Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na przyszlosc uprasza sie, aby ten kto wykorzysta podany otwartym tekstem kod napisal pod spodem, ze go wykorzystal. Prąd kosztuje...

Gdyby ktos z Was posiadal jeszcze wolny kod na ODST to prosze go podac na priv.

Opublikowano

jak ktoś ma jeszcze kod na ODST to chętnie przygarnę.

Jeśli kolega Czezare mi nie odpowie do jutra czy użył kodu to podam Tobie jego tutaj na prv. Kod jest ważny do 30go :/

Opublikowano

125 gb z płyty? Kurde sporo ale w sumie tylko dla tej gry i serii halo łykam konsole bo już idzie za znośne pieniądze dostać.

Sporo?

Masz tam tak naprawde teraz z 5 gier...

Wiem, ze 1ka i 2ka niby malo miejsca zajmowaly (chociaz remastery troche wiecej...), ale calosc juz razem calkiem, calkiem.

Opublikowano

125 gb z płyty? Kurde sporo ale w sumie tylko dla tej gry i serii halo łykam konsole bo już idzie za znośne pieniądze dostać.

Sporo?

Masz tam tak naprawde teraz z 5 gier...

Wiem, ze 1ka i 2ka niby malo miejsca zajmowaly (chociaz remastery troche wiecej...), ale calosc juz razem calkiem, calkiem.

Przeczytaj jeszcze raz poprzednie posty
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie wiem jak z paczami, ale tryb multi nie zmieścił się na płycie, więc szykuj się na ściąganie przynajmniej 25-30 Gb :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

No ale grę z płyty też trzeba zawsze instalować więc bez znaczenia czy cyfrowa czy z płyty ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Niestety czasy 8 Gb gierek odpalanych bezpośrednio z DVD odeszły bezpowrotnie w zapomnienie. A wszystko razem może mieć nawet ze 100 Gb: podstawa z płyty 50 Gb + ponad 20 Gb multi z sieci + ~ 8 Gb ODST + jakieś dodatkowe patche.