mrynk 110 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Dla mnie, single playerowca, w 2006 Halo:CE na kompie na max detalach i rozdziałce, zupełnie nic nie robiło. Przeciętna giereczka, z ubogą, pustą grafiką. Na mały plus: AI przeciwników coś kombinowało. Do HL1, HL2 i wielu innych nie miało startu. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Nic dziwnego ze piecioletnia wowczas ,konolowa gra nie robila wrazenia w 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Dla mnie, single playerowca, w 2006 Halo:CE na kompie na max detalach i rozdziałce, zupełnie nic nie robiło. Przeciętna giereczka, z ubogą, pustą grafiką. Na mały plus: AI przeciwników coś kombinowało. Do HL1, HL2 i wielu innych nie miało startu. Gdybym patrzył na Halo: CE wtedy przez pryzmat gier dostępnych na PC, pięć lat po premierze, to prawdopodobnie też nie byłbym w stanie docenić tej gry. I cieszę się z jednej strony, że odpaliłem dopiero teraz, bo dzięki temu łatwiej mi było zrozumieć pewne ograniczenia, a jednocześnie podziwiać ich wybitnie małą ilość No i ta uboga, pusta grafika już absolutnie nie razi, kiedy podziwiamy wersję zremasterowaną Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 H:CE i granie multi po xlink kai, "omujboszeee", to były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Dla mnie, single playerowca, w 2006 Halo:CE na kompie na max detalach i rozdziałce, zupełnie nic nie robiło. Przeciętna giereczka, z ubogą, pustą grafiką. Na mały plus: AI przeciwników coś kombinowało. Do HL1, HL2 i wielu innych nie miało startu. Ile to już było :facepalmz: .... Halo CE na pececie jest mizernym portem z Xboxa za którego jest odpowiedzialny Gearbox autor słynnego remejka Duke Nukem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 W ogóle grać w Halo na PC, to jak jeść loda przez folię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Dla mnie, single playerowca, w 2006 Halo:CE na kompie na max detalach i rozdziałce, zupełnie nic nie robiło. Przeciętna giereczka, z ubogą, pustą grafiką. Na mały plus: AI przeciwników coś kombinowało. Do HL1, HL2 i wielu innych nie miało startu. Ile to już było :facepalmz: .... Halo CE na pececie jest mizernym portem z Xboxa za którego jest odpowiedzialny Gearbox autor słynnego remejka Duke Nukem Pamiętajmy, że Gearbox zrobił pierwszego HL wraz z dodatkami, Brothers in Arms, Borderlands, a to nie były i nie są złe gry, Halo na PC to w ogóle było nieporozumienie spowodowane przez M$, bo z tego co kojarzę platformą wyjściową był "fenomenalny" Windows Vista. Aczkolwiek przeszedłem i było całkiem miło, Anniversary też niczego sobie, ale puste, podobne przestrzenie zawsze mi się będą kojarzyły z pierwszym Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Mylisz się to przy Halo 2 platformą wyjściową była Vista, która była wówczas wciskana mocno na siłe A port Halo:CE Gearbox mimo, że szanuje studio i ich dorobek wyraźnie spartaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Halo 2 na PC ominąłem szerokim łukiem( po latach na X360 ograłem), stąd i mogło mi się pokićkać. Edytowane 14 listopada 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Mocny montaż z MCC http://www.youtube.com/watch?v=x9RCqhpgdIE P. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Masakra, co te terminy robią z grami Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Hmm coś poprawili chyba, a przynajmniej jeżeli chodzi o wyszukiwanie w pojedynke. Za każdym razem znajduję mi grę w matchmakingu w 2-3 minuty max. EDIT: 7 meczy zagranych bez żadnego problemu (nie licząc wrzucenia na Lockoucie 6vs5:P). Trzeba będzie później sprawdzić czy np. w czwórke też dobrze wyszukuje. Edytowane 14 listopada 2014 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 O kurde... to moge juz nareszcie grac?! Za(pipi)iscie, bo mam 1.5h kolejke do WoWa jak wyszedl dodatek . Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) http://www.thehalowars.com/ Halo Wars 2? Trochę za proste, żeby było prawdziwe, ale dobrze byłoby móc zagrać w Halo Wars na Xbox One, Edytowane 14 listopada 2014 przez richie_heinz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Ojj fajnie by było, ale prosiłbym na PC, RTSy na konsolach są zbyt ułomne. Ewentualnie kolejny remaster, tym razem z ODST i Reach i mamy komplet Edytowane 14 listopada 2014 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) http://www.thehalowars.com/ Halo Wars 2? Słabo mi, słabo O_O Tylko nie remaster, tylko nie remaster.... W tle słychać głos kobiety: "Captain wake up. Somethi9ng has happened." Pewnie jakiś internetowy dow(nene). Edytowane 14 listopada 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) http://www.thehalowars.com/wave/CaptainWakeUp.wav To jest głos z zakończenia Halo Wars na legendarnym o ile dobrze pamiętam. Edytowane 14 listopada 2014 przez richie_heinz Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Jaram się ;D Proszę tylko niech zrealizują te wstępne koncepcję z artówHalo Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Pewnie fake, ale serce zabiło szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Chodzą plotki, że 343 Industries przygotowuje jakiś tytuł obok Halo 5 w tym samym momencie, studio jest bardzo duże. Kto wie, czy to nie Halo Wars 2 Oby nie remaster. Edytowane 14 listopada 2014 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 przecież to fake i co niby jest 15/16 grudnia ? ale HW2 chętnie bym przytulił, gra od której polubiłem serie (H2, H3 to bieda) mój ulubiony konsolowy RTS z mega klimatem i miażdżącym OST Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Chlopaki - Nie Ten Temat. MCC only. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Hmm coś poprawili chyba, a przynajmniej jeżeli chodzi o wyszukiwanie w pojedynke. Za każdym razem znajduję mi grę w matchmakingu w 2-3 minuty max. EDIT: 7 meczy zagranych bez żadnego problemu (nie licząc wrzucenia na Lockoucie 6vs5:P). Trzeba będzie później sprawdzić czy np. w czwórke też dobrze wyszukuje. Fakt, dzisiaj grałem dość dużo i mecze szukał w miarę szybko. Po 17tej tak do 10 minut max. Pierwszy raz w życiu grałem w stare H2 na multi, wspaniały feeling. BRa bardzo przyjemna w użyciu. Natomiast jakiś bug w kampanii H2 zresetował mi postęp, w misji na przedmieściach. Gram na legendarnym i przebiłem się do rzeki przez uliczki, teraz wracam do gry a tu zonk, gra staruje od początku po rozbiciu pelikana. No nic, bólu wielkiego nie ma ale mogło by się takie coś nie dziać.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 czekam na opinie z multi, czy stara ekipa dalej gra, czy jest ten fun co kiedys pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi