Raptor 226 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Nope. Pomimo duzej ilosci backtrackingu, zawsze sie cos ciekawszego dzialo, a pusto nie bylo. Wiekszosc misji Arbiterem byla dla mnie nudna - tak H2 wspominam, teraz nie mialem czasu grac jeszcze aby sobie wszystko odswiezyc na porzadnie. Co nie zmienia faktu, ze najbardziej znienawidzony przeze mnie poziom (na legendary tylko) to Library z HCE . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2015 Będąc na świeżo z H2A uważam, że to jednak pierwsza część jest zdecydowanie bardziej nudna w trakcie ogrywania misji. Mniej się dzieje IMO, więcej się łazi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 25 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2015 Jeżeli uważasz misje w 2 za puste i nudne to najgorsza powinna być dla Ciebie część numer jeden W sumie, takźe w H1 połowa misji też jest słaba, ale raczej były ciut mniej nieklimatyczne, i , chyba przede wszystkim, H1 było pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 I co ruszyło się coś w temacie tego dużego patcha ? Wiadomo kiedy wyląduje ? Są w ogóle jakieś informacje od ludzi testujących go, czy naprawia cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Tweetnelo 343i że potrzebują więcej czasu. Niech im się uda żeby takie kwiatki jak teraz są z matchmakingiem nie powstawały. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Kwiatki "jak teraz" od trzech miesięcy. Ta beta patcha dla wybranych jeszcze trwa, tak? Na kolekcji można już stawiać gruby krzyżyk, nie naprawią tego nigdy. Kasa się zgadza i to najważniejsze, ludzie kupili. Za 10 miesięcy będzie H5 które sprzeda się w nakładzie zyzyliona egzemplarzy, powolutku będzie trwało zapominanie MCC. A te ODST co robią z nowymi teksturkami to sobie w dupę niech wsadzą. Nie po to kupiłem XO i MCC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Powiem szczerze że mi się gra przyjemnie. Najbardziej po becie H5 przypasowało H4 i czasami H2:A pogram. Tylko ten mankament z wyszukiwaniem ludzi. Masakra. Dzisiaj przy H2 dobrało prześwietnie zawodników obu drużyn. ^_^ http://1drv.ms/1voZ4Ix Mam nadzieje, że to tylko jednorazowa sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Mi jak już najlepiej gra się w H1 i H4 w reszcie mam jeden i ten sam problem - moja BR strzela ślepakami, szczególnie w ultra zlagowanym H2A. Wale, wale i nic. Nawet efekt przeładowania broni jest tam zlagowany. Sytuacje jak ta z Twoją drużyna i drużyna przeciwnika to częsta rzecz. Z drugiej strony te rangi nic nie znaczą. Wjedziesz czasem na statsy typa z 40 i się okazuje, ze ma więcej zgonów. Na cholerę te numerki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Ja natomiast największe lagi mam w H3, w H2A momentami też jest tragedia ale to tak z 10 -15% meczy, w pozostałych jest ok. w h1 i h2 nie gram za często gdyż wyszukiwanie meczy w tych playlistach trwa u mnie wieczność (rekord z wczoraj w h2- 40 minut wyszukiwania bez rezultatu). W h4 jest najlepszy kod sieciowy, jak połączy z dobrym serwerem to gra się świetnie, duża w tym też zasługa 60 fpsów i wyiebania dropów. p. Edytowane 3 lutego 2015 przez Adorian Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2015 Parę godzin temu wyszedł nowy patch i ludzie piszą, że działa dużo lepiej. https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/3-3-15-halo-the-master-chief-collection-content-update-notes Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 4 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Zagralem jeden mecz na szybko przed praca, ludzi do gry znalazlo blyskawicznie, ale gralem 2v3 , byc moze koles dal quita, ale niesmak pozostaje ;/. Edytowane 4 marca 2015 przez JuanMag Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2015 o dzisiaj wieczorem sprawdze, fajnie by bylo gdyby sie w koncu z tym ogarneli xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2015 Zagrałem jeden meczyk w H2A i mimo, że wielkim fanem i wyjadaczem w multi tu nie jestem, to faktycznie jakby szybciej dorzucało niemalże od razu całą ekipę i w trakcie meczu działało bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Pomarudzę. Też sprawdzałem i jak na moje oko nic nie poprawili. Meczu z H2 nie mogło mi znaleźć za dwoma podejściami, każde po około 10 minut szukania i nic. Reszta działa jak działała czyli słabo, tragiczny hit detection w H2A, no ale tu nic niby nie grzebali do tego patcha. Najlepiej mi się gra tak jak grało w H1 i H4. A te ruchome obrazki w tle w lobby to śmieszna rzecz. Zmiana dla zmiany. Edytowane 5 marca 2015 przez mausenberg Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Wczoraj i dziś sprawdzałem na playliście H2A i mecze znajduje mi błyskawicznie, kilkanaście sekund. Pięknie Gdyby jeszcze zawsze to chodziło na dedykach ... EDIT: BTB w 2 minutki znalazło, nieźle. Edytowane 5 marca 2015 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 tylko klapy mają dalej problem z MM ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 Czyli kto? Chyba "fachowcy" z 343 lądują ludziom placebo. Te "łatki" nie zawierają żadnych istotnych zmian. w H2,3,4 teraz, w ciągu pół h nie znalazłem żadnego meczu, w H2A faktycznie znajduje szybko ale co z tego jak połączenie jest zrąbane i można sobie od pierwszych sekund gry darować resztę bo widać, że im nic nie robią strzały. Jest pełno quitów, bo zawsze jedna drużyna skrajnie dominuje nad drugą. Nie ma w H2A czegoś takiego jak zacięty mecz do ostatniego kila, jest bicie jednej ze stron. Rocznicowa playlista..w dvpe niech sobie wsadzą taką rocznice H2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Tak tak placebo ... Nie wiem czemu jednym działa, a innym nie. Na szczęście ja nie miałem większych problemów już po miesiącu od premiery, a teraz śmiga to nad wyraz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 U mnie też jest ewidentna poprawa. Na początku po premierze Destiny, które tylko na dedykach działa też pewne problemy mieli jedynie niektórzy gracze, a nie wszyscy. Tu może być podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Jak dla mnie dalej random, czasami znajduje mecze z automatu (ale to też tylko na niektórych playlistach bo np. w H2C nie da się znaleźć szybko), a czasami można się przełączać pomiędzy poszczególnymi playlistami ile razy się chce, a i tak nic nie znajdzie dopóki coś nie zaskoczy. Polecam pograć kilka godzin za jednym podejściem, dopiero wtedy widać jakie to wszystko randomowe. Xbox pokazuje mi, że w MCC spędziłem prawie 260 h z czego faktycznie grając niecałe 100h, reszta czasu to "granie" w lobby. P. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Po tym patchu gry znaduje blyskawicznie, wczoraj od 21 gralem do 1 w nocy i doslownie co 2-3 min mialem mecz, gram malo popularna playliste Halo CE Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Pozostaje mi cieszyć się waszą radością z działającego mm po tym skromnym 148 paczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 mausenbergTy to musisz mieć pecha Osobiście wczoraj przetestowałem i jestem zadowolony ale do perfekcji jeszcze daleko. Dobrze będzie jeśli to zacznie działać podobnie do tego co dzieje się w CoD. Czyli znajdywanie graczy w trimiga...5-10sekund i już jest mecz. No ale cuż, liczę że w pełnej wersji patcha będzie to tak właśnie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 Tak jak Dracon napisał, jest lepiej ale do ideału dalej daleko. W hce i h2 znajduje mi mecz w max 45 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 mausenberg Ty to musisz mieć pecha Osobiście wczoraj przetestowałem i jestem zadowolony ale do perfekcji jeszcze daleko. Dobrze będzie jeśli to zacznie działać podobnie do tego co dzieje się w CoD. Czyli znajdywanie graczy w trimiga...5-10sekund i już jest mecz. No ale cuż, liczę że w pełnej wersji patcha będzie to tak właśnie działać. Nigdy nie będzie jak w CoDzie bo tam w każdą odsłonę gra codziennie po kilkaset tys. ludzi, a tu pewnie z regularnie kilkadziesiąt tys. + rozrzuceni po multi 4 części gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi