie możesz wyrwać limited ed. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Normal jest w porządku dla nowicjusza w Halo:CE i 2, ale pamiętaj żeby w Halo 3 i 4 koniecznie grać na wyższym poziomie. Seria Halo to jedna z tych gier gdzie wyższy poziom trudności nie ogranicza się do zwiększenia celności przeciwników lecz całkowicie zmienia podejście do rozgrywki potęgując przy tym niesamowicie grywalność Kojarzycie tego skurczybyka z misji Silent Cartographer na Legendary? Miałem na niego naszykowane rakiety 4 rakiety, pamiętam moją panikę w oczach i ucieczkę gdy moja ostatnia rakieta spudłowała. Ehhh cudowne lata ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Ale mnie przyssala jedynka Halo. Dawno Nie grałem w cos tak rewelacyjnego. Gra jest trudna jak cholera, ale świetnie zremasterowana, wciaga jak chodzenie po bagnach, do 3:00 nie mogłem się oderwać. Jeżeli kolejne części są lepsze, to będę pluć sobie w brodę, że wcześniej w to nie grałem. Genialny feeling strzelania, AI, te lokacje, ich wielkość, fabularnie też kozak. Czuć starą szkołę FPS. W zalewie dzisiejszych gier to coś zupełnie innego i może też dlatego tak mi się podoba. w kwestii singli to Halo 2> Halo 3> Halo 4> Halo CE Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Hmm jak dla mnie inna kolejność:Halo 3 > Halo 2/1 > Halo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Reach > Halo 4 = Halo 3 > CE Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 A TERAZ DYSKUSJA NA 3 STRONY Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Jedynka bedzie niegrywalna tylko dla kogos kto wychowal sie na cinematic experience, skryptach i QTE. Ja wczoraj gralem i oderwac sie nie moglem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Niegrywalna jedynka ??? Średnio raz w roku odpalam jedną misje zaliczając średnio 1/4 gry.Pomimo że jestem w posiadaniu Anniversary często wracam do wer. z pierwszego Xboxa przez component A TERAZ DYSKUSJA NA 3 STRONY CE > Reach > H3 > H2 > H4 Edytowane 12 listopada 2014 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Jak technicznie prezentuje się 3 część? Zrobili coś więcej niż podbicie rozdziałki i 60 klatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 3 to zwykły remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Benczek 0 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Hej nie znam zadnego polskiego forum na temat halo Szukam chętnych do gry. Edytowane 12 listopada 2014 przez Raptor Bez spamowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 że tak wtrącę - tylko h1, tylko na ixie pierwszej gen. brak słów żeby opisać genialność tej gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Prawilna kolejność jeśli chodzi o singla .Halo CE przez recenzję Shivi w PE miałem nocne spazmy. Jak to mój dobry znajomy (gracz pecetowy) mówił " ty to da się sztylować (celować) na monologach". Muzyka , sterowanie , uniwersum , bohater , grafika nowe ip z gatunku jak się wydawało na tamten czas przynależnego do PC . Dosłownie wszystko zagrało mózg roz(pipi)any itp. H2 z tego co pamietam (ostatni kontakt z h2 10lat temu) pokaz na e3, (pipi)a gramy obcym, misja czołgiem na moście, co do uja koniec a gdzie finish the fight ( MS taki dobry kup x360). H4 jak dla mnie mega pozytwne zaskoczenie. Po tych wszystkich przygodach w uniwesum halo w końcu delikatna odmiana prawie na każdej płaszczyźnie .Trochę nowej muzyki, broni , przeciwników , lokacji , cut scenki , cortana , top grafa na x360 .Wszystko jak by po staremu a jednak świeżo . H Reach nazwał bym tą część , ludzka strona spartan . Oczywiście nie jest to MGS i jak na emocionalne możliwości Bungi (tej serii) wzbili się tą częścią na inną nutę opowieści o zakutych żołnierzach. H3 wielkie oczekiwania, nowa platforma . Wiosen człowiekowi przybywa a halo jest jaki było . Miała być pompa no i nadeszła w postaci GEARS OF WAR. O multi się nie wypowiadam w czasach H1-2 buum na multi na konsolach mnie minął.H3-4 preferowalem właśnie Gearsy. Eno Xbox Edytowane 12 listopada 2014 przez DumaDyma Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Gra zacna ale niestety to wyszukiwanie innych graczy w lobby online trwa wieczność! I nie wiem czy dobrze to robię ale jak do jasnej ciasnej wybrać w multi konkretną czesc, mapę i tryb? Tu widzę tylko że jest mix wszystkiego i po prostu losuje nam tryb itd. Conajmniej dziwne;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 że co ? xDWłaśnie to, gra nie przetrwała próby czasu, bo jest po prostu nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Moj debiut na gram.pl http://www.gram.pl/artykul/2014/11/12/recenzja-halo-the-master-chief-collection.shtml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Całkiem spoko, tylko szkoda ze jako minus podajesz trudne achievmenty Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Pierwsza część Halo ukończona w 8 godzin, 46 minut i 41 sekund. Zginalem aż 147 razy w trakcie całej kampanii, ale popełniłem sporo błędów. Ostatnia misja miazga - rewelacja, aż chce się iść dalej. Wspaniała przygoda, trzymająca w napięciu do samego końca, jestem zachwycony i bije pokłony dla ludzi, którzy te serie stworzyli. Muzyka, sztuczna inteligencja, masa zaskakujących momentów, wymóg myślenia, praktycznie żadnych wskazowek. Za(pipi)iste! Chcę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi