Opublikowano 14 stycznia 201510 l Bez urazy, ale trochę o(nene)ieliśmy na punkcie rozdziałki i wyświetlanej animacji. Nigdy w Halo nie były one żadnym wyznacznikiem. Zawsze byliśmy pewni o jakość oprawy przed premierą i to wystarczyło. Odnośnie H2A to faktycznie udało im się w kwestii ogólnego wyglądu i odbioru odtworzyć tą grę i przedstawić ją w taki sposób jak ją zapamiętaliśmy. Dopiero po przełączeniu sytemu pokazuje jak kiedyś to wyglądało. Filmowe przerywniki są świetne. Do tego oprawa dźwiękowa jest idealna - jestem po misji w mieście i wydaje mi się, że całkowicie sprostała moim oczekiwaniom. Nie potrafię sciszyć kina domowego. Edytowane 14 stycznia 201510 l przez Humulin
Opublikowano 14 stycznia 201510 l W 60 FPS gra się po prostu zbyt dobrze żeby z tego zrezygnować jak już raz wprowadzili PS. Dual Wielding baby Edytowane 14 stycznia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Wprowadzili, bo mieli zapas mocy w konsoli na to. Wydaje mi się, że 60 fps raczej nie będzie priorytetem w przypadku Halo 5. Obym się mylił.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ?
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Mam juz Wchodze do sferis: - dzien dobry, mam hejlo: kolekcje szefa kuchni do odbioru - eee... znaczy sie ja nie mam nic takiego, dostal pan wiadomosc, ze mozna odbierac? - no tak - a kiedy Pan zamawial? - w sobote - poprosze numer zamowienia - <podaje nr> - aaa, halo master chief collection! To mam dla Pana ale ciezkie zawiasy w tym sferis xD
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ? Nie Reach a ODST. I za co niby chciałbyś dostać darmową grę ?
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Mi cos swita, ze darmowy odst bedzie (chyba) dla tych, ktorzy grali przed jakas konkretna data, nie pamietam jaka.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Wprowadzili, bo mieli zapas mocy w konsoli na to. Wydaje mi się, że 60 fps raczej nie będzie priorytetem w przypadku Halo 5. Obym się mylił. Beta multi H5 dziala w 60 fps...
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Wprowadzili, bo mieli zapas mocy w konsoli na to. Wydaje mi się, że 60 fps raczej nie będzie priorytetem w przypadku Halo 5. Obym się mylił. Beta multi H5 dziala w 60 fps... Smiga w 60fps, ale i nizszej rozdzialce. Ja osobiscie w sumie nie zwracam uwagi na ta nizsza rozdzialke.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Pogralem troche i gra wygląda jakby smigala na x360 Co do gameplayu, to dla mnie chyba najfajniejsze halo, ale nie znam sie i nigdy nie bylem fanem.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l "Stałe" 60 fps w multi to już raczej pewniak, zobaczymy co z singlem.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Ciekaw jestem co za debil wymyślił żeby terminale odtwarzały się z Halo Channel...
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Ciekaw jestem co za debil wymyślił żeby terminale odtwarzały się z Halo Channel... Mnie w HALO 2 A odpalały się (bodaj) zawsze za 2 razem, w H1A było z tym ok; swoją drogą to H2A czasami zwalnia do 20-40 fps, a w niektórych, tych otwartych etapach, chodzi tak prawie stale.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l W H4 w 60fps'ach gra się świetnie. Niektóre mecze są 5 vs. 5 co daje niezły roz(pipi) na mniejszych mapach.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Wczoraj odpaliłem H4 w singlu i faktycznie gra się dużo lepiej: rozdzielczość + 60 FPS sprawia, że wszystko łatwiej wchodzi. Chyba przejdę jeszcze raz na Xone żeby wyprzeć z pamięci polski dubbing, serio, jak wczoraj odpaliłem i któraś z postaci miała coś powiedzieć, to w głowie słyszałem już te polskie teksty. Strasznie dziwaczne uczucie
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ? Nie Reach a ODST. I za co niby chciałbyś dostać darmową grę ? http://m.ppe.pl/news-32918-microsoft_ma_gest__darmowy_miesiac_xbox_live_gold_dla_wlascicieli_kolekcji_halo_.html
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Kto otrzyma darmowy miesiąc z Xbox Live Gold? Gracze, którzy zalogowali się online w Halo: The Master Chief Collection w dniach 11 listopada-19 grudnia. W Twoim linku.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ? Nie Reach a ODST. I za co niby chciałbyś dostać darmową grę ? http://m.ppe.pl/news-32918-microsoft_ma_gest__darmowy_miesiac_xbox_live_gold_dla_wlascicieli_kolekcji_halo_.html Chodziło mi o to, że dostaną ci co kupili Kolekcję na premierę i okazało się, że były z nią problemy. Jeżeli Ty kupiłeś teraz, to nie mają za co Ci dawać rekompensaty.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Działa już dobrze online czy czekać z zakupem aż pojawi się kolejnych 7 patchy? Chodzi mi głównie o Halo 1.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Poczekaj na kolejne patche, nie jest aż tak źle jak na premiere ale dalej parodia dobrej gry...
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Działa już dobrze online czy czekać z zakupem aż pojawi się kolejnych 7 patchy? Chodzi mi głównie o Halo 1. Nie czekaj. Idz do EUROAGD i kup za 139zl boxa. Podobno sa po tyle.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Paradoksalnie najlepiej gra się tak, jak kiedyś - w czasie gdy mało która konsola była podłączona do internetu. Czyli z kumplami na jednej kanapie w multi lub wiecznie żywy co-op.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Te 140 zł to opłaca się wydać dla samego rimejku Halo 2, który jest zrealizowany kapitalnie.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Działa już dobrze online czy czekać z zakupem aż pojawi się kolejnych 7 patchy? Chodzi mi głównie o Halo 1. Wczoraj grałem dość sporo po przerwie na bete H5 i jak dla mnie (bo to różnie bywa u ludzi) gra chodzi prawie idealnie. Nawet mecze na BTB znajduje szybko. W H4 gra się świetnie, w H2 OK, w H1 też, choć w to akurat dobrze gra się od czasu jak te playlistę wstawili. H2A tradycyjnie coś nieteges - bez zmian lagi. Bierz i graj, ja bym nie czekał.