JuanMag 159 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Ogłoszenie parafialne! Niedlugo bedzie organizowany europejski turniej Halo CE 2v2 online, jezeli ktos bylby chetny to daje linka do grupy Halo CE Europe na FB https://www.facebook.com/groups/811833538878190/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 W kwietniu kolejny update. W końcu będą kary za quity i betrayle. Więcej info tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 Halo 2,3,4 ukończone (straciłem rachubę, który raz te gry przechodziłem), a na deser została pierwsza część. A to i tak tylko 17% ukończenia całego dostępnego contentu. Playlisty i multi w zasadzie nie ruszone... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 Jesli ktos wczesniej nie gral to MCC jest naprawde mega syte. Ja mam lekkie problemy aby dokonczyc (plany byly wielkie ), ale u mnie problemem jest przede wszystkim brak czasu, a i tona innych gier.Pewnie jak ukoncze juz GTA5 (zostalo mi z 70% gry jeszcze - fabula) to wroce do SP w H2 i pojde dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 (edytowane) Playlist jeszcze zupełnie nie ruszałem, tam chodzi o to, że w poszczególne kategorie i typy rozgrywek wrzucili do jednego wora misje z wszystkich czterech gier? Czy pomieszali też coś w obrębie poszczególnych fragmentów misji? Edytowane 29 marca 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 nic nie pomieszali, po prostu możesz graćpo kolei np. misje czołgowe, lotnicze albo chociażby te w którym kierujesz Arbiterem. btw wiadomo mniej więcej kiedy ODST wydadzą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 Ciekawe ile będzie kosztował ODST dla ludzi, którzy nie załapali się na wersję darmowo - przeprosinową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Odpaliłem dzisiaj na chwilę, ciągle instalujące się Halo MMC. Halo CE i Halo 4 miały niby po 100 procent " zainstalowania",ale w czwórce nie było słychać dialogów Cortany i krzyków krasnali. Kij z tym Gra wygląda ślicznie. 1080p i 60 klatek to sam miód na moje wyczekujące Halo 5 serce Potem włączyłem Halo CE i tutaj już był zgrzyt, bo grafika przy tej z 4 wygląda marnie. Remaster ograłem na 360, więc raczej go odpuszczę. Zwłaszcza, że jedynka to zawsze mi średnio podchodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) W czwórce dubbing usłyszysz tylko angielski i tylko, gdy ustawisz region konsoli na UK/USA. Mając ustawioną konsolę na Polskę Halo 4 domyślnie stara się odtwarzać polski dubbing, który był nagrany na potrzeby tej części, a nie ma możliwości ustawienia języka w grze na inny. Partacze zapomnieli o polskich głosach i póki co nie wypuścili do tego żadnej poprawki. Choć z drugiej strony żadna to strata - Halo prawilnie tylko po angielsku. Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Humulin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Serio? Ale scena otwarcia była z polskim dubbingiem. Pół roku po premierze tego nie naprawić to trochę skandal. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Scena otwarcia, czyli ten render? On przypadkiem nie jest streamowany z internetu? Filmy przed misjami Spartan Ops w Halo 4 na 360tce odpalały z inetrnetu i tam też był polski dubbing, mimo, że grało się w angielską wersję gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Team Doubles is now available in matchmaking. Grab a partner to play 2v2 game types in Halo 2, H2A, Halo 3 & Halo 4! W końcu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Scena otwarcia, czyli ten render? On przypadkiem nie jest streamowany z internetu? Filmy przed misjami Spartan Ops w Halo 4 na 360tce odpalały z inetrnetu i tam też był polski dubbing, mimo, że grało się w angielską wersję gry. tak scena z przesłuchaniem. To na pewno nie leci z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Nie miałem wcześniej styczność z serią, rozumiem że zacząć od H:CE? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Chronologicznie zawsze najlepiej. Musisz tylko liczyć się z tym, że graficznie wygląda to tak: (H:CE < Halo 2 > Halo 3) < Halo 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 No Halo CE A wygląda bardzo bardzo bardzo przeciętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Halo CE:A i tak wygląda lepiej niż trójka, która jest najgorszym elementem kolekcji, jeżeli chodzi tylko i wyłącznie o grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 W czwórce dubbing usłyszysz tylko angielski i tylko, gdy ustawisz region konsoli na UK/USA. Mając ustawioną konsolę na Polskę Halo 4 domyślnie stara się odtwarzać polski dubbing, który był nagrany na potrzeby tej części, a nie ma możliwości ustawienia języka w grze na inny. Partacze zapomnieli o polskich głosach i póki co nie wypuścili do tego żadnej poprawki. Choć z drugiej strony żadna to strata - Halo prawilnie tylko po angielsku. Inaczej to wygląda: - ściągasz kolekcje mając ustawiony region na PL - masz w H4 dubbing PL gdy ustawione na nasz kraj, masz oryginał po ingliszu jak ustawisz na UK/US region konsoli - ściągasz kolekcje mając ustawiony region na US/UK - nie masz żadnego dubbingu jak masz ustawiony region na PL, na UK/US masz wsio po angielsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) Halo CE:A i tak wygląda lepiej niż trójka, która jest najgorszym elementem kolekcji, jeżeli chodzi tylko i wyłącznie o grafikę. Faktycznie, Halo 3 wygląda dziwnie słabowito przez większość gry - głównie przez słabą kolorystykę (i może przez oświetlenie); 1 i 2 wyglądają przyzwoicie; niestety największe mankamenty kampaniji to często zdarzająca się utrata płynności na otwartych przestrzeniach/misjach oraz źle zrobione sterowanie czołgiem w H1 + strzelanie wszystkimi pojazdami - też w 1 częśći. Multi dalej SŁABIUUUTKIE - nie można wybrać ani mapy ani trybu (są 2 tryby - losowo dobierane) w mapach-rozgrywkach typu "Duża bitwa drużynowa" + po każdej rozgrywce trzeba wracać do menu po ponowne wyszukanie gry (- chyba że tylko ja tak mam?). Edytowane 2 kwietnia 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 Jakby ktoś był zainteresowany, dzisiaj (8.04) około godziny 23 będziemy grali finał turnieju 2v2 w Halo CE. (Team Poland) JuanMag & Flaha vs (Team France) Mat Logan & Magnus http://halocerevived.challonge.com/01 Link do streama Flahy: http://www.twitch.tv/flaha_ Od godziny 20:30 rozgrzewka. Zapraszamy do kibicowania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 Jak możecie nagrajcie te mecze.Bardzo chętnie zobaczę jak gracie Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 Jesli Flaha ma ustawoine archiwizowanie to bedzie dostepne przez 14dni na twitchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 Świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 Nie ma co ogladac . Przejechali sie po nas dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 weź juan idź lepiej strajka w destiny pograj xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi