Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 232,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Na to czekałem ( w sensie remaster Reach) :banderas: Najlepszy singiel dla mnie 

Opublikowano

reakcja Discordu Halo na tę zapowiedź xD

Opublikowano
20 godzin temu, iluck85 napisał:

Będzie nowe wydanie w pudełku dla XO z Reach?

A czy ODST dostało? No więc własnie. 

Opublikowano

Opublikowano

Warto nadmienić że oprócz 4k, 60fpsów i hdr Halo Reach bedzie pozbawione tego brzydkiego motion blura :banderas:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
W dniu 18.03.2019 o 15:30, easye napisał:

a w ogole jest jakaś przybliżona data?

Opublikowano

zarejestruj się do programu Halo Insider 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
7 godzin temu, easye napisał:

To ładne "soon" . 

plany się trochę pozmieniały względem zapowiedzi (w kwietniu miały się zacząć publiczne testy, ale maj dobiega końca a testów wciąż nie ma) 

Co miesiąc 343 publikuje notkę z przebiegu prac, poza tym możesz dołączyć  do programu Insider gdzie znajdziesz jeszcze więcej informacji i będziesz mógł zagrać w Halo na PC jeszcze przed premierą, jak tak ci śpieszno ;) 

https://www.halowaypoint.com/en-us/news/mcc-development-update-april-2019

Opublikowano

kurła ale bym sobie przypomniał takiego Reacha w 60fpsach i bez motion blura :banderas: kiedy ja w to ostatni raz grałem?

Opublikowano

:banderas:ale bym se zagrał w taki upadek planety Reach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...