mausenberg 76 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 A to są inne zestawy broni? Na niewidoczny wyniki w czasie meczu lekarstwem jest zmiana regiony z PL na inny. Było parę postów wyżej, też miałem ten problem. H4 jest na SWAT popularne, a zapewne w końcu zrobią playlistę dla czwórki na co też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Jest lepiej niż na początku, w końcu to wszystko poprawią - wpadka z tą składanką jest wielka, zgodzę się, ale jak już zacznie działać dobrze to Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 najsmieszniejsze jest to ze Halo 4 na swat jest najbardziej grywalnym multi w tej ob,sranej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza
<Oskarious> 0 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Facet zrobił apkę na telefony z timerem do HALO:CE!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.btcwiseops.TimerHalo1MCC Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 (edytowane) Last month, I promised the Halo and Xbox community that addressing the matchmaking issues and other bugs impacting players’ experience with Halo: The Master Chief Collection was our #1 priority. We’ve been working around the clock deploying weekly content updates and numerous server-side adjustments that have shown good results and we’re encouraged by the feedback we’re hearing from you. Another big hurdle was overcome when we added fan-favorite playlists, such as SWAT and Halo: CE, back to our matchmaking menu and we plan to add more soon. Next week, we’ll release a content update that will add all 10 episodes of the cooperative experience “Spartan Ops” for Halo 4, and will address other issues. I assure you that the team will continue to work on additional content updates to further improve the all-up gameplay experience. This has been a humbling experience and highlighted how we as a studio can – and need – to do better for Xbox fans around the world. We are so grateful to our fans who have stood by our side and we appreciate all of your patience as we worked through these issues. As a token of our appreciation and to thank fans for the continued support and understanding, we will be offering the following items, for free, to anyone who has played Halo: The Master Chief Collection online since launch (11.11.14) through today (12.19.14).* 1 Month of Xbox Live Gold Exclusive In-Game Nameplate Exclusive In-Game Avatar * For specifics on eligibility and further details on the offer, visit the FAQ at: https://www.halowaypoint.com/en-us/c...-thank-you-faq Additionally, you’ve told us that you want more Halo 2: Anniversary multiplayer map content and Halo 3: ODST on Xbox One. As a future bonus, we’re going to make these happen and give them to you for free. We are just now starting work with our partners to bring both to Halo: The Master Chief Collection and will share more specific details on timing in the coming months. But for now, here’s what you can expect: Halo 3: ODST Campaign – Development has just started on the campaign for Halo 3: ODST, which will be available within Halo: The Master Chief Collection, and upgraded to 1080p resolution, running at 60fps. It will be available for free to anyone who has played Halo: The Master Chief Collection since launch (11.11.14) through today (12.19.14).* Thanks to our friends at Bungie for creating the original “Halo 3: ODST” campaign. “Relic” Halo 2: Anniversary Multiplayer Map – Available via a free content update to Halo: The Master Chief Collection, we will reimagine the fan-favorite map “Relic,” fully remastered and running at 1080p resolution and 60fps. We chose this map based on its suitability for Slayer and Objective modes and its ability to support teams of varying sizes. And you can trust that Certain Affinity will tune and tweak the map to make it even better than you remember. Jako zadośćuczynienie: kampania Halo 3 ODST w 1080p/60fps remake mapy Relic dla H2A 1 miesiąc Golda jakiś nameplate jakiś avatar ODST i Relic mają być gotowe na wiosne. https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/halo-the-master-chief-collection-thank-you-faq Edytowane 20 grudnia 2014 przez Ins 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Ten ODST to mega wiadomosc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Wielkie brawa za taki format przeprosin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Przynajmniej jakoś z tego z twarzą wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 reach pewnie wyjdzie jako dlc, chyba ze cos zepsuja to bedzie w ramach przeprosin Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 No to reach juz raczej pewniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 (edytowane) po ostatnim patchu nie mogę odpalić multiplayera, wyskakuje mi taki komunikat: WERYFIKACJA UPRAWNIEŃ Nie możesz korzystać z trybu wieloosobowego, dopóki twoje uprawnienia nie zostaną zweryfikowane. Spróbuj ponownie później. //edit: zmieniłem region na UK i ruszyło... Edytowane 26 grudnia 2014 przez Lokomotywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 po ostatnim patchu nie mogę odpalić multiplayera, wyskakuje mi taki komunikat: WERYFIKACJA UPRAWNIEŃ Nie możesz korzystać z trybu wieloosobowego, dopóki twoje uprawnienia nie zostaną zweryfikowane. Spróbuj ponownie później. //edit: zmieniłem region na UK i ruszyło... Może to też być wina hakieeerów przez których się xlive zesrał... Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 Usiadłem dziś po 3 dniach przerwy do grania i chciałem napisać coś dłuższego o tym jak mi się (pipi)owo w MCC gra po tym ostatnim patchu ale stwierdziłem, że olewam detale. Jest po prostu tragicznie. Dlaczego??? A Wam to jakoś chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 Jak ostatnio gralem w HCE bylo naprawde spoko - zwlaszcza w porownaniu z tym kiedy ta gra wyszla. Bylem w szoku bo dalo nareszcie sie strzelac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Ja wczoraj spędziłem godzinę dosłownie, aby zagrać jeden mecz bo po meczu znowu się coś po prostu. Być może to wina xliva gdyż hakiery mogły coś znowu namieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Jak dla mnie tez jest znacznie lepiej niz bylo, chociaz fakt, potrafi sie cos przyciac podczas wyszukiwania graczy. Od ktorej mozna pobierac bete 5tki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Bete halo 5 już można pobrać, w zasadzie już od 12godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Dajcie znac jak bedzie mozna grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Bete halo 5 już można pobrać, w zasadzie już od 12godzin. To jest już dla wszystkich? - co i gdzie trza wpisać aby je pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 BETA HALO5 jest tylko dla posiadaczy H:MCC i już teraz można w nią grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 gre kupilem dzis i jestem pozytywnie zaskoczony. h ce i h2a bedzie pykane. wyszukuje mi srednio 4 minuty i nie mam lagow, oczywisxie w h ce jest delay przy strzelaniu, ale jest naprawde spoko:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Jakbym miał czekać 4 minuty na wyszukanie graczy, to bym w piecu spalił XD Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Wczoraj zagralem pare meczy z trella i z bobkiem i jest slabo, wyszukiwalo nam dlugo, co chwila reset gry trzeba bylo robic, chyba po tych atakach serwery nie moga dojsc do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) A to stoi na dedykach ? Bo ogolnie wyszukiwanie w Destiny, Titanfall i innych grach trwa sec w porownaniu z tym co oferuje HALO. Produkcja, ktora sprzedaje Xboxy z niedzialajacym matchmakingiem. :facepalmz: Najgorsze jest to, ze w becie 5tki wczoraj tez chodzilo to strasznie. Edytowane 30 grudnia 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Gra działa na serwerach dedykowanych, ale nie każdy mecz jest na nich rozgrywany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi