Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 232,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

W tej chwili nie.

Opublikowano

BwebDQxCYAAG9w5.jpg

Opublikowano

Na beyond pojawiły się nowe obrazki dotyczące customizacji: 

Master-Chief-Collection-Player-ID-Avatar

Halo-2-Anniversary-Multiplayer-Spartan-A

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zanzibar in ekszyn:

Gungoose :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Stanowczo za długo czekaliśmy na takie multi.

Opublikowano

A tutaj kolejny filmik, jest urywek z singla Halo 3. Kompresja jutubowa niestety zabija detale.

Opublikowano

W Halo 2 multi tylko te kilka map będzie w nowej grafice,a reszta to ma wyglądać jak skamielina ?

Opublikowano

Bardzo wylewna odpowiedź.

To ma być tak,że kilka map będzie przebudowanych,ale wszystkie dostaną nową grafikę ?

Opublikowano

6 map zostało przerobionych i będzie działać na nowym silniku. Wszystkie na pewno będą 1080p/60fps. Wydaje mi się, że dostaną też ulepszone tekstury, modele broni i dźwięk. Nie pokazali gameplayu z innych map niż te przerobiono. Wydaje mi się, że grafika będzie poprawiona, ale nie jestem pewien. 

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

Ty dom dzialkowca od 5 lat obiecujesz

Jak Halo1 nie będzie anniversary to wpadnij na parodniowego lana do Kietrza i zabierz każdego chętnego ;) 

Z takimi imprezami to przy Live dzisiaj jak widzisz ciężko, odzew na FB i forum żaden przy jakiejkolwiek sugestii.

Opublikowano

Ostatnia zremasterowana mapa to najwyraźniej Warlock:

Halo-2-Anniversary-Warlord-Screenshot-1-

Opublikowano

Bardzo dobrze wybrali. Na Eurogamer może jakieś gameplaye z tej mapy i bocy z Halo CE.

Opublikowano

Bardzo martwię się o resztę map. Martwię się, że będzie to tylko podciągnięta rozdziałka i tekstury w wyniku czego będą mocno odstawać od tego co jest na tych 6 zremasterowanych ;/

Opublikowano

Bardzo martwię się o resztę map. Martwię się, że będzie to tylko podciągnięta rozdziałka i tekstury w wyniku czego będą mocno odstawać od tego co jest na tych 6 zremasterowanych ;/

No bo reszta będzie odstawać. Reszta będzie miała tylko wyższą rozdzielczość i framerate. Nie będą od nowa robić prawie 100 map do wszystkich części.

Opublikowano

Tak jak może odstawać 10-12 letnia mapa od nowej.

Opublikowano

Czy ja wiem, moze przerobili je z uzyciem elementow z forge. Mapy z kuzni w Halo4 odstaje od reszty(wizualnie), ale mimo tego i tak sa bardziej grywalne niz z 60-70% map z podstawki.

Opublikowano

Niczego nie przerabiali. To są te same mapy co w oryginale tyle, że w HD i 60 FPS.

Opublikowano

Niczego nie przerabiali. To są te same mapy co w oryginale tyle, że w HD i 60 FPS.

I bardzo dobrze, przynajmniej bedzie przejrzyscie bez zbednych rozpraszajacych fajerwerkow graficznych, jak ktos chce wypas grafe to niech poczeka na Halo 5. Do tej pory jak gramy lany w h1 i widze chilouta, b.creeka, prisa to morda mi sie cieszy nic bym tam nie zmienial.

Opublikowano

Oby 343 nie pomieszało zbytnio w kodzie sieciowym i w najlepszego fpsa na konsole ever (dla przypomnienia: HALO: COMBAT EVOLVED) grało się jak kiedyś. Mogliby zostawić bugi jak double melee, zbijanie plasma grenade za ścianą....

Oraz ten klimat, feeling z gry oraz potrzebny skill  żeby dobrze ogarniać, które to czynniki czyniły grę GOTG.

BTW. Juan, do dziś jestem Ci wdzięczny za wysłanie mi pocztą polską 11 lat temu HALO NTSC. Ehh piękne czasy. 

Edytowane przez k0ntra