kubson 3 189 Opublikowano 10 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 byla by juz polnoc ;/ serce krwawi jak widze ze na mojej playliscie od paru dobrych dni znajomi graja Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Rangi w MCC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Czyli kopia oryginalnych z H2 . Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Okej, widzę że znaleźć meczu w H2 Anniversary się nie da póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Okej, widzę że znaleźć meczu w H2 Anniversary się nie da póki co... MM nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 (edytowane) Ta muzyka w menu Magiczny klimat. Edytowane 11 listopada 2014 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 (edytowane) Kupilem wersje cyfrowa,trzeba ściągnąć cale 60gb aby pograć w singla? Jest opcja ściągania podczas gry? Edytowane 11 listopada 2014 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Tak, ściąga pakietami, możesz grać w Halo 1, jak reszta się będzie ściągać ja mam 30%, sciagnelo się Halo 1 i Halo 4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Okej, widzę że znaleźć meczu w H2 Anniversary się nie da póki co... MM nie dziala. serio? lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 wlasnie zakupilem gierkę. Niestety mam współdzielony net i nie mogę od tak zacząć sciagać tego patcha 15gb. Mam pytanie: czy da się wstrzymać sciąganie tego patcha i odnawianie potem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Jak ktoś jest chętny na kampanie w co-opie to niech da znać PS. Legendary, obojetnie która cześć Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 insiak wbij do naszego party Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Jak ktoś jest chętny na kampanie w co-opie to niech da znać PS. Legendary, obojetnie która cześć Legendary to samemu mozna zrobic... LASO to wyzsza szkola jazdy. Scarab Gun i impreza w metropolis. Edytowane 12 listopada 2014 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Gra potrzebuje dużego patcha i to jak najszybciej, bo technicznie jest bardzo słabo. Jeden z najgorszych startów jakie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Gra potrzebuje dużego patcha i to jak najszybciej, bo technicznie jest bardzo słabo. Jeden z najgorszych startów jakie znam. Tzn? Moze kolega by troche więcej informacji podał? Cos nie działa? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Są problemy z matchmakingiem i systemem party. W tej chwili jak ktoś chce grać multi, to trzeba cisnąć customy, by się niepotrzebnie nie denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Widziałem dziś MCC w "nie dla idiotów" za nieidiotyczne 279 zł. Oni chyba o(nene)ieli. Do tego ten start.. Dajcie spokój. Poczekam jednak jeszcze chwile zanim kupie, Niech reperują ten mm. Szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 279zł? No w sumie to 4 gry Cyfrowa ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 219zl na amerykanskim najtaniej 59,99$ Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 W empiku jest za 219, ale szybciej niż poniedziałek-wtorek gry się nie dostanie. 280zł to już mega przesada, nawet biorąc pod uwagę zawartość gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 279zł? No w sumie to 4 gry W sumie tak Koniec końców i tak pewnie wymięknę i kupie po południu... Jak to mówią "bogatemu nie zabronisz" Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Odnośnie problemów sieciowych, to miejcie na uwadze, że w zasadzie zawsze świeżo po premierze Halo coś szwankowało przez pierwszy dzień lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Ale mnie przyssala jedynka Halo. Dawno Nie grałem w cos tak rewelacyjnego. Gra jest trudna jak cholera, ale świetnie zremasterowana, wciaga jak chodzenie po bagnach, do 3:00 nie mogłem się oderwać. Jeżeli kolejne części są lepsze, to będę pluć sobie w brodę, że wcześniej w to nie grałem. Genialny feeling strzelania, AI, te lokacje, ich wielkość, fabularnie też kozak. Czuć starą szkołę FPS. W zalewie dzisiejszych gier to coś zupełnie innego i może też dlatego tak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Fajnie przeczytać, że Halo:CE nawet dzisiaj, dla osoby która nigdy wcześniej nie grała Halo jest rewelacyjne. Takie sformułowania przywracają mi wiarę w tą branże Co do oczekiwań to przygotuj się, że Halo 2 choć fabularnie to wyżyny starej trylogii o tyle level design to tragedia, przez co gra jest bardzo nużąca dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Fajnie przeczytać, że Halo:CE nawet dzisiaj, dla osoby która nigdy wcześniej nie grała Halo jest rewelacyjne. Takie sformułowania przywracają mi wiarę w tą branże Co do oczekiwań to przygotuj się, że Halo 2 choć fabularnie to wyżyny starej trylogii o tyle level design to tragedia, przez co gra jest bardzo nużąca dzisiaj. Hmm... No zobaczymy jak to się prezentuje po remasterze, bo próbowałem przejść misję w Halo 1 korzystając ze starego silnika i było już mniej takiej radości, wiele rzeczy udoskonalono (niby design lokacji ten sam, ale znacznie przyjemniej się je ogląda). Mechanika rozgrywki dalej mnie przyciąga No i ten patent ze zmianą grafiki to rewelacyjny bonus, często zerkam jaki postęp poczyniono i rezultaty są nieziemskie. Mogły być tylko dwie opcje - albo mnie od razu odrzuci, albo mnie wchłonie. Grałem cały dzień, ginąłem wielokrotnie, ale za każdym razem chciało mi się to powtarzać i powtarzać i patrzeć co będzie dalej. W 2001 roku posiadacze pierwszych Xboxów dostali rewolucyjną grę, wcale się nie dziwie, że zdobyła takie uznanie i popularność. Teraz już ani trochę (a jeszcze rok temu pisałem, że nie pojmuję fenomenu Halo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi