Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Skupiacie się na kampanii czy również sieciowe strzelanko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Kampania i multi. Wczoraj graliśmy w singla 4, a potem w 5 osób w multik pograliśmy. Dzisiaj przechodziłem 8 i 9 misję kampanii w Halo: CE. Myślałem, że rozk*rwię pada, serio. Gra mi dawała taki wpi*rdol, że myślałem, że już nie dam rady. Nad samą 8 misją spędziłem DWIE GODZINY. No masakra co tam się działo. Została mi ostatnia misja i strach myśleć co mnie tam czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Jakbyś chciał pograć w multi to wiesz gdzie mnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Kampania i multi. Wczoraj graliśmy w singla 4, a potem w 5 osób w multik pograliśmy. Dzisiaj przechodziłem 8 i 9 misję kampanii w Halo: CE. Myślałem, że rozk*rwię pada, serio. Gra mi dawała taki wpi*rdol, że myślałem, że już nie dam rady. Nad samą 8 misją spędziłem DWIE GODZINY. No masakra co tam się działo. Została mi ostatnia misja i strach myśleć co mnie tam czeka. Miałem to samo. Na normalu +czaszki na szybsze zużycie amunicji i większe życie przeciwników. Normalnie chciałem się poddać, ale w końcu poszło. W coopie jest łatwiej. Ostatnio z humulinem graliśmy 2 na heroic i szło całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 (edytowane) Powie mi ktos jak ma sie jedynka solo na legendary do reszty czesci? Edytowane 13 sierpnia 2015 przez ssxx1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 No jest troszke trudniejsza i wymaga troche wiecej cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 K*rwa gram ostatnią misję i osoba, która wpadła na pomysł, żeby były nieskończone fale wrogów powinna zostać k*rwa wyp*ierdolona z roboty od razu z takimi referencjami, że nikt go/jej nie chciałby zatrudnić. No co za pi*rdoloni kretyni. Jeszcze ta gra chamsko to robi bo wchodzę do pomieszczenia, z którego wychodzą wrogowie, a tam pusto, ale jak już odejdę kawałek to nagle wychodzi 3. Co za zj*by. Jestem obecnie mega wk*rwiony. Zjadę mocno z oceną za takie ch*jstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Sutek, tak jak pisze asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Skończyłem. Bardzo słabo zaprojektowana gra, gameplay spoko. Ogólnie polecam w coopie, samemu to katorga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Panie to jest gra z 2001 roku Trzeba na niektóre rzeczy przymknąć oko, ale napisz mi proszę gdzie te nieskończone fale wrogów bo nie pamiętam ani jednej takiej akcji w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Chociażby w ostatniej misji, jak musisz rozwalić bodajże 4 silniki. Po dwie sztuki na obu stronach ogromnego hangaru. Wchodzisz na górę i jest tak, że dopóki nie wejdziesz na samą górę to flood będzie się ciągle respił na ostatnich drzwiach. Sprawdziłem, zayebałem, wparowałem, było czysto. Wyszedłem drzwiami co przyszedłem, przeszedłem 5 metrów, wróciłem się i w rogu już był zrespiony mobek. I one się respiły tak w całym levelu w określonych punktach. W poprzedniej misji to samo było. Dla mnie takie rzeczy są nie do zaakceptowania, bo to sztucznie zawyża poziom trudności powodując jedynie frustrację i nie zależy od naszych umiejętności tylko czy tym razem będzie szczęście i wejdzie, bo jak wchodziłem na górę to od razu leciała we mnie paczka granatów. Jak zrashuję to raczej zginę, jak będę czekał zbyt długo to w końcu skończy się ammo a wrogowie cały czas się będę respić. Oby w 2 nie było takich rzeczy, bo zayebie. Aha, checkpointy też w tej grze są nieźle zrąbane. Raz są co chwila, a raz muszę powtarzać po 5, a w 8 misji nawet po 10 minut gameplayu, dosyć wymagającego gameplayu. I potem widzę, że JEDNA misja mi zajęła 2h. Edytowane 14 sierpnia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 W dwójkę gra się już o wiele przyjemniej i nie pamiętam o takich miejscach, choć też się ginie niemało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Faktycznie ten moment, o którym pisze suteq jest niedoje.bany. Zupełnie o nim zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 ja kiedys probowalem solo na legendary ale wymieklem, heroic skonczylem bez wiekszych problemow samemu ale legendary kiepsko przydalo by sie jeszcze zebrac ekipe i moze porobic playlisty Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Ja na normalu skończyłem dziś halo 1 i od razu zabrałem się za halo 2. Wow wow wow co za cgi. To sie nazywa remaster! Gdyby nie jumpreza gralbym cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Az chyba sobie przejde Halo:ce na legendary jeszcze raz, bo az mnie smieszy ten placz sutka o poziom trudnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Pograłem w dwójeczkę. 6 misji na 15 za mną i powiem, że naprawdę jedynka wypada słabo jeśli chodzi o kampanię przy dwójce. Dwójka jest przede wszystkim bardziej zróżnicowana, zarówno poziomami jak i gameplayem. No i drugi bohater w postaci Arbitera daje radę. Graficznie jest naprawdę zacnie i jestem pod wrażeniem przerobienia tej części. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 zyebal mi sie save z kampanii halo 4 - laduje mi go do konca i nagle gra freezuje - i tak za kazdym razem co polecacie - wywalic gierke i od nowa zainstalowac ze sciagnieciem saveow z chmurki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 Najpierw spróbuj twardego resetu konsoli, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 próbowałem ale to nie to, cos musi byc skopane w pliku Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 Szkoda...w moim przypadku 99% problemów z sejwami, tudzież jakichkolwiek innych kłopotów z Łoniakiem załatwia właśnie Hard Reset... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 jeśli nie szkoda ci wszelkich danych i statystyk to usun całość z dysku i sciagnij ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Kermit a ile misji skonczyles w 4? Bo ja z Humem i/lub Insem skonczylismy 7 i jak chcialbys pograc to wiesz co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 szczerze to nawet nie wiem, lece przed siebie i nie licze xd (chyba tez 6-7 moze byc) pierw musze sie uporac z tym nieszczesnym sejvem : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ja dziś powinienem być w stanie popołudniu/wieczorem pograć, o ile nic się nie urodzi, więc jakby co, to Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi