Opublikowano 13 marca 20196 l Fajnie reach ogram JAK NAJBARDZIEJ. Na PC jeśli będzie znośna cena to chętnie do kolekcji steam dorzuce ale jak dla mnie granie w halo na pc nikogo , próbowałem ale halo to typowa strzelanka konsolowa i tam feeling jest najlepszy.
Opublikowano 18 marca 20196 l 20 godzin temu, iluck85 napisał: Będzie nowe wydanie w pudełku dla XO z Reach? A czy ODST dostało? No więc własnie.
Opublikowano 19 marca 20196 l Warto nadmienić że oprócz 4k, 60fpsów i hdr Halo Reach bedzie pozbawione tego brzydkiego motion blura
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l W dniu 18.03.2019 o 15:30, easye napisał: a w ogole jest jakaś przybliżona data?
Opublikowano 18 maja 20195 l 7 godzin temu, easye napisał: To ładne "soon" . plany się trochę pozmieniały względem zapowiedzi (w kwietniu miały się zacząć publiczne testy, ale maj dobiega końca a testów wciąż nie ma) Co miesiąc 343 publikuje notkę z przebiegu prac, poza tym możesz dołączyć do programu Insider gdzie znajdziesz jeszcze więcej informacji i będziesz mógł zagrać w Halo na PC jeszcze przed premierą, jak tak ci śpieszno https://www.halowaypoint.com/en-us/news/mcc-development-update-april-2019
Opublikowano 20 maja 20195 l kurła ale bym sobie przypomniał takiego Reacha w 60fpsach i bez motion blura kiedy ja w to ostatni raz grałem?