Hum 3 699 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Bez urazy, ale trochę o(nene)ieliśmy na punkcie rozdziałki i wyświetlanej animacji. Nigdy w Halo nie były one żadnym wyznacznikiem. Zawsze byliśmy pewni o jakość oprawy przed premierą i to wystarczyło. Odnośnie H2A to faktycznie udało im się w kwestii ogólnego wyglądu i odbioru odtworzyć tą grę i przedstawić ją w taki sposób jak ją zapamiętaliśmy. Dopiero po przełączeniu sytemu pokazuje jak kiedyś to wyglądało. Filmowe przerywniki są świetne. Do tego oprawa dźwiękowa jest idealna - jestem po misji w mieście i wydaje mi się, że całkowicie sprostała moim oczekiwaniom. Nie potrafię sciszyć kina domowego. Edytowane 14 stycznia 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) W 60 FPS gra się po prostu zbyt dobrze żeby z tego zrezygnować jak już raz wprowadzili PS. Dual Wielding baby Edytowane 14 stycznia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wprowadzili, bo mieli zapas mocy w konsoli na to. Wydaje mi się, że 60 fps raczej nie będzie priorytetem w przypadku Halo 5. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Mam juz Wchodze do sferis: - dzien dobry, mam hejlo: kolekcje szefa kuchni do odbioru - eee... znaczy sie ja nie mam nic takiego, dostal pan wiadomosc, ze mozna odbierac? - no tak - a kiedy Pan zamawial? - w sobote - poprosze numer zamowienia - <podaje nr> - aaa, halo master chief collection! To mam dla Pana ale ciezkie zawiasy w tym sferis xD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ? Nie Reach a ODST. I za co niby chciałbyś dostać darmową grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Mi cos swita, ze darmowy odst bedzie (chyba) dla tych, ktorzy grali przed jakas konkretna data, nie pamietam jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wprowadzili, bo mieli zapas mocy w konsoli na to. Wydaje mi się, że 60 fps raczej nie będzie priorytetem w przypadku Halo 5. Obym się mylił. Beta multi H5 dziala w 60 fps... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wprowadzili, bo mieli zapas mocy w konsoli na to. Wydaje mi się, że 60 fps raczej nie będzie priorytetem w przypadku Halo 5. Obym się mylił. Beta multi H5 dziala w 60 fps... Smiga w 60fps, ale i nizszej rozdzialce. Ja osobiscie w sumie nie zwracam uwagi na ta nizsza rozdzialke. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Pogralem troche i gra wygląda jakby smigala na x360 Co do gameplayu, to dla mnie chyba najfajniejsze halo, ale nie znam sie i nigdy nie bylem fanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 "Stałe" 60 fps w multi to już raczej pewniak, zobaczymy co z singlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Ciekaw jestem co za debil wymyślił żeby terminale odtwarzały się z Halo Channel... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Ciekaw jestem co za debil wymyślił żeby terminale odtwarzały się z Halo Channel... Mnie w HALO 2 A odpalały się (bodaj) zawsze za 2 razem, w H1A było z tym ok; swoją drogą to H2A czasami zwalnia do 20-40 fps, a w niektórych, tych otwartych etapach, chodzi tak prawie stale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Pojawiła się playlista Halo 4 i Team Hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 W H4 w 60fps'ach gra się świetnie. Niektóre mecze są 5 vs. 5 co daje niezły roz(pipi) na mniejszych mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Wczoraj odpaliłem H4 w singlu i faktycznie gra się dużo lepiej: rozdzielczość + 60 FPS sprawia, że wszystko łatwiej wchodzi. Chyba przejdę jeszcze raz na Xone żeby wyprzeć z pamięci polski dubbing, serio, jak wczoraj odpaliłem i któraś z postaci miała coś powiedzieć, to w głowie słyszałem już te polskie teksty. Strasznie dziwaczne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ? Nie Reach a ODST. I za co niby chciałbyś dostać darmową grę ? http://m.ppe.pl/news-32918-microsoft_ma_gest__darmowy_miesiac_xbox_live_gold_dla_wlascicieli_kolekcji_halo_.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Kto otrzyma darmowy miesiąc z Xbox Live Gold? Gracze, którzy zalogowali się online w Halo: The Master Chief Collection w dniach 11 listopada-19 grudnia. W Twoim linku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Czy darmowe Halo Reach tez bedzie dla osob ktore zakupily gre teraz ? Nie Reach a ODST. I za co niby chciałbyś dostać darmową grę ? http://m.ppe.pl/news-32918-microsoft_ma_gest__darmowy_miesiac_xbox_live_gold_dla_wlascicieli_kolekcji_halo_.html Chodziło mi o to, że dostaną ci co kupili Kolekcję na premierę i okazało się, że były z nią problemy. Jeżeli Ty kupiłeś teraz, to nie mają za co Ci dawać rekompensaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 406 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Działa już dobrze online czy czekać z zakupem aż pojawi się kolejnych 7 patchy? Chodzi mi głównie o Halo 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Poczekaj na kolejne patche, nie jest aż tak źle jak na premiere ale dalej parodia dobrej gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Działa już dobrze online czy czekać z zakupem aż pojawi się kolejnych 7 patchy? Chodzi mi głównie o Halo 1. Nie czekaj. Idz do EUROAGD i kup za 139zl boxa. Podobno sa po tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Paradoksalnie najlepiej gra się tak, jak kiedyś - w czasie gdy mało która konsola była podłączona do internetu. Czyli z kumplami na jednej kanapie w multi lub wiecznie żywy co-op. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Te 140 zł to opłaca się wydać dla samego rimejku Halo 2, który jest zrealizowany kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Działa już dobrze online czy czekać z zakupem aż pojawi się kolejnych 7 patchy? Chodzi mi głównie o Halo 1. Wczoraj grałem dość sporo po przerwie na bete H5 i jak dla mnie (bo to różnie bywa u ludzi) gra chodzi prawie idealnie. Nawet mecze na BTB znajduje szybko. W H4 gra się świetnie, w H2 OK, w H1 też, choć w to akurat dobrze gra się od czasu jak te playlistę wstawili. H2A tradycyjnie coś nieteges - bez zmian lagi. Bierz i graj, ja bym nie czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi